Şimdi Ara

GT SPORT Trophy Listesi - Yardımlaşma Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vcx

    İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.


    1-50. seviyeye ulaşmaya az kalmış ancak maalesef XP puanı toplamak gerçekten zorlayıcı ve uzun vadeye yayılmış bir süreç. :çevrimiçi ve çevrimdışı tüm yaptığınız yarışlardan başarınıza göre bu deneyim puanlarını alacaksınız. Hangi yarışlar daha çok XP veriyor bilmiyorum ama internette özellikle YouTube üzerinde yapacağınız araştırmalarla hızlı ve yüksek puan toplayabileceğiniz yarışları bulabilirsiniz.


    2-Eğer yarıştığınız bir etkinlikte en rekabetçi otomobillerle mücadele edebilmek için tüm paranızı vermenizi gerektiren bir otomobile sahip olacaksanız bunu yapın. Parayı daha sonra yine toplarsınız aksi halde elinizdeki araçlardan uygununu bulmaya çalışın. Ayrıca sürüş ayarlarınız önemli. Yardımcı ayarları kapalı oynayın. çekiş kontrol kapalı olsun ya da en fazla 1 de kalsın. ABS varsayılan olsun. Kullanıyorsanız manuel vites kullanın. Yarışacağınız pisti iyi ezberleyin hatta öncesinde antrenman yapın. Lastik seçimlerine dikkat edin. Eğer yumuşak lastik seçebiliyorsanız yumuşak seçin böylece yol tutuşunuz artacaktır. Dayanıklılık yarışlarında sert lastikleri tercih edin daha uzun dayanır. Aklıma gelen şeyler bu şekilde. Bir de bazen elinizdeki otomobilin performansını artırmak, ayarlanabilir şanzıman ile ideal ayarları yapıp setup uygulamak, elinizdeki düşük otomobilinizin yine de daha güçlü otomobilleri geçmesine yardımcı olur.



    Alıntıları Göster

    Cevaplarınız için teşekkür ederim. Üstad Ps2 den beri gran turismo oynuyorum emin olun çok detay ayarlarını yapıyorum sadece Manuel kullanmıyorum. Verdiğiniz bilgilerden bilgim var açıklamanız için teşekkür ederim. 69 öncesi yarış sekmesinde 7 yarış varsa ise ayrı pist yarışları olarak bunlardan 3 4 tanesini altn yaptım fakat bazı pistlerde o araç maalesef yeterli değil ve dediğim gibi çok yüksek maliyetli araçlar satın almak için. O branş da sadece elimde Mercedes-Benz 300 SEL 6.8 AMG ’71(Gr.X) aracı var oda bir yere kadar tutunabiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.