Şimdi Ara

Grundig 39-LB-9436 Led Tv NASILDIR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Grundig 39-LB-9436 Led Tv
    na
    sıldır?

    http://www.n11.com/grundig-39-lb-9436-fhd-smart-dvb-s-slim-led-tv-P26828150

    Bu ürünü satın almak istiyorum.Yaklaşık 1000 TLye gelecek.

    Değer mi? Yoksa alternatif ürünler önerir misiniz?

    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..



  • merhaba arkadaslar
    bu tv 889 TL'ye gelecek. FİYAT NASIL?

    DEĞER Mİ? MEMNUN KALIR MIYIM???

    LUTFEN YARDIMCI OLUNNN............
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mydershark

    merhaba arkadaslar
    bu tv 889 TL'ye gelecek. FİYAT NASIL?

    DEĞER Mİ? MEMNUN KALIR MIYIM???

    LUTFEN YARDIMCI OLUNNN............

    hocam bende bu tvyı almayı planlıyorum benı dusunduren kanal gecıs surelerı ne alemdedır acaba.. artı sız nasıl 899 tlye alıyorsunuz banada sölermisiniz..
  • Teknosa da Serisonu ürün. Siteden olduğu için kapalı kutu. Aynı ürün Kliksada 1439 TL. Teknosada 1089 TL. HÇekimle o fiyata alacağım. Siz ürünü araştırdınız mı? Benim isteğim bu boyutta bir TV'di. Hem Uydulu, Hem Smart TV olması cazip geldi. Benzer ölçüde diğer markalara baktığımda 1300den aşağı bulmak zor. Bu nedenle Çok cazip geldi. Satın aldım. İnşallah umduğum gibi bir ürünle karşılaşırım. Aksi bir durumda İADE koşulları ne şekildedir bilmiyorum.

    İADE konusu ile ilgili bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse sevinirim.
  • bana göre; türkiyede arçelik neyse almanyada da grundig aynıdır.. zaten bu iki firma anlaşmış tuhaf olmuş.. ne çok kalitelidir ne de dandik.. hatta odamda bi tane 82ekran grundig led tv var almanyadan gelmişti.. şu an paneli bozuk, görüntü bazen net oluyor bazen titriyor izlenmiyor, arkasından kasaya bi tane vurunca titreme geçiyor (klasik türk taktiği).. ama sonra yine titremeye başlıyor.. 2 yıl olmadan bu hale geldi.. yine de son karar sizin tabi.. şahsen ben tavsiye etmem
  • Merhaba arkadaşlar,

    Teknosadan yaptığım GRUNDIG LED TV alışverişi ile ilgili ilginç bir durumla karşı karşyayım. Ürünü satın aldıktan sonra içimde bir kuşku oluştu ve ertesi gün (Bayramın ikinci günü) 444 55 99 müşteri hizmetlerini arayıp alışverişi iptal ettiğimi ve ürünü istemediğimi belirttim. Bayram olduğu için ilgili departmanın bayramdan sonraki ilk çalışma gününde tarafıma ulaşıp konuyla ilgileneceğini söylediler. O gün geldiğinde ise arayan soran olmadı. Ertesi gün de olmayınca internet sitelerinin Bize Ulaşın kısmından talebimi yineledim. Şimdi ise mailime gelen UPS bildiriminde ürünün tarafıma gönderilediği yazıyor :)

    Ayrıca aynı ürün kliksa internet sitesinde 1439 TL idi. Teknosa da ise SeriSonu olarak görünmekte ve 1089 TL idi. 100 TL indirim ile 989 TL'ye gelmişti. Benim satına almamdan sonra ise ne teknosa.comda ne de kliksa.comda ürünün linki yoktu. Ürünü kaldırmışlar. Böylelikle kuşkularım daha da arttı. TV ihtiyacım da var aslında ama kararsızım biraz. NE yapsam? ÜRünü kabul etmeyip hemen paramın iadesini mi istesem? Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var. Saygılar..




  • Televizyon nasıldır bilmiyorum ama ben grundig bi bilgisayar almıştım abi aldıgım hafta psu yandı uğraştım durdum servise götür getir yani ben bida grundigden bişey almam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.