Şimdi Ara

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
43
Favori
168.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -Marketler de 2 yazar kasa olduğu halde, soyarken sadece bir tanesini açabiliyorduk sanıyordum, ta ki ikinci kasaya ateş edip içindeki paralar yere düşüne kadar. Ana yazar kasa kadar çok olmasa da ikinci yazar kasadan da hatırı sayılır miktarda para çıkıyor. Ateş edince çekmecesi tink diye açılıyor ve para yere düşüyor.

    -Online git gide sorunsuz hale geliyor. Dün gece 5 kişi gayet güzel oynadık.

    -Online mod da single mod da ki trafik yoğunluğunun ve bot sayısının yarısı bile yok, single mod la kıyaslandığında sokaklar bomboş, üzücü bir durum ama sunuculara yük binmesin diye böyle yapıyorlar.
  • Selam,

    İlk görev Frank ve Lamar gorevinde eve gidiyorum gorev tamamlanıyor, ama sonra baska gorev gelmiyor, videolara baktım millet evden çıkınca telefon çalıyor bende öyle bişey yok 5-6 kere yaptım görevi hala aynı görevsiz kaldım.
  • cok yararli bir konu olmus. Tesekurler
  • Guinnes Rekorlar Kitabı'nın yazı işleri müdürü Craig Glenday, Grand Theft Auto V'in kırdığı rekorlarla beraber oyun hakkında şu açıklamaları yaptı:

    "Oyunlar artık bir grup insanın yaptığı bir iş olmaktan çıktı ve GTA V'in Hollywood'u nasıl solladığını görmek heyecan verici."

    Grand Theft Auto V'in an itibariyle sahip olduğu Guinness Dünya Rekorları:

    - 24 saat içerisinde en hızlı satan aksiyon macera oyunu
    - 24 saat içerisinde en hızlı satan video oyunu
    - 1 milyar dolara en hızlı çıkan eğlence ürünü
    - 1 milyar dolara en hızlı çıkan video oyunu
    - 24 saat içerisinde en çok hasılat yapan video oyunu
    - 24 saat içerisinde en çok hasılat yapan eğlence ürünü
    - Tanıtım videosu en çok izlenen aksiyon macera oyunu



    Kaynak: http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_Yedi_Adet_Guinness_Rekoruna_Sahip-42132.htm




  • Guzel konu olmus gercekten daha yeni basladim bende gordukce buraya editlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bilmeyenler vardır;
    Okyanusun en dibinde tüplüde olsa vurgun yemek, ayrıca çok yüksekten denize düşünce beton etkisi yapması gibi iki detay var.
  • -Yarışlarda hava koridoru var. defalarca denedim, öndeki arabanın hava koridoruna girdiğinizde arabanız hızlanıyor. Gran Turismo gibi ileri derece yarış simülatörlerin de gördüğümüz bu özelliğe Rockstar' ın GTA V de yer vermiş olması gerçekten tebrik edilesi bir detaycılık

    -Lastikler arasında çok büyük fark var, özellikle off road lastikleri ile diğer lastikler arasında tırmanış kabiliyeti epey fark ediyor. Mesela ben alttaki aracımın off road lastiklerini çıkarıp daha güzel gözüküyor diye suv lastiği taktım ve çok fazla patinaja düşmeye başladı. Dik yamaçlarda durup kalkmaya çalıştığımda off road lastiği patiye düşmeden rahatça kalkıyordu ama suv lastiği çok fazla patinaja düşüyor ve arazilik dik yamaçlarda kalkmayabiliyor bende arabayı geri salıp, kaptırıp çıkmaya çalışıyorum.


    Canım arabam, pardon kamyonum ve ben

     GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

     GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)




  • Yılın Bug' ı

    Dün GTA online da bir bug denk geldi ve saatlerce deniz altında yürüyerek, fotoğraf çekerek dolaştım. Denizin 5 de 1 ni ölmeden yürüyerek ve fotoğraf çekerek keşfettim. Enteresan batıklar ve canlılar var. Yalnız single modda ki gibi batıkların yanında para falan yok. Denizin altında silah dahi kullanabildim ama hiç ses çıkmıyor. Derinler zifiri karanlık ve bir hayli ürkütücü, arkadaşa kafa ödül koymasını söyledim ve herkes peşime düştü, üşenmeyip jetski ile denizin açıklarına beni öldürmeye gelenler oldu. Tabi benim denizin altında olduğumu görünce hiç bir şey yapmadılar ve şaşkınlıkla sms atmaya başladılar. Özellikle yabancılar sen nasıl yaptın falan diye soruyorlardı. Tepemde dolaşıp durdular. Kafamı kaldırıp baktığımda isimleri gözüküyordu. 3 saate yakın aynı freerom da bu şekilde dolaştım. En son dayanamayıp beni kicklediler. Halbuki benim onlara hiç bir zararım yoktu, denizin dibini keşfettim.

    Bug öyle bir şekilde oluşuyor ki, kıyıdan denize yürüdüğünüzde yüzme pozisyonuna geçmeden doğrudan yürümeye devam ediyor. Ama hep zeminde yürüyorsunuz, yukarı doğru yüzmek yok, istediğiniz kadar derine gidin ölmüyorsunuz. Gerçi belli bir derinlikten sonra güneş ışığı az geldiği için çok karanlık oluyor. Bu bug' ın oluştuğunu anlamanızın diğer bir yolu da, yüksek bir yerden atlamak, mesela ben iskeleden suya atladığımda bug varsa adam doğrudan kafa üstü suyun dibine çakılıyor ve ölüyor. Derinlik ne kadar çok olursa olsun, suya atlayış yaptığınızda sanki dağdan atlamış gibi süratle dibe kadar iniyor ve çakılıp ölüyor. Aynı şekilde yüksek bir binadan atladığınız da da ayakları üstüne doğrudan karnı üstüne düşüyor.

    Bence bir gamer' ın başına gelebilecek en güzel bug, inşallah sizinde başınıza gelir ve denizler altında yürüyüş yapabilirsiniz. Zaten socialclub da baya beğenen olmuş ve yabancılar yorum yazmışlar. Bende "walking under the sea :)" yazdım.


    İşte denizin altında yürüyerek çektiğim fotoğraflar, makinemde yer olsa daha fazla çekecektim.

     GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)
     GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)
     GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)


    yorum yazmanız için linkleri

    http://rsg.ms/19G9aa1
    http://rsg.ms/19G9ju8
    http://rsg.ms/19G9l5l

    http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/5947/laP4pn-_y0-RKTcVYcssHA/0_0.jpg
    http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/1848/Xz4D3Q6ac0O_y7zuasagkg/0_0.jpg
    http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/3717/VcjeqM9xfUaMu6cp3L2Z0w/0_0.jpg




  • Arkadaşlar sizdede karakterlerden herhangi birini sağ analoğu fazla döndürünce kafası siliniyormuş gibi kaplama sorunları oluyor mu?
  • Dikkat! Dikkat!

    2 gün önce GTA online da bizim crew de arkadaşın birine bir bug sonucu $30.000.000 yüklendi. Evet yanlış duymadınız 30 milyon dolar, dün paranın 5 milyon dolarını çatır çatır harcadı. Tüm premium arabaları satın aldı ve rankının el verdiği en yüksek modifiye parçalarını taktı. Garajını bir görseniz, aklınızı yitirirsiniz. Onun sayesinde bizde modifiyeli premium araçların tadına baktık.

    Olay tam olarak şöyle gerçekleşmiş, freerom da bunun kafasına ödül koymuşlar, buda onu avlamaya gelen 7 kişiyi öldürmüş, (freeeom da 7 kişiyi öldürmesini de ayrıca tebrik ettim) sonra kafasında ki ödül kalkmış ve parasına baktığında $30.000.000 olduğunu görmüş, para 2 gündür duruyor, rankının açmış olduğu her şeyi aldı. Şuan rankı savaş araçlarına yetmediği için, tank, jet, savaş helikopteri alamıyor. İlk hedefi onları almak.

    Bizde parayı 1 milyon yapacağız diye 15-20 gündür çırpınalım.

    Şuan GTA V online da dünyanın en zengini o olsa gerek.




  • Dikkat! Dikkat!
    GTA Online da $152.000.000 para oldu.


    GTA online da $30.000.000 kazanan crew üyemiz, dün $120.000.000 daha kazandı. Şuan itibari ile online karakterinde 152 milyon dolar var. Social Club dan ekran alıntısı yaptım, bakabilirsiniz.


     GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)



    Arkadaş bu 152 milyon doları şu şekilde kazanmış, tabi böyle bir para kazanacağının kendisi de farkında değil. Trophy için survivor oynuyormuş ve söylediğine göre 10 wave' i hiç kurşun yemeden bitirmiş, diğer 3 kişi oynarken o kendisi saklanmış ve hiç kafasını çıkarmamış, survivor' u başarıyla bitirdikleri anda 120 milyon dolar kazandığını görmüş, iki gün öncede 30 milyon dolar kazanmıştı.

    Sanırım Rockstar dünya genelinde dağıtacağı $500.000 doları bu arkadaşa yatırıyor.

    Arkadaşla yarış yapıyoruz, 1. olduğu zaman kazandığı paranın farkında bile değil, $152.000.000' ın yanında küsür kalıyor. Bizde $10.000 kazansak, oooo bu yarış iyi verdi diyoruz.




  • Dün GTA online da 600 Rank lık yabancı birisi crew den bir arkadaşa $20.000.000 gönderdi. Bizde o ara deathmatch atıyorduk, arkadaş bana mesaj attı, çabuk gelin adamın biri para dağıtıyor diye, deathmatch' ı bırakıp hemen onun olduğu freerom' a gittik, adama sürekli mesaj atıyoruz, bize de para gönder diye, adama resmen yalvardık ama kimseye para göndermedi.

    Los Santos talih kuşu bu seferde bizim crew den başka bir arkadaşa kondu, bizim crew de bir şey var ama anlamadım. Şu talih kuşu bide bize konsa, araba klonlayıp satmaktan görevlere konsantre olamıyoruz.

    İşin ilginç yanı oyunda para göndermek yok adam 20 milyon dolar gönderdi, rankıda 600 dü. Belli ki oyunu hacklemiş yada büyük bir açığını bulmuş, oyun o kadar büyük ki Rockstar' ın bile kontrolünden çıkmış durumda

    Bu arada arkadaş, bütün savaş makinelerini aldı. $150.000.000 crew zenginimizden sonra ikinci zengin olarak crew çalışmalarına devam ediyor. :)

    Şöyle bir talih kuşu bide bize konsa, yeter artık para kasmaktan sıkıldım. Ama parada oyunda ki en önemli şey




  • GTA online ile ilgili bilinmesi gerekenler.

    -GTA V' in online' ı co-op mantığı üzerine kurulu, freemode da yapacak pek bir şey yok, çünkü koca haritada 16 kişi oynayabiliyor. Bunların yarısı crew arkadaşın olsa gerisi düşmanın oluyor. Koca harita da 8 kişiyi öldürmek tam bir eziyet

    Fakat iş telefondan girilen görevlere geldi mi online mod çok ama çok zevkli, telefonla Martin, Greald, Ron, Lester, vs. den birini arayıp görev isteyeceksin, telefon kapandıktan sonra 10-15 saniye içinde görev geliyor. Arkadaşlarınla birlikte o görevlere gireceksin, mikrofonlarınız da varsa çok keyifli oluyor. Rank' ın düşükse veya görevi Rank' ı düşük bir arkadaşın istediyse, çok basit görevler oluyor. Hemen bitiyor ve zevk vermiyor ama Rank 50 den sonra özellikle Rank 80 den sonra komplike görevler gelmeye başlıyor. Bu görevler çok zor oluyor ve tam bir takım dayanışması gerektiriyor.

    Görevleri her zaman HARD da oynayın, aksi taktirde çok kolay oluyorlar. Birde, host görevi başlatmadan lobi ekranındayken üstüne kurşun geçirmez yelek al. Çünkü Hard modda sadece ilk ölenin spawn olma hakkı var. İkinci kez ölen kişi olursan spawn olamazsın ve arkadaşlarının oynamasını izlersin.

    -Telefonla istenen görevler dışında birde survivor görevleri var. Bu görevleri ya Start-Online-Jobs dan seçip başlata biliyorsun yada bir görev yada yarış bittiğinde çıkan oylama ekranından seçerek başlatabiliyorsunuz.

    -6, 8, 12, 16 kişilik deathmatch lar var. Eğer crewce girip Team deathmatch yaparsanız veya kendi aranızda deathmatch yaparsanız çok keyif veriyor.

    -Yarışlar var, özellikle GTA yarış türü çok zevkli, bunu yarışı başlatan host lobi ekranındayken ayarlıyor.

    -Bisiklet ve uçak yarışları da çok zevkli oluyor. Motorsiklet yarışlarında GTA mod açık olsun ama bisiklet yarışlarında GTA modu açık önermem,

    -Uçak yarışlarında crewce anlaşın ve roket kullanmayın, çünkü roket işini Rockstar becerememiş, oynayınca ne demek istediğimi anlarsınız, biz crewce anlaşıp roket kullanmıyoruz, sadece makineli silahı kullanıyoruz. Vurabilen böyle vursun.

    -Kalabalık şekilde crew arkadaşların paraşütle atlarsan (GTA mode açık olsun) oda çok zevkli, aşağı inene kadar enteresan şeyler oluyor. Çemberin içinde geçemeyen mi ararsın, binaya çakılıp ölen mi ararsın, arkadan silahla tarayıp paraşütünün ipi kopan mı ararsın, vs. :)

    -Freemode da ve görev sırasında belirtilen noktaya gidene kadarda bahisli yarışlar başlatabilirsiniz. Select' de basılı tutup çıkan menüden yapıyorsunuz. Arkadaşlarla co-op bir göreve girdiğimde harita da belirtilen noktaya gidene kadar vakit geçsin diye hemen yarış başlatırım. Özellikle belirtilen nokta haritanın öbür ucunda uzak bir yerdeyse yarış yapmadan gitmek sıkıcı oluyor. Gerçi artık uzak yerlere helikopterle gidiyoruz. Freemode da araba yarışına ve sabit bir yola yani checkpointlere bağımlı değilsiniz, Yarışı isterseniz yürüyerek bitirin, isterseniz bildiğiniz kestirme yoldan bitişe varın. Yarışın nerede biteceğini ayarlamak ve kimlerin yarışına katılacağıyla ilgili davetler atmak tamamen yarışı başlatan kişinin elinde, freemode yarışlarının ne şekilde olacağı hayal gücünüze kalmış, arabayla başlayıp, bisikletle, koşarak ve sonrasında paraşütle bile bitirebilirsiniz.

    -Birde botlara karşı değil de gerçek insanlara karşı yapılan görevler var. Bunları da seçip başlatabilirsiniz. Crewce girerseniz çok zevkli oluyor. Mesela altı kişi girdiniz, 3 kişi bir takım oluyor ve bir işi yapmaya çalışıyor, diğer 3 kişide bir takım oluyor ve onları engellemeye çalışıyor. Yada iki takımda ortak bir nokta bir emaneti almaya gidiyor, sonra bir yere teslim etmeye çalışıyor. İki takım arasında ezeli rekabet oluyor. Bu tür görevlerde gerçekten çok zevkli

    Unutmayın, co-op görevleri HARD da oynayın ve özellikle RANK 50 den 80 den sonra açılan komplike görevleri bekleyin.




  • Arkadaşlar soydugumuz bor markete tekrar gidince kasiyer direk kafasini iki elinin arasina alip çömeliyor(sanirim biri ona bizi görünce cökerse bir sey yapmayacagimizi falan söylemiş:) ) ve tek yıldız aranmaya basliyoruz bu sizdede böyle mi

    Kasiyer cok kindar unutmuyor belki ben ıslah oldum gelip paramla alışveriş yapicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • param yok gta 5 alamıyorum siz yazın ben okuyum
  • Bugün GTA Online'da çok garip bir şey oldu.

    Sadece 15 saniyede 2.110.000$ (2 Milyon 110 Bin Dolar) kazandım.
    Olay şöyle gerçekleşti:

    Kendi kendime biraz Survival oynayayım dedim ve 2 kişilik bir odaya (Benimle 3) katıldım.
    Oynadık, Wawe 5'te yenildik. Free Roam'a döndük. Ben iyi niyetimden paraları gitmesin diye kimseyi öldürmem Free Roam'a dönüşte. Onlarda bir şey yapmadı. Yoluma giderken sırtımdan vurdular ve savaş başladı.

    Biraz ölüp öldürdükten sonra biri mağazaya gidip saklandı, takip ettim. Sonra
    200 ranklık biri o adama tam 2.110.000$ ödül koydu. Mağazada vuramadığımdan mağazanın dışına çıkıp kapıyı açıp öyle ateş ettim ve ödülü kazandım.

    Ödülü koyan kişiye mesaj attım ama cevap vermedi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: I-C-O

    Bugün GTA Online'da çok garip bir şey oldu.

    Sadece 15 saniyede 2.110.000$ (2 Milyon 110 Bin Dolar) kazandım.
    />
    Olay şöyle gerçekleşti:

    Kendi kendime biraz Survival oynayayım dedim ve 2 kişilik bir odaya (Benimle 3) katıldım.
    Oynadık, Wawe 5'te yenildik. Free Roam'a döndük. Ben iyi niyetimden paraları gitmesin diye kimseyi öldürmem Free Roam'a dönüşte. Onlarda bir şey yapmadı. Yoluma giderken sırtımdan vurdular ve savaş başladı.

    Biraz ölüp öldürdükten sonra biri mağazaya gidip saklandı, takip ettim. Sonra
    200 ranklık biri o adama tam 2.110.000$ ödül koydu. Mağazada vuramadığımdan mağazanın dışına çıkıp kapıyı açıp öyle ateş ettim ve ödülü kazandım.

    Ödülü koyan kişiye mesaj attım ama cevap vermedi.


    :)
    nerde bizde bu talih




  • quote:

    Orijinalden alıntı: joysa

    :)
    nerde bizde bu talih


    Oyun kapitalist.
    Paraya ihtiyacım olmadığı halde para verdi. Ne edeyim ben 9 Milyon 700 Bin Dolar ile?
    />

    Oyunda alacak / yapacak birşey de kalmadı. Keşke arkadaşlara para yollama gibi bir seçenek olsaydı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: I-C-O

    quote:

    Orijinalden alıntı: joysa

    :)
    nerde bizde bu talih


    Oyun kapitalist.
    Paraya ihtiyacım olmadığı halde para verdi. Ne edeyim ben 9 Milyon 700 Bin Dolar ile?
    />

    Oyunda alacak / yapacak birşey de kalmadı. Keşke arkadaşlara para yollama gibi bir seçenek olsaydı.


    birinin başına ödül koy, kurbanı bana göster.. yapacak bir şey yok.. gerçi dediğin gibi, ne alacaksak.. acil yeniliklerin eklenmesi lazım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: joysa

    birinin başına ödül koy, kurbanı bana göster.. yapacak bir şey yok.. gerçi dediğin gibi, ne alacaksak.. acil yeniliklerin eklenmesi lazım

    Bildiğim ödül en fazla 9000$ oluyor. Ama o adam nasıl 2 Milyon koydu?
    />

    En iyisi oyuna girdiğimde
    />
    bir bakayım, adam 2 Milyon ödül koyduğuna göre büyük ihtimâl oluyordur.

    Oluyorsa gariban birine Milyon Dolar'lık ödül koyarım, sende onu öldürüp ödülü kazanırsın.

    Bu arada tüm görevleri gözüm kapalı oynayacak seviyeye geldim. Banka soygunu görevleri gelecek diyorlar aylardır, oyunun güncelleneceğine inanıyorum.
    />




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.