Şimdi Ara

grift haritalarından bıktım ya:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dolanbaçlı olmayan, mob aramadığımız, açık alanlı bir grift haritası yok ya şaka gibi 2-3 elit mobu bir arada kesecek char var ama grift haritasında araki bulasın griftten çıkıp bir rift atıyorum tamamen farklı haritalar oyundan soğutuyor bir yerden sonra 40ar lvl yaptım gemlerimi baya bir süre sadece rift ve bounty yapacam valla.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: warmkitty

    dolanbaçlı olmayan, mob aramadığımız, açık alanlı bir grift haritası yok ya şaka gibi 2-3 elit mobu bir arada kesecek char var ama grift haritasında araki bulasın griftten çıkıp bir rift atıyorum tamamen farklı haritalar oyundan soğutuyor bir yerden sonra 40ar lvl yaptım gemlerimi baya bir süre sadece rift ve bounty yapacam valla.

    yeni patch le bu uzun haritalar grifte olmayacakmış artık.
  • Grift'te üst sıra yapmak bir yandan şans işi, hem güzel rift haritası gelecek, hem yoğunluk iyi olacak ki RG kesmeye zaman kalsın, hem de üstüne çok hareket etmeyen bir RG gelsin gibi şans faktörleri var.
    HC'da ben 38 key'i zorladım ama RG kesmeye zaman yetmedi, 1 dakikayla falan, düzgün bir rift olsa 15 dakika limitine takılmazdım. Ama bir yandan key alıcan, sonra tekrar riske giricen, sonra güzel rift gelecek de... Sıkıyor bir süre sonra, herkese benzer genişliği bıraktım, bari benzer yoğunlukta harita çıksa...
  • bu iyi haber inş düzeltmişlerdir.
  • haritadan öte mob yoğunluğu daha önemli öyle haritalar çıkıyor ki resmen kesecek mob arıyorsun zaman akıyo tabi
  • en son grift de rg spawn oldu dedi adamı bulamadım 5 dk gezindim heryerde bazen öyle saçma sapan yerlere spawn oluyorki bide çıka çıka en uyuz olanı çıkmıştı t23 grift de şu kolu bir acayip tip var blightermıydı neydi adı 40 saniye kala bitirdiydim bişide atmamıştı ozamandan beri girmiyorum oyuna
  • 3 gündür girmiyordum bugün 2 tane 38 grift yaptım gene aynı uzun haritalar hep jailer stormlu elitlerle karşılaştım. 550k ya yakın can var jailere yakalandığım anda 500k can gidiveriyor bu grift oyundan soğutmak için mi koyuldu arkadaş ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.