Şimdi Ara

GTA V ile ilgili acil yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oyunda en son FIB heist için çatıdan paraşütle girme seçeneğini seçtim sonra takımı belirledim. dışarı çıktım şimdi şehirdeyim ancak bütün aktiviteler kapalı ve harita sadece Los Santos Costoms ve Ammu-Nationları gösteriyor. Micheal seçili durumda adam da değiştiremiyorum. telefondaki quick save'de çalışmıyor. yani tek yapabildiğim şey şehirde dolaşmak ve ammu-naitonlara girebilmek. hata nerede anlamadım bilen biri varsa yardım etsin lütfen.



  • 4 kapili iyi bir araba bul, kaçarken kullanacaksin iyi bir yere parket mesala otopark yerine parket ve lester'i ara.


    not: sahsi araçlar olmuyor sokaktan bir tane çal birde çogu park yerini saymiyor buldugunda zaten sag üstte bilgi olarak lesteri falan ara yazar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail vilehand

    oyunda en son FIB heist için çatıdan paraşütle girme seçeneğini seçtim sonra takımı belirledim. dışarı çıktım şimdi şehirdeyim ancak bütün aktiviteler kapalı ve harita sadece Los Santos Costoms ve Ammu-Nationları gösteriyor. Micheal seçili durumda adam da değiştiremiyorum. telefondaki quick save'de çalışmıyor. yani tek yapabildiğim şey şehirde dolaşmak ve ammu-naitonlara girebilmek. hata nerede anlamadım bilen biri varsa yardım etsin lütfen.

    bak şimdi bende bir sorun vardı görevin adı mark getavay locationsa yapacağın tek şey trevoru al 4 kapılı araç al gizli bir bölgeye geç sonra frankline geçmelisin geçince onada 4 kapılı jip bul gizli bir yere geç michaeli ara bir yazı çıkçak mark getavay location diye hang out un yukarısında(telefonda) ona tıkla sonra arıcak ve güm h diye yer açılır.buda olmassa Diğer arkadaşımızın dediğini yap oda olmassa ya oyunda yada makinanda sorun var dostum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardGamerYaman1 -- 1 Kasım 2013; 11:30:53 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.