Şimdi Ara

Graveyard Keeper - Stranger Sins - Türkçe Çeviri (Yayınlandı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
16.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deephouseislife

    Eğer arkadaş devam edemezse, DLC'leri çeviririm ben.

    Hocam çevirme işiyle sana zahmet sen ilgilenir misin?

  • Herkese Merhaba arkadaşlar. Malum Graveyard Keeper 24 Kasım 2020 de versiyon 1.310 'a güncellendi. Ben daha önce Steamde Offical olarak 'Cliff Empire' isimli şehir kurma oyununu Türkçeleştirdim. Görüyorum ki Graveyard Keeper ana oyununun ve DLC'lerininin uzun uzadıya ve aralıksız çıkan güncellemelerden mütevellit bir türlü sağlıklı olarak yerelleştirilmiş dilimizde oynanamamakta. Ben de bu işe bi el atayım dedim. Eğer Güncel sürümdeki Ana oyun ve Dlc'lerinin bana Cvs dosyalarını atarsanız çevirmek isterim. Ben paketleme vs bu işlerden anlamam. Sadece ingilizce cümle ve kelimelerini Türkçeleştirip bi excel dosyası ile gönderebilirim. Bana bu konuda (paketleme ve çeviri) yardımcı olacak olan arkadaşları da davet etmek isterim. Whatsapp yada farklı mecralarda iletişim halinde olabiliriz. Bu arada zaten pandemi dönemindeyiz ve yapacak daha iyi bir işimizde yok. Saygılar. Emir Egesoy... Steam: Emir Egesoy





  • quote:

    Orijinalden alıntı: deephouseislife

    Bu oyunu çevirmeyi düşünüyordum, bir kaç gündür de kafamdaydı. Siz çevirmişsiniz, elinize sağlık. Ayrıca arkadaşların dediği gibi çalışmıyor, sadece türkçe yama ile alakası yok, Nexus'daki modlarda son DLC'den sonra çalışmamaya başladı. Son bir ayda 10 tane güncelleme ve düzelme aldı oyun zaten, bende bir süre beklemenizi öneririm yamanızı uyarlamadan evvel.

    Evet birlikte çevirebiliriz. Ben de bu konuda yardımcı olacağım. Bana yanlızca cvs doslarının çıkarılmış hali gerek. Biyerden iletişim içinde olmalıyız. Paketleme konusunda ben hiç birşey bilmiyorum. Daha önce official olarak "Cliff Empire" oyununu yerelleştirmiştim. Hatta daha sonra yayıncının yeni oyununuda yerelleştireceğim.

  • Son sürüme günceleyecek bir arkadaş yok mu bu Türkçe yamayı, bekliyoruz umutla.

  • emir0515 E kullanıcısına yanıt

    Tabi ki. Önce bir çeviri sahibinden cevap bekleyelim, kendisi devam etmek isteyebilir çevirisini tamamlamak için. Eğer bir süre daha cevap gelmezse discord üzerinden iletişim kurup çevirmeye başlayabiliriz.

  • Millet anladığım kadarıyla. Oyuna bir güncelleme geldi (kısa süre önce) ve doğal olarak önceki yamalar çalısmıyor. Eğer sakıncası yok ise su ana kadar yapılan yamayı süreme uydurup yayınlıyabilirmisiniz. Bize bir kahraman lazım. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: deephouseislife

    Tabi ki. Önce bir çeviri sahibinden cevap bekleyelim, kendisi devam etmek isteyebilir çevirisini tamamlamak için. Eğer bir süre daha cevap gelmezse discord üzerinden iletişim kurup çevirmeye başlayabiliriz.

    merhaha çeviriye başladınız mı? oyunu oynamak için çeviri bekliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deephouseislife kullanıcısına yanıt

    Oyunu çevirmek isteyen arkadaşlar, gönül rahatlığı ile çevirebilir. Ben çevirmeyeceğim. Sizlere şimdiden kolaylıklar dilerim.

  • Arkadaşımız çevirmeyecekmiş sanırım. O zaman discordtan iletişime geçelim. EmirEgesoy#2962 discorddan ekleyebilirsiniz. Çevirilere destek olmak isteyen arkadaşlar varsa hepbirlikte birşeyler yapabiliriz. Çevirilere baştan başlamak yerine, önceki arkadaşın çevirdiği dosyalarıda eğer verirse çok sevinirim. Hem çevirileri daha çabuk bitiririz. İnsanları da fazla bekletmemiş oluruz diye düşünüyorum. İsterse o arkadaşta katılsın. Daha zevkli olur hem tanışmış hem de ekipçe güzel şeyler yapabiliriz sonrasında. Bırakıp gitsin istemiyorum.

  • Galiba bu çeviri ne yazık ki böyle sürünmeye devam edecek...

  • Yahu sırf inadım yüzünden 15 e yakın oyun indirdim ya. Oyunun steam ve gog olmak üzere , 1.205 1.206 ,1201 versiyonlarının hepsini indirdim , türkçe yama olmuyor.


    Türkçeyi attıktan sonra direk olarak crash veriyor. Bakmadığım sitede kalmadı. Yok mu bir Allahın kulu, elinde çalışan eski versiyon oyunu yükleyebilecek ? Eğer ben yapabilseydim buraya atacaktım diğer arkadaşlarda faydalansın diye.

  • Quantum Core kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    https://drive.google.com/file/d/1ZkD0dsS3pnh0lw_mLPIORqUDgd-BN-Sb/view?usp=sharing


    Yukarıdaki linkden indirebilirsin. Dosyayı aç, hiç bir işlem yapmadan çalıştırabilirsin.

  • https://www.dosya.tc/server33/wo438x/Graveyard_Keeper_Dil_Dosyalari.rar.html


    uğraşan var mı bilmiyorum ama eğer yoksa diye ilgilenmek istedim.

    v1.310 sürümünün dil dosyasını ve eski çeviriyi csv formatında buraya yükledim. birisi dosyaları notepad+ ile açıp metinleri yeni dosyaya taşısın ve çevrilmemiş yerleri de çevirsin. paketlemeyi hallederim. oyuna hakim olmadığım için ben yapmıyorum. sadece yardımcı olmak istedim. eğer halihazırda zaten uğraşan biri varsa kaldırırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NewFortuna

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    https://drive.google.com/file/d/1ZkD0dsS3pnh0lw_mLPIORqUDgd-BN-Sb/view?usp=sharing


    Yukarıdaki linkden indirebilirsin. Dosyayı aç, hiç bir işlem yapmadan çalıştırabilirsin.

    Denedim, çalışıyor, çok teşekkür ederim, hem yama için verdiğiniz emek için, hemde oyun dosyalarını yüklediğiniz için. Elinize emeğinize sağlık





  • Suan yamaya uğraşan biri var mı yardımcı olmak isterim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AGunindi

    Suan yamaya uğraşan biri var mı yardımcı olmak isterim

    dosyaları paylaştım yukarda ama ilgilenen kimse çıkmadı sanırım. halbuki önceden çok mesaj yazılıyordu. herkes hazıra alıştı sanırım. kimse uğraşmak istemiyor.

  • oyun güzel mi acaba türkçeside çıkmış ? önerirmisiniz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arcleader65

    oyun güzel mi acaba türkçeside çıkmış ? önerirmisiniz

    Oyun güzel de, Türkçesi nerede çıkmış? Oyunun Türkçe yaması yok, burada bunu konuşuyoruz zaten. Var olan yamalar eski sürümler için, yeni sürümlerde çalışmıyor.

  • denizari82 D kullanıcısına yanıt

    kim konuşuyor ki 3 mesaj atmışsın topu topuna konuya dahil bile deilsun

  • Arkadaşlar çeviri üzerinde çalışıyorum bir kısmını çevirdim. Fakat sadece metin çeviri işinden anlıyorum çeviriyi bitirdikten sonra dosyayı buraya atarım paketleme dönüştürme işini bilen birisi yapar yama böylece güncellenmiş olur. Çeviriye yardımcı olmak isteyen olursa veya paketleme işinden anlayan birisi varsa discord üzerinden bana ulaşabilir. Discord adım Jesus Christ#9312.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.