Şimdi Ara

GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
214.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Başlık çok eski ama bilgilendirme yapmakta fayda var. Çimstone un yanı sıra Belenco ve Calisco markaları var Kuvars Taş üretimi yapan. İki firma da Çimstone markasından aşağı kalan markalar değildir. Kullanıcılar diğer iki ürünüde gönül rahatlığı ile kullanabilirler. Uygulama firması olarak biz daha çok Calisco marka ürünler kullanıyoruz. Ve geri dönüşler harika. Çimstone un bir marka olduğu ve yanı sıra ülkemizde üretim yapan bir sürü marka daha olduğu bilincini herkese aşılama çabasındayız.
    Bir ikinci konu iste çimstone mu granit mi kunusu değil İmalatı üreticiye yaptırma konusudur. Forum kullanıcılarının bu konuda daha bilinçli olması keselerine faydalı olacaktır. Zira güvenip tezgahı da siz yapın dediğiniz mobilyacı - dolapçılar mesleği dışındaki iş üzerinden %20-30 komisyon almaktadır. Kullanıcılara tavsiyemiz ürünlerini imalatçı firmalardan almalarıdır. Aksi durumda ceplerine yansıyacak rakamlardan bahsettim. Tezgah işini dolapçıya yaptırmanın sizlere hiçbir faydası olamayacaktır.
    15 yıl garantili ürün yaptırıyorsunuz. Ürünün arkasında duracak olan üretici firmadır. İşçilik için ise yine uygulamayı yaptırdığınız firmadır. Aracı dolapçıların işin arkasında durma ihtimali yoktur. Kaliteli ve işinin ehli dürüst birsürü firma vardır. İnternette ufacık bir araştırma sonrası bir sürü mermer, granit , çimstone , calisco ve belenco uygulama yapan birsürü firmaya ulaşabilirsiniz. Tezgah yaptırmaya niyet ettiğiniz firmalar içinden birkaçını ziyaret edip kolayca işinizi yaptırıp Komisyonculara para kaptırmazsınız.

    Saygılarımızla;
    Artaş Mermer Ailesi Adına
    Kemal BİLGİN




  • Arkadaşlar merhaba ufak bi tavsiyem olacak.
    Sitelerde Mehmet usta diye biri terafından dolandırılıp 2 hafta zamanımın çalınmasından sonra uzun uğraşlar donanımhaberden bulduğum artasmermerehttps://www.artasmermer.com.tr burdan teşekkür ediyorum işçişiği olsun ilgi alaka olsun gerçekten çok memnun kaldım. Ankara’da olan arkadaşlara tavsiye ediyorum. Bunlarda fotoğraflar
    1 aydır kullanıyorum leke yada çizik olayına rastlamadım
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red-Label -- 6 Mart 2019; 14:0:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.