Şimdi Ara

GTA 6'nın ana karakterlerinden biri kadın olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • B*ku çıktı bu haberlerin. 3-4 yıldır aynı haberler; Ana karakterlerden biri kadın olabilir, Vice City`de geçebilir. Papağan gibi tekrarlıyorsunuz.

  • Yine başladık şöyle olabilir, böyle çıkabilir haberlerine.


    Anladık tık istiyorsunuz 

  • Bu iddiaların nedense gerçeklik payı olmadığını düşünüyorum. GTA evrenlerine, dünyasına bakacak olursanız kaotik ve tehlikelidir. Ana karakterlerin çoğu çılgın veya kendi çıkarının peşindedir. Genellikle senaryolar ise ya bir borçlanma ya da paraların bir baskın ile çalınıp erkek ana karakterin iyice dibe batmasıyla başlar. Eğer olursa, kadın karakteri bu kaotik ve tehlikeli Dünya’ya nasıl adapte edecekleri merak konusu. Ben yine de böyle bir konsept ile gelirse oynarım. Bu durum görevlerin tek düzeliğini de götürür, görevlere farklı şekilde yaklaşmak iyi olur. Mesela erkek karakterle görevlere bam güm yaklaşabilirken, kadın karakterle gizlilikle ve hackleme yetenekleriyle yaklaşabilmek ilginç bir görev dizaynı olabilir. Bekleyip görelim bakalım, daha duyurulmasına çok var.
  • olsun ya da tercihli olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overactive -- 17 Ocak 2021; 16:37:46 >
  • Bir diğeri de obez olsun da tam olsun bari

  • 2023'te çıksa 2025'te de PC ye gelecek benim acilen bir KONSOL almam lazım ama vergiler geçit verirse

  • Freakk F kullanıcısına yanıt

    Anlamsız bir cinsiyetçilik.


    Ana karakterin kadın olup tutan bir sürü film var. Elbette kadınların fiziksel olarak erkek kadar güçlü olmaması bazı şeyleri değiştirir ama senin sexist kafa yapına göre de sırf erkek karakter olması gerek.


    Tomb Raider 2013, Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb raider gayet sağlam oyunlar aklıma gelen ilk örnek. Hellblade, Control, Resident Evil.


    Erkek diye övdüğün benim de her yerde duvar kağıtlarıyla dolu Max Payne'de Mona denen bir karakter var Femme Fatale akımının daimi temsilcisi hatta 2. Oyunda Mona ile de baya bi oynatıyor oyun oynuyorsun ağzın sulanarak izliyorsun sonra gelip forumda olmuyor yeeaa. Dragunovla milleti 3 metre fırlatırken zevkliydi ama?


    Modern çağda baskılanan erkeklik üzerine araştırmalarım var erkeklerin sindirilmesine son derece karşıyım maskülenitemizi korumalıyız ama böyle değil. Bunun adı sexism. Ve savunulacak bir yanı yok.


    Erkeği spor yapan 1.80 80 kilo olarak tasavvur ediyorsun da kadını neden spor yapmayan çelimsiz 1.50 45 kilo hayal ediyorsun. 1.75 65-70 kilo, fit, erkeklerden daha esnek bir kadın neden hayal etmiyorsun.


    Çünkü kafa yapın sexist. Bir de yağlayıp ballayıp bunu haklı göstermeye çalışmışsın 45 kilo örneğiyle iyice sıvamışsın.


    Kadın karakter kullanmak illa feminizm kasıyorlar demek değildir gereksiz feminizm kasılsa ilk ben kusarım iğrenç gelir ama bu yaptığın rezillik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 18 Ocak 2021; 13:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2023 de çıkarsa iyi yılladır kadın karakter olacak deniyor onuda eva mendes den alacaklardı ryan gosling ile birlik de bakalım.

  • Gta İstanbul olsa Türkiyede Satış Patlaması Yaşar ...

  • Kardeşim tabi küçük olacak 2002 yılında çıkmış bir oyun 2023 şartlarında çıkardıkların da o boyutta olacagını düşünüyorsan epey yanılıyorsun.

    Harita Florida yı kapsar ve belki güney amerika da kısmen oyun da olur.

  • Bence tek bir karekter gelir 3 karekter gelirse güzel olur yinede

  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Tamamına katılıyorum. Aynı dövüş eğitim ve tecrübeye sahip kadın ve erkek olunca ancak erkek avantajlı olabilir.
    Oyuna gelince; mmorpg oyunlarda kadın erkek aynı güçtedir hiç çıkıp World of Warcraft ‘da niye kadın var diyorlar mi? Cyberpunk’ta neden kadın var diyen biri var mi? Gereksiz tartışmalar
  • Hoşuma gitmiyorsun donanımhaber... olması gereken birşey bu. bunun haber değeri nerde?

  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

    okumadan cevap yazmışsın, bende yazdım başrol kadın oyunlardan örnekler ve gayet başarılı olduklarını söyledim, benim dediğim zorlama kadın karakter koyarak bilindik serilerin içine edilmesi, bkz. dişi james bond...


    ayrıca 70 kilo fit kadının karşılığı 80 kilo adam değildir, 100+ kilo adama denk gelir, birşeyler saçmalamışsın ne demek istediğinde belli değil...

  • Rumuzunda ne olduğun yazıyor zaten. Niye ciddiye alıp laf anlattıysam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freakk F kullanıcısına yanıt

    Siz dizi, film ve oyunlardaki terör estiren tipleri gerçek mi sanıyorsunuz? Bu tür yapımların çoğu zaman gerçeklik ile alakası yok zaten.

    Empati kurma olayı tamamiyle senin bakış açından kaynaklanıyor yoksa bir çok mmorpg de olduğu gibi erkek oyuncular kadın karakterler ile de oynayabiliyor.


    Assassin's Creed serisinin son iki oyununda kadın karakter seçimi eklenmesinde var bir hayır.

  • GTA 5 için yeni nesil bir oyun çıkacak - daha doğrusu biraz sağdan soldan grafik düzenlemesi yapıp - 60 fps kilidini sabitleyecekleri bir söylem vardı öncesinde.


    2023 buna göre ideal olacak. Playstation7-8 e kadar yolu var onunda.

  • Sıkıntı olan yazım üslubundaki negatif tutum. Ana karakter olarak trans istemediğini gayet söyleyip eleştirebilirsin ama hiçbir şeyi açıklamadan bu üslupla yazıldığında öyle değilsen bile cinsiyetçi bir görünüm oluşuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadymarsh

    Umarım Vice City'de değil de içerisinde daha önceden gördüğümüz birkaç adet şehiri içeren bir haritada geçer oyun. Vice City oldukça küçük bir şehir.

    Bence o haritanın kalitesinden değil o zaman ki koşullara göre yapılmış olması ve ekonomik durumun etkisi var . GTA 2-3 ve vice City sıralama da aynı yazdığım gibi benim için ayrı yere sahip .

    Niye ramsiz PC de oynadığım zaman oldu . PC kaldırmayıp cafede oynadığım zaman oldu . Bu tarz oyunu ilk defa oynadığım için oldu .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde düzenlenen kim daha müslüman veya ülkemiz forumlarda düzenlenen kim daha ateist yarışması gibi sinema ve oyun sektöründe de çeşitli yarışmalar var.

    Bu yüzden siyahi, asyalı, meksikalı, kadın, trans birey gibi kavramlar özellikle ön plana alınıyor. Amaç onları savunmak, dertlerini dile getirmek veya eşitliği sağlamak değil. Sadece yarışmada öne çıkmak. Ne diyeyim, kolay gelsin.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.