Şimdi Ara

Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]


    Gravity Rush 2 | Övgü Fragmanı | PS4



    -

    DÜNYANIZI TEPETAKLAK YAPIN… TEKRAR
    Evrenin yapısını ortaya çıkarmaya çalışan yeni bir tehditle yüzleşen Kat olarak yer çekiminin muazzam güçlerini komuta edin.

    Eski rakibi Raven ile birlikte Hekseville boyunca tuhaf yer çekimi dalgalarının ardındaki sırları gün yüzüne çıkarın … Bilinmeyen büyüklükte bir yer çekimi fırtınası kopmak üzere.

    Uçan büyük şehri toplu yıkımdan kurtarmaya çalışırken yer çekiminin gücünü ve yönünü bile değiştirebilecek güçteki yer çekimine meydan okuyan yeni oyun stillerini keşfedin.

    YER ÇEKİMİ: EVRİM GEÇİRDİ
    • Özel saldırıların kilidini açmak için üç benzersiz oyun stili arasında geçiş yapın.
    • Takım hareketini serbest bırakmak için Raven ile birlikte çalışın.
    • Hayat, görevler ve sırlarla dolu kocaman bir açık dünyayı keşfedin.
    • Sadece en cesurların sağ kaldığı, paha biçilmez ödüllerin bulunduğu The Mine'a doğru yolculuk edin.


    -

    Tür: Action-Adventure
    Dağıtıcı: Sony Interactive Entertainment
    Geliştirici: SCE Japan Studio

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/181152-gravity-rush-2
    https://www.metacritic.com/game/playstation-4/gravity-rush-2

    Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]
    Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]
    Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]
    Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]
    Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]
    Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]
    Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Mayıs 2020; 14:12:53 >







  • Her ne kadar evreni, karakterleri, müzikleri, oynanış fikri özgün, mekan tasarımları ve görselleri insanı mest eden bir oyun olsa da ikinci oyunun büyük problemleri vardı.

    Bunların içinde beni açık ara en çok rahatsız eden konu.

    - Kameranın objelerin içine girmesi, kameranın önüne obje geçince karakteri görmenizi engellemesi mesela bazı oyunlar da kamera ile karakter arasına giren obje saydamlaşır bunda yapmamışlar, çok defa kaplamaların altını görüyorsunuz. Bu oyunun en zayıf, kötü ve çokça zaman sinir bozucu tarafı( özellikle bir bölüm var ki oyunu kırarsınız). İlginçtir ki ilk oyunun böyle problemleri yoktu. Nasıl daha büyük, pahalı bir oyun yapıp bu işte bu kadar sıvadılar ilginçtir. Stajyerlere mi yaptırdılar oyunun bu kısmını anlamadım ki.

    Maalesef GR2 hep aklımda bitmeden piyasaya sürülmüş, yeterince üstünde durulmamış bir oyun olarak kalacak ve 3'üncü bir oyunun hiç bir zaman gelmeyeceğinin de garantisi olacak.

    Keşke Sony böyle özgün oyunlara daha çok yatırım yapsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 25 Mayıs 2020; 15:1:20 >




  • Ilk oyunu ps4 de cok begenmistim. Ozellikle benim icin japan studyonun adeta bitirilmesinden sonra knack gravity rush the last guardian gibi oyunlar cok degere bindi.

    ikinci oyunu da speedrun gibi oynamistim acikcasi pek keyif alamamistim zamaninda.Bir suredir ps store dan indirimli fiyat olarak bekledim ama sahlanan ekonomimizden olsa gerek 55 tl yi goren oyunun suan base fiyati 284 tl ve indirimli olarak 142 tl ye satiliyor.

    Bu yuzden kutulu bakindim bir ara ama bulamadim. Dun ise guzel bir fiyata sifir olarak aldim.ilk oyunu da yan gorevleri ile beraber 2.oyunu tekrar suyunu cikarmak icin sabirsizlaniyorum
    Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]

    Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]
    Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet daha once ilk oyunu oynamistim ama challengelar yan gorevler vs yapmadan direk ana gorevlerle bitirdim. Trophy listene gore 2016 da bitirmisim.

    Bu gectigimiz 1 haftada Gravity rush remastered in suyunu cikararak herseyini yaparak bitirdim. Ayni gun hic vakit kaybetmeden 2.oyuna basladim ve onu da dlc leri ile beraber 8 saat civarinda bitirdim.

    Remastered harika olmus oncelikle. Ps4 de 1080p 60 fps calisiyor. PS vita oyunu oldugundan DLC leri ile beraber ps4 e gelmis. DLC dedigime bakmayin bunlar bildiginiz yan gorev ve kostum.

    Gravity rush 2 ise. Nereden baslasam ki. Ilk once oveyim. Spiderman batman oyunlarini oynadim. Ama hicbirinde ucma hissini bu oyun kadar alamadim.

    Oyunda bir kere fizikler harika, ikinci oyunda PS4 oyunu oldugundan animasyonlar da guzel olmus.

    Mesela gokyuzunden yere duserken R1 basip havada yuzdugunuzde (Float) karakterin bir agirligini hissedip ani olarak havada durmuyorsunuz. Herseyin guzel bir fizige dayali olusumunu oturup japon abilerimiz calismis. Paranin yuksek bolumunu bence buraya harcamislar.

    Evet ovdugum kisimlar bu kadar.

    Cunku bu ucma olayi basli basina bir olay cunku Kapatilan Japan studyonun butcesi belliydi. 5 sene de ancak bu denli bir oyun yapmislar. Oyunu bitirdiginizda o uzun uzun credits bolumu 2 dakika falan suruyor bunun 30 saniyesi " Sony ye tesekkur ederiz " diyor.

    -Kombat kismini begenmedim. Gravity kick yaptiginizda o hit box denilen yere vurdugunuzda cogu kez %30 havada pazara gittim.

    Bu ve fromsoftware oyunlari gibi yakin combatli oyunlarda latency kontrolu dusuk olmali. Yalniz bu oyunda ki ucma fizikleri hemen hemen Red dead redemption 2 nin kara hali gibi o yuzden tam zamaninda bassaniz bile komut gitmiyor.

    Anlatmaya calistigim seyi %300 yavaslikta bir video da gormeniz lazim.

    -Ilk oyunda karakter gelisim kismi cok iyiydi. Sehirdeki gemleri toplayarak hem saglik, hem damage hem de ucma barini upgrade edebiliyordunuz.

    Ama bu oyunda bunun icine etmisler.
    Saglik ve ekstra damage gibi seylere farkli sekme de talisman olarak tas grinding yapmaniz ve bunlarinda belirli renklere bolup premium high low gibi kisimlara ayirmislar.

    -Gem kasmak tam bir iskence!! karakterimin kombat icin statis ozelliklerini ucan tekme upgrade lerini damage lerini vs arttirmak icin oyun Gem istiyor bizden ana gorev yapiyorum Gem vermiyor. Yan gorev yapiyorum Gem vermiyor.

    Guclenmek icin Gem gerekiyor ve
    Gem icin sehirde grinding yapacagiz
    Gem icin mining yapacagiz
    Gem icin challange yapacagiz
    Gem bitmiyor bir de bunun talismani var.

    Tamam ilk oyunda da oyun bizi mukafatlandirmiyordu ama bunda ki karakter guclendirmek icin istenen gem tam bir soygunculuk!!

    Mesela level 3 icin 3000 gem level 6 icin 12500 gem level 8 icin 16000 gem level 10 icin 21000 gem istiyor oyun bizden

    Insaf be insaf! Yahu ana gorev yapiyoruz Gem vermiyorsun. Yan gorev yapiyoruz gem vermiyorsun. Challange lar ayri komedi zaten. 50-100-300 diye gidiyor aldigin madalyaya gore.

    Resmen oyunun suresini uzatmak icin ellerinden ne geldiyse yapmislar.

    Hikaye desen, anlatim guzel ama bana pek hitap etmedi. Karakterimiz KAT oyle bad ass bir karakter degil. Kapakta ki raven benim daha cok hosuma gitti seslendiren japon ablayi gormedim ama sesi bana agrasif ve seksi geldi. Nier replicant taki kadinin sesine cok benzettim.


    Bu oyun PS4 de 25-30 fps arasi calisiyor. Ps4 pro da en azindan 30-45 beklerdim ama kilitli olmasa da kararli 30 fps calisiyor. PS5 de ise hayal kirikligi oyun 60 fps calismiyor.

    Remastered da 60 fps akici bir sekilde oynadiktan sonra 30 fps gercekten kasiyormus gibi hissettirdi.

    Bu oyun 2017 ocak ayinda cikmis. O donemde zelda lar horizon lar var. bence underrated bir yapit. Ben cok sevdim ne kadar sorunlari da olsa.

    Evet kamera sorunu var ama bu japon oyunlarinda olan bir durum. Cozemiyorlar bir turlu.

    Ocak ayinda ciktiktan sonra mart ayinda raven's choice diye bir DLC cikarmislar. Oyunu bitirdikten sonra hemen ona giristim. 2 saat falan surdu.

    Ilk oyunun yan gorevleri cok iyi degildi ama bu ikinci oyunun DLC si cok kotu be.

    DLC diye oynadigim seyi aciklamam gerekirse
    -Yurume simulasyonu bolumleri
    -capture the flag bolumleri
    -Bu yetmiyor ayni yerde 2 tane capture the flag
    -Ana oyunun Bosslari iyi degildi. Bir de bununkiler daha berbat

    Neyse ki DLC ler bedava. Buna para falan verilmez.

    Gravity rush 2 diger sevdigim sey ise Nier automata da 2B kostumuyle oynayabilme idi. Oyle uyduruk birsey de yapmamislar rainbow six siege deki gibi.

    Cok ender bir seri. Isim haklari Sony de. Umarim 3.oyunu goruruz. Ama kim yapacak. Onu bilmiyorum. Ortada Japan studyo yok. Bu oyunun yonetmeni baska bir studyoya gecti.

    Bu begenmedigim ve sinirlendigim seylere ragmen o ucma hissi fizikler cok hosuma gitti. Sirf onlar icin hosuma gitti. Kesinlikle bu iki oyunu oynamanizi tavsiye ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 23 Şubat 2023; 4:36:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.