Şimdi Ara

gt560ti yüksek ısı ve kaynak kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    öncelikle sistem şu:

    intel 2500k

    gt 560 ti msi twinfrozer II

    8 gb ram

    120 gb ocz vortex III

    2 tb western digital hdd

    XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX kasa

    zalman cnps10x quiet

    sistemi inventus dan almıştım, sadece hddleri ben ekledim. şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamıyordum (ya da ben öyle sanıyordum bundan da tam emin değilim), kasa sürekli sesli çalışmaya başlamıştı yaz sonuna doğru, herhalde sıcaktandır ya da psu dandiktir diye üzerinde durmadım fazla. bozulursa alırım diye düşündüm. bilgisayarın yerini değiştirdikten sonra, kasanın inanılmaz ısındığını ve gpunun sürekli tam güçte çalıştığını gördüm (daha az havadar bir yerde),



    aşırı ses yapmakta ve kasa sürekli sıcak. cpunun soğutucusunu maksimuma aldığımda herhangi bir değişme olmuyor, zaten olmaması da normal (gürültü ssorununun cpu tabanlı olduğunu da düşünmüştüm), eklediğim screenshotı alırken arkada sadece chrome açıktı (tek pencere). nvidia dan driver güncellemesi de yaptım,310.90 a yükselttim, bir değişiklik olmadı (komik bir şekilde sürücüyü kurduktan sonra gpu kullanımı sıfıra indi, akabinde de restart attım. restarttan sonra sorun gene aynı şekilde devam etti ve gpu kullanımı tavan yaptı.) kasanın havalandırmasında sıkıntı yok, önde ve arkada 2 kasa fanı çalışmakta, ayrıca kasanın kapağını da açtım, 1 gündür öyle çalıştırıyorum. değişen hiçbir şey olmadı. sistemde overclock yok, zaten gpu overclockdan hiç anlamam, elime yüzüme bulaştırmıyayım diye sadece fan ayarını düşürmek için kurdum afterburnerı. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.



     gt560ti yüksek ısı ve kaynak kullanımı



     gt560ti yüksek ısı ve kaynak kullanımı



    edit: restart atmadan tekrar 310.90 driverı kurdum, şu anki durum bu:

     gt560ti yüksek ısı ve kaynak kullanımı


    ilginç vesselam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khangaskhan -- 9 Ocak 2013; 3:48:17 >







  • svchost.exe*32 diye bir virüs yemişim, hayatımda ilk defa başıma geliyor. virüsten kaynaklanıyormuş. boş boş baka kaldım ekrana, nasıl girdi, nerden yedim çözemedim. emsal olur belki başkalarına :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.