Şimdi Ara

GTA 6'nın PC sürümünün gecikme nedeni eski çalışan tarafından açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    PC ve konslollara dolar olarak aynı paraya çıkıyor. Bizim gibi fakir ülkere göre plan yapmıyorlar dostum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun konsoldan oynanır..

  • PS3 X360 zamanı olsa tamamda şimdiki konsollarda x86 mimariye geçmiş neyin optimizasyonunu yapacaklarmış?

    Pcde gta5deki gibi rp serverlara modlama işine destek verdikleri sürece korsan oyuna talep olmaz ayrıca.

  • Konsollar için hazırlarken AMD CPU ve GPU'ya göre optimize etmesi yeterli. Lakin iş PC'ye geldiğinde Intel işlemcileri ve Nvidia, Intel GPU'larını da hesaba katmak zorundalar. İlk önce konsollar için çıkarıp maliyeti karşılamak, sonrasında PC'ye yönelip karını katlamak istiyorlar.

  • strateji oyunları oynamak istesem peki? konsolda aradığımı bulabilir miyim?
  • o zamana kadar kim öle kim kala

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adeniz91 kullanıcısına yanıt
    Adam gibi pc'si olmayan için öyle tabi ama durumu olan insan niye konsol ile kendini kısıtlasın ki. Bir kere her daim üst düzey pc ler konsollardan çok daha güçlü olmuştur.

    Onun dışında pc deki oyun çeşitliliği kat kat fazla. Hele indie sevenler için dipsiz kuyu.

    Strateji oyunları zaten konsolda işkence. Hele ultra haritalarda oynanmak istenen 4x oyunları için yeri geliyor 128gb ram gerekiyor. Ufacık konsollar nasıl karşılayacak.

    Yine pc lerde modlama, istediğin gibi ayar yapma çok daha gelişmiş.

    Gamepad istediğiniz zaman istediğiniz gamepad i pc ye de rahatça takabiliyorsunuz. Diğer tüm donanımları da takabiliyorsunuz.

    Emulatörler sayesinde yine aynı pc den dilerseniz tüm android oyunlarını da nintendo oyunlarını da oynayabiliyorsunuz. Hatta sony önüne geçmese şu an rahatça ps leri dahi emulatörle açabiliyor olacaktık.

    Artı pc nin ayrıca getirdiği yazılım/tasarım/bilgi arşivleme vs avantajları da cabası elbette.





  • XBox Series S yerine daha fazla para verip PS4 Pro tercih edenler üzgün... Fakat Series S'in benzer güçte olsa da mimari olarak yeni nesil konsol olduğu, PS4 Pro'ya çıkmayacak oyunların Series S'e çıkacağı konusunda defalarca uyarıldınız. GTA VI son olmayacak.

  • Normal editionını konsolcular önce bi alsın, biz PC’ciler definitive editionını alırız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben 30 yaşına doğru gidiyorum şuan. 40 yaşıma gelene kadar gta 6 X platformuna geliyor haberlerini göreceğime eminim. Asıl sebep aynı oyunu aynı kullanacılara farklı yıllarda farklı platformlarda tekrar tekrar tekrar satabilmek. Gta5te işe yaradı bu ama gta6da patlayabilir. Grafikleri, ıçerik falan herşey iyi gözüküyor ama böyle bir ticari yöntem, çok riskli gibi.

  • önce konsolcuları yolacaklar (ps5 im var ) pc de korsan olayı satışlarını düşürecek çünkü ama şimdiden söylüyorum 1 lira vermem bu tarz oyuncu kazıklayan firmaların oyunlarına korsan çıkınca indireceğim konsol için almayacağım

  • Iki gün önce burada, yok ps5 PC'den daha iyi, donanım olarak daha iyi, 4090 bile PS5 gibi stabil fps veremez edemez seklinde zırvalayan birisi vardı burada. Bak gelistiriciler bile resmen konsollara kaktırma iş yaptıklarını, PC'de donanım sınırlaması olmadığı için sınırları zorlama sürecine girdiklerini söylüyor. Daha bundan net ve açık ne söylesin. Dunya alem boşuna PC kullanıcısına master race, konsol kullanıcısına da Konsol köylüsü demiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Üst PC ye gerek yok. RTX 4bin serisi grafik kartı olan alt sınıf bir PC bile dlss 3.5 ve rtx ile en kral konsolu cebinden çıkarır. Oyun çeşitliliği açısından zaten Okyanusla gölü karşılaştırmak gibi bisey

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı kişiye hem konsolda, hem sonraki nesil konsolda, sonra bi de bilgisayarda, en sonda da remastered ile hepsinde bir el daha satmanın dayanılmaz hazzıyla hiç alakası yok yani, tabi canııım ne alakası olsun ki, cıkcıkcık

  • 4070 ti ekran kartlı bir pc ve ps5 sahibiyim. Kesin olan tek şey bu iki donanımın da bu oyun için yetersiz kalacağı. 6000 serisi iyi bir ekran kartı ve ps5 pro altı sistemlerde keyifli bir deneyim sunmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasak -- 13 Aralık 2023; 3:35:55 >
  • CrimsonBlade C kullanıcısına yanıt
    Bu ne boş bir muhabbettir arkadaş. Konsol kullanıcılarının derdi zaten PC’den daha yüksek grafik ve yüksek FPS almak değil bi anlayamadınız bunu hala boş beleş sidik yarıştırma muhabbeti yapıyorsunuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Benim sidik yarıştırma gibi bir derdim yok. Zira en iyi konsolun bile ancak orta sınıf bir PC ayarında olduğunu biliyorum. Sidik yapıştıran PC kullanıcıları da degil, PC kullanıcıları zaten konsolun muhatabı olmadığını biliyor. Sidik yarıştıranlar AMD'nin konsol için ürettiği ucuz ve uyduruk grafik çözümü ile 30 fps oyun oynayıp sonra da 4090'dan daha iyi diyen bazı konsol kullanıcıları. Senin gibi üç beş kişi konsolun basit ve kolay kullanımından, tak oyna vs gibi yönünden bahseder, gerisi aldığı 30 fps'de drop olmazmış diye onu över, büyük diye düşük çözünürlüklü tv ekranında oynamayı 144 Hz 4k monitörden üstün görür, konsol için oyun geliştiricileri tarafından düşürülmüş rezil grafikleri stabill diye över. Illaki anlatacaksın derdini haddini bilmeyenlere anlat, bir oyunda derdi güzel grafikler ve yüksek fps olanlar zaten konsolun PC dengi olmadığını biliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • fasak F kullanıcısına yanıt
    4070 Ti da dlss 3.5 açarsın, frame generation açarsın cok güzel de sorunsuz oynarsın. Cyberpunktan çok daha sistem açı degil bu oyun bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Electronic Arts dolara geçmiş siz doğmamış çocuk için konuşuyorsunuz.

  • Bizde yedik.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.