Şimdi Ara

GS serisi çıkmayan pil durumu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam millet. GS60 veya 70 almayı düşünüyorum ancak bu pil çıkmaması durumu beni cok düşündürüyor. Malum oyun laptopları cok fazla ısındıgı için bu tip çıkmayan pillere daha cok zarar verecegi ve ömrünü cok kısa sürede tüketecektir. GS serisini almak çok istiyorum ama bi laptoba o kadar para veripte kısa sürede problem yaşamak hiç istemiyorum. Şu laptop çıkartılabilir bi pile sahip olsaydı benim gözümde dört dörlük bi laptop olurdu şahsen. Sıf pili çıkartılıyor diye GE pro serisine yönelmekteyim. Sizce ne yapmalıyım. Bu tip konularda tecrübe edinmiş arkadaşların fikirlerinize ihtiyacım var şahsen

    max bühcem 5000 dir. Sizlerinden önerilerde bulunacagınız modeller varsa görüşlerinizi alabilirim...







  • Hocam benim şahsi kanaatim, eğer sadece pilin çıkmamasına takıldıysa takılma bence. Hiç sanmıyorum ısındığı için pile zarar vereceğini ve ömrünün kısa olacağını.
    Açıkçası bende çok beğeniyorum GS serilerini. Hem iş hem de oyun amaçlı kullanılabilecek, çok sade ve şık makineler.

    Dediğim gibi tek takıntın pil ise bence takılma. Ama tabi yine de sen bilirsin.
  • GS70 kasalı Monster Abra A7 v4.1 kullanıyorum. Taşıyacaksanız bunu alın,taşımayacaksanız kalın modellere yönelin çünkü ısınmaya bağlı throttling sorunu var. Termal macunu değiştirip bir kaç software fix ile minimize edilebiliyor,fakat bu sorun olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Tabiiki çok taşıyacaksanız ve çok hardcore gamer değilseniz bu cihaz ideal. Bir de gigabyte p35w ye bakabilirsiniz ultrablade gaming laptop için.
  • 10-15 senelik masaustu kullanıcısıyım. Evde ki masaüstünü artık kaldırıp dizüstüne gececegim. O yüzden de anlıyacagınız üzere biraz ince eleyip sık dokuyorum İşim geregi sürekli dizüstü kullanıyorum. Ancak pili çıkmayan cihazlara şimdiye kadar pek sıcak bakmadım. Malum GS serisi de cok iyi cihazlar. Dedigin gibi hem iş için hemde oyun hem günlük hayatta kullanılabilecek cok ideal cihazlar. Ne bilim kafam karışık aslında. İnternette cok fazla yorumlar okudum insan ondan sonra çıkamıyor işin içinden. Fazla kurcalamadan kafayı begendigim cihazı almak lazım sanırım

    Sizce GS serisini alsam ortalama kaç yıl işimi görür bu dizüstü ?




  • Monsterları çözemedim şahsen iyi mi kötümü pek bilgimde yok bu marka hakkında aynı şekilde gigabyte içinde.

    Monster fiyat olarak bence biraz daha düşük olmalılardı nedeni ise hem işletim sistemleri yok hemde SSD leri yok. Monster 4600 iken, GS70 pro bile 256 SSD ve 8.1 ile geliyor ve 4900 fiyatı var 300 tl için aynı kasalı cihazın SSDlisini almak daha karlı gibi bence

    Gigabyte da yeni inceledim hoş cihaza benziyor ama 765m ekran kartı var suan piyasada satılanlarda sanırım v2 versiyonu türkiyeye daha gelmemiş onu beklemek lazım aslında...

    throttling sorunu rica etsem biraz daha acarmısınız pek bi bilgim yokta bu konularda da...
  • Valla şahsen benim favori modelim GS serisi. Hem düz, hem şık, hem de gerektiğinde oyun canavarı

    Pili ben fazla dert etmiyorum şahsen. Çıksın çıkmasın çok kritik değil. Zaten garanti süresinde bir sıkıntı olusa sorun yok. Garantisi bittikten sonra da her türlü kasayı söker pilini değiştiririm ihtiyaç halinde.

    Siz bu bahsettiğiniz cihazlara dokundunuz mu ? Yani bir mağaza da inceleme fırsatınız oldu mu ? Eğer dokunmadıysanız gidip canlı inceleyip en çok içinize sineni alabilirsiniz.

    Bu tarz cihazları 4-5 sene rahat kullanabilirsiniz bence. Ben benim GT yi 3 senedir kullanıyorum. Daha rahat bir 3 sene daha kullanırım gibi geliyor. Tabi daha öncesinde sıkılıp yenilemek istemezsem




  • cerrahpasaa C kullanıcısına yanıt
    Monster'ın GS70'i daha ucuz olmalıydı haklısınız,monster nedense çok yüksek fiyat çekti bu cihaza. Ben Windows'u okulum aracılığı ile bedavaya getirdiğim için işletim sistemini sorun etmedim. İçini istediğim zaman açabilmem rahatlık verici,kadıköydeki mağazalarına canım istediği zaman gidip birilerini bulabilecek olmam rahatlatıcı. Servispoint'e elinizi kolunuzu sallayarak giremezsiniz değil mi?
    Gigabyte 17.3" değil eğer büyük ekranda ısrarcıysanız sizi memnun etmez. Tabi o modelin review'lerini de incelemek lazım acaba soğutma performansı gs70'ten iyi mi diye.
    Throttling,ısınmadan ötürü ekran kartının gazı kısması demektir,tam performans alamamanız demektir. GS70 throttling sınırı olan 93 dereceyi çok çabuk gören bir cihaz.
    Okulum dolayısıyla 2 haftadır oyun açamadım,hardcore oyuncu da değilim,yakında macunları değiştirtip ısınma sorununu minimize etmeyi deneyeceğim. Taşırken büyük rahatlık,cihaz çok estetik (açıkcası seksi bile diyebilirim) alanı pişman etmez.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.