Şimdi Ara

GT72s 980? GT80s 980m SLI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,

    2-3 hafta içerisinde gaming laptop almayı düşünüyorum. Yurtdışından getirtme sansım var arkadasım gelicek bu tarihler arasında amerikadan bu süre zarfında karar vermem lazım ne alıcağıma yardımcı olursanız sevinirim, matbaa işleriyle uğraşıyorum. Bu nedenden dolayı sürekli arabamda taşıyacağım bi laptop olucak benim için.

    1. Sager notebook almayı düşünüyorum 4k erkan 980m (değiştirilebilir gpu) Skylake 6700k (değiştirilebilir cpu)
    2. MSI GT72S Dominator Pro 4 Gaming Laptop 4k ekran 980 gpu (değiştirilebilir masaüstü ekran kartı) 6820hk işlemcisi (anakarta lehimli)
    3. GT80s 6820HK (anakarta lehimli) SLI 980m

    Bu ürünler arasında kaldım, açıkcası yaklaşık 1 ay öncesine kadarda bilgisayarlar hakkında hiç birşey bilmiyodum araştırarak yeni yeni azda olsa bişeyler öğrendim. Şimdi ileriye yönelik kullanabileceğim sorun yaşamayacağım güçlü bi laptop istiyorum, işlemcinin değiştirilebilir olması ne kadar önemli ne kadar değil bilmiyorum. Acıkcası siz olsanız hangisini alirdiniz fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi söylerseniz yardımcı olursanız cok sevinirim :) şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaaKoc -- 7 Haziran 2016; 16:37:53 >







  • 1-3-4 tercih edilebilir. 2nin islemcisi eski hiic bulasma. Özellikle gtx980 olan yani masaustu ekran karti bulunduran bir adim daha onde. Bu modellerin hepsinde mxm yani ekran karti upragade var. Ama islemci olarak 2 cok geride.(performans olarak cok geride olmasada ddr4 ram desteklemiyor. Bu saatten sonra ddr4 ramsiz laptop öludur)

    970m sli bulunduran 4. Secenek in performansida bayagi iyidir ama tasarim olarak bana kaba geliyor. 3.yü Al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için gerçekten çok faydalı oldu benim için 1-2 yi cıkartıyorum o zaman aklımdan 3-4 e yönelik biraz daha araştırma yapiyim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Gt72 ile Gt80 arasında kaldım 4k ekran ve tasarımı biraz daha sade olması beni gt72 e çekiyor fakat mekanik klavyesi ile gt80 de çok güzel duruyor sizce hangisini almaliyim gt80 çok mu büyük karar veremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.