Şimdi Ara

GTA V ACİL YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yanlış yere konu açmış olabilirim yeniyim. Ben önce korsan GTA V yüklemiştim. Sonra silmiştim ama sıkıştırılmış dosyası duruyor. Steam'den bedava GTA 5 aldım (sakın yanlış anlayıp kasa açmış cs go da felan demeyin alakası yok) sonra yüklenmesini beklemeyeyim diye sıkıştırılmışı steamin içine kuruyorum şu an. Ama crackli olduğu için bir sorun çıkarır diye korkuyorum bu cracki nasıl kaldırabilirim? Lütfen öneride bulunun çünkü 35 GB için 72 saat bekledim 67 GB için 144 Saat bekleyemem!!!







  • Demek kasa açtın sattın.

    Beklemen lazım yeniden, korsan ile Steam versiyonu aynı değil. Hatta Rockstar versiyonu bile farklı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassin2016

    Demek kasa açtın sattın.

    Beklemen lazım yeniden, korsan ile Steam versiyonu aynı değil. Hatta Rockstar versiyonu bile farklı.

    Kasa açmadığımı söylemiştim önceden. Yani? Neyse ama sen böyle diyorsun da korsanı kurdum sonra steamden install dedim discovering exitting files mi ne dedi doldu sonra %1 den değil %86 dan başladı ve crack dosyalarını silmeyi başardım (windows defender sağolsun :D) yani ben şuan uninstall diyip korsanı silip yeniden mi yüklemem lazım? Bu arada crack 3dm olduğu için açınca oto Social Club çıkıyor.




  • Tamam bu konuları geçip yeniden yüklemeye karar verdim artık 2 den 8'e kadar ama şimdi de 300 MB inmiş olarak gösteriyor fakat dosyalara bakıyorum 20 mb felan hatta sildim sonra Verify dedim yine aynı sorun var mı yoksa dosyaları farklı bir yere mi kopyalıyor?
  • İndirirken koyduğu klasör farklıdır. Sorun yaşamamak için sıfırdan indirin.
  • OF YA :D ALLAH'IM DOWNLOADING KLASÖRÜNE YÜKLEMİŞ 68 GB MEĞER ÇOK SAOL YA DOSYA DİYİNCE BAKAYIM DEDİM SAOLUN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.