Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
83
Favori
46.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürün Bugün Teslim Edildi.Ürünü Kurdum Çalıştırdım, Bende Biraz Hayâl Kırıklığı Yarattı.

    Almak İsteyen Arkadaş var İse Aldığım Fiyata Vericem.Yoksa İade Edicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hayal kırıklığı yaşadınız, biraz detay verebilir misiniz?

  • 12 Mart'ta Amazon'dan verdiğim sipariş bugün teslim edildi. Ürünü açıp hemen şarj ettim ve daha sona oturma otasındaki L koltuğumu ve 3+1 evimi salon hariç en düşük ayarda süpürdüm. Bu süpürmenin sonunda haznesi full doldu. Eşimin saçları uzun olduğu için saçlar hep fırçasına dolandı. Ürünün anti-tangle özelliği yok yani anlayacağınız.


    Kullanma klavuzunda en düşük ayarda(10 Kpa) 55dk, orta ayarda(24 Kpa) 20dk, maximum seviyede(33 Kpa) ise 13dk çalışabileceği yazıyor. Bu rakamlar bana biraz optimistic geldi. Ancak tek şarjla en düşük ayarda tüm evi süpürebileceğimi görüyorum. Gündelik temizlik için gayet yeterli bir ürün.

  • emmrree1990 E kullanıcısına yanıt

    ya şu süreleri ve gücü zaten böyle çakal gibi yazmaları beni deli ediyor. Şu açıklamayı ben göremedim hiç ilanlarda. Sadece kitapçıkta yazıyor.


    15 24kpa normal süpürüm için. 24kpa olan cihazlara bakıyorsun onlarında turbosu 24kpa muhtemelen.


    24kpa'a da 40 45dk çalışsa mis gibi. Böyle bir süpürge varsa onu alıp geçeceğim. :D İyiki iptal etmişim.

  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hangi model aldınız fiyat nedir acaba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 mart amazon siparişi bugün teslim edildi gsc60

  • Hic memnun kalmadim bi daysın degil ayrica kablolu performansi beklemistim 4bin liralik supurgeden hayal kirikligi.
    4bin verdim ve 30binlik daysın performansi veremedi resmen cok kotu. Yeto diyorum ve gidip kablolu elektrikli supurge aliyorum.
    Kablolu supurge aldim ondan da memnun degilim sanayi tipi supurgelere gore cok kotu. Simdi evi supurmuyorum kafam rahat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 19 Mart 2024; 2:15:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz hep uyardık bu ürünün ederi en fazla gsc 50 için 3.000 gsc 60 için 3500-4000 üstü fiyatlar için değmez.

    Çünkü bu ürünler elektrikli gırgır yani basit sade süpürme İşleri için

    Ayrıca kendi sitesinde almanızı öneriyoruz çünkü ürün çok geç 1 ay bile kargoya verilmediği oluyor hemde saçma bir garanti uygulama var.

    Aylardır ürünlerin kendisi stoklarda bulunmuyor yarın öbür gün yedek parça pil gibi ürünlerin bulunması zor olacaktır. Kendi sitesi zaten kargo konusunda facia alacaksanız amazon üzerinden alın en azından bozulunca iade eder geçersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 19 Mart 2024; 9:56:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Evet online listelemelerin hiçbirine ürünün minimum ve orta seviye çalışma performanslarını yazmıyorlar. Tamamen bir pazarlama stratejisi. Ancak bakarsanız bunu dyson da yapıyor. Dyson'ın sitesine girin onda da ürünün minimum ve orta seviye performansları yok. Gen5 detect'in max seviye çekim gücü 240 aw. GSC60'ın 33 Kpa. AW nedir KPA nedir onunla ilgili bi karşılaştırma bulmak bile çok zor internet üzerinde.


    Muhtemelen 24kpa'da 45-50 dk çalışacak bir batarya performansı hiçbir sarjlı süpürge şuan için sunmuyor. Kaldı ki ürünlerin turbo başlığının olmasının sebebi de bu. Tozu çekim gücüyle yerden kaldırmıyor, turbo başlıkla yerden kaldırıp çekiyor. Bu yüzden çok da fazla çekim gücüne ihtiyaç duymuyorsunuz. Çekim gücüne ihtiyaç duyulan nokta toz değil büyük parçalardır. Büyük parçaları süpürgenin çekebilmesi için yüksek çekim gücü gerekir. Aksi halde ürün çekemez ve kapandığında borudan geri dökülür.


    Dün süpürdüğüm evi bugün tekrar aynı şekilde süpürdüm anca bugün haznesi full dolmadı. Demek ki her gün süpürürsek evde gündelik olarak yeterli temizlik sağlanacaktır. İptal etmeseydiniz de fiyat performans açısından memnun kalırdınız. :)





  • emmrree1990 E kullanıcısına yanıt

    ben indirimsiz haliyle alacaktım o yüzden beklettim ödeme aşamasında. Sonra iptal ettim :D Elektrikli süpürge performansı ben de beklemiyorum tabi ama eskiden bir 12volt black decker şarjlı süpürge kullanmıştım. Onun hayal kırıklığı olacak diye korkuyorum :D Test etme imkanım olsa keşke bire bir. 33kpa çok yüksek zaten elektrikli standart 800w süpürgeler muhtemelen bu güçte çalışıyor. Ben a101'den halı yıkama almıştım kiwi'nin. Normalde kyocera markasının ürünü ama üstüne kiwi yazıp satışa koymuşlar. Onun değerlerinde birinci kademe 12kpa ikinci kademe 18kpa diyordu. Uzatma borusu olmadan hortumlu şekilde iki kpa değeri de güzel şekide emicilik sağlıyor suyu çekiyor 800w motoru var aletin.


    Ama bu gsc60'da çekmiyor etmiyor düşük geliyor gibi sözler duyunca acaba bu kpa değerleri de bir aldatmacamı diye düşünmeden edemiyorum.


    Kampanyalı şekilde uyguna gelirse değerlendirirm yoksa 6k veresim gelmed :D





  • Kendi sitesinden aldığım hâlen ptt Arnavutköy de görünüyor şehrime sevk edilmiyor nedense. Son hareket de Hold item at point of delivery (Inb) şeklinde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar gsc60 modelini satın almayı düşünüyorum genel olarak yorumları okudum. Memnun olanda var olmayan da kararsız kaldım o yüzden. Ürünün tüm yedek parçaları bulunuyor mu ve fiyatları uygun mu? Üründe sorun çıkınca ilgileniyorlarmı parça değişimi iade vesaire bilgi verirseniz sevinirim. Ben amazona ulaştım bu konuda yedek parça vesaire bu konuda bilgileri yok sadece yurt dışından gelen ürünlerde bu ürün içinde geçerli 2 sene boyunca iade garantisi veriyorlarmış ilk fatura tutarı üzerinden tabiki güncel değerinden değil. Kararsız kaldım o yüzden.

    Gördüğüm kadarıyla kendi sitesinden almayı kimse tavsiye etmiyor geç gönderiyorlarmış sorun oluyormuş amazondan alınca en azından iade garantisi var ve siz uğraşmıyorsunuz ekstra şeyler ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 19 Mart 2024; 22:54:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 01martta gsc60 aldım, gümrüğe takılacağı için daha yoldayken noterden vekaletname vs. istediler, uğraşamayacağım için kabul etmeyip geri iade edilmesini istedim. daha 5 kuruş iade gelmedi amazon müşteri hizmetleri aradım paranız gelecek diyorlar bakalım bekliyoruz, umarım tam para iadesi gerçekleştirirler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 20 Mart 2024; 10:20:27 >
  • laumexs kullanıcısına yanıt

    Yedek parça ve stok mesajlarınız anlamsız. Gsc60 çok yeni ürün yedek parçasının bulunmaması normal. Zamanla artacaktır. Diğer modellerinin parçaları amazonda sık sık bulunuyor zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redboxer82 kullanıcısına yanıt
    Bende gelir gelmez direkt iade ettim ilk ürünlerin parası sonra gümrük depozito ücreti yatıyormuş bakalım ne kadar sürede iade olacak.

    Bu arada 4 Mart'ta kendi sitesinde aldığım ürünün hâlen kargosunu yapmadılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karşı da muhatap yok, neden niçin beklediğini bilmeden beklemeye devam.. çıkış 4 Mart idi 10 günde Almanya'dan geldi, bir haftada bana gelemedi. Benzer tarihli olanlarda durum nedir?

    Greenote Süpürge Genel Konu
  • mavissss M kullanıcısına yanıt
    Greenote Süpürge Genel Konu

    bizde de durum benzer şekilde bekliyoruz bunlar devlet memuruya seçimleri bekliyorlar herhalde çalışmak için :ddd




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baristatales -- 21 Mart 2024; 18:5:39 >
  • bir gün arayla 5700 e amazondan 4900 e kendi sitesinden aldım amazon daki pazartesi geldi kendi sitesindeki hala almanya da bekliyor ilk izlenim 33 bin pa ile alakası yok gibi tabi 3 bin pa robot süpürge ile karşılaştırdım halıyı fenq almadı ancak tam temizlik yapılmadığı için şarj bilgisi veremiyorum tekrar güncelleme yapıp bilgi veririm ancak gelirse hangisini iade edeyim kararsız kaldım 5700 amazon garantimi 4900 kendi sitesi 800 tl düşük ücret mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • srdrdh kullanıcısına yanıt

    bence kendi sitesinden aldığını burda yada letgoda 5700 sat hem kar yaparsın

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.