Şimdi Ara

GTA: Vice City Türkçe Yama 2020 Yayınlandı! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
17
Favori
41.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bide "silkelenme" görevinde "legal" diyor ama ben TDK sözlükte bakınca "legal" çıkmadı siz bilerek mi yaptınız yoksa yanlışıkla mı? (mesela legal kelimesini "yasal" olarak çevirebilirdiniz :/)

  • ben biraz acele davranmışım :D "legal" kelimesi türkçe sözlük te varmış ama ben şaşırıyorum çünkü ingilizcede de var :/

  • bide V.I.P demek "Very İmportant Person" Veya "Very Important Personage" demek ama siz niye V.I.P kelimesini çevirmediniz? ama V.I.P kelimesinin anlamını biliyorsanız ve bilerek yaptıysanız kusura bakma ama siz V.I.P kelimesini anlamını bilmiyorsanız onada kusura bakma

  • oyunu 100% bitirdim ve yama güzeldi ama ben bunu farkettim şapkalı a harfini görmedim bu fontan dolayı mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeratA_314

    bide V.I.P demek "Very İmportant Person" Veya "Very Important Personage" demek ama siz niye V.I.P kelimesini çevirmediniz? ama V.I.P kelimesinin anlamını biliyorsanız ve bilerek yaptıysanız kusura bakma ama siz V.I.P kelimesini anlamını bilmiyorsanız onada kusura bakma

    -de -da ayırmayı bilmeyen adam gelmiş kendince "hata" bulduğunu zannediyor. Ne kadar komik. :)

  • böyle şeyler olabilir :) (zaten çoğu insan bütün yazdığı dili hatayı görmezden geliyor zaten anlar diye ben buraya gerginlik yaratmaya gelmedim zaten türkiyede'de boşu boşuna gerginlik çıkaran insanlar var lütfen anlayışla karşılayın :/)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 17 Ocak 2021; 16:44:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeratA_314

    böyle şeyler olabilir :) (zaten çoğu insan bütün yazdığı dili hatayı görmezden geliyor zaten anlar diye ben buraya gerginlik yaratmaya gelmedim zaten türkiyede'de boşu boşuna gerginlik çıkaran insanlar var lütfen anlayışla karşılayın :/)

    Flood yapmışsın, kasıt var gibi görünüyor dışarıdan bakınca. Yanlış anlamış olabilirim. Her neyse, bahsettiğin her şeyin mantıklı birer açıklaması var. Durum kontrol altında, bir sıkıntı yok.

  • mayob II kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim :)

  • mayob II kullanıcısına yanıt

    Adam bulduğu ufak bir eksikliği dile getirmiş, sonunda kusura bakma demiş. Niye böyle atarlandın ki? Sonuçta yaptığın yamaya ufakta olsa bir katkı sağlıyor, eksiklik bildiriyor. Komiğime gitti, takındığın tavır çok yanlış.


    Ayrıca yaman gâyet iyi. Teşekkürler.

  • Lil Easy kullanıcısına yanıt

    Yoo atarlanmadım. Yapıcı eleştiriye her zaman açığım. Daha önce de hata bulanlar oldu, hemen düzelttim. Arkadaş üst üste bir sürü yorum atmış, hata bulmak için özellikle uğraşmış gibiydi. Aramızda hallettik, bir problem yok.


    Yamayı beğenmene sevindim, iyi oyunlar.

  • mayob II kullanıcısına yanıt

    bana göre söylediklerim türkçe yama'nın hata'sı gibi eğer benim söylediklerim hata gibi gelmiyorsa bende tamam derim (insanlar'ın düşüncesine göre değişiyor tabii'ki, bide ben "flood" yapmışım gibi gözüküyor ama benim gibi düşünen milyonlarca insan var zaten, ama benim bildirdiğim hataları böyle "bişey olmaz ya sadece bir küçük kusur" gibi düşündüysen bende ona'da anlayışla karşılarımm :) ) (bide böyle düşündüysen "7 milyar tane insan'ın her biri farklı düşünce" diye bazı insanlar aynı düşünceleri düşünebilir :) ) (bide böyle düşündüysen'de "nasıl sen biliyorsun milyonlarca insan senin fikirin'de olduğu'nu?" ben sadece bir ihtimal diyorum belki on bin'dir belki'de yüz bin'dir kim bilir?)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 21 Ocak 2021; 15:32:6 >
  • ("hata bulmak için özellikle uğraşmış gibiydi" yani benim anladğım kadarıyla her şey'e hata demek veya boşu boşuna hata diyen ama türkçe yama'nın normal'de kendi kusurun'da yapılmış birşey, ama ben o zamanlar'da acele davranıyordum ve tabiiki'de "hata bulmak için özellikle uğraşmış gibiydi" gibi gözükür yanlış anlamış olabilirsin) (tabiikide ben'de yanlış anladım zamanlar oldu ben'de insanım)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 21 Ocak 2021; 19:35:7 >
  • (zaten "flood" yapan çok var'dır diye düşünüyorum çok fazla kişi "flood" olayı'nı kullanmasay'dı internette "flood" kelimesi sadece ingilizce anlamı olarak kullanılır'dı zaten benim düşündüğüm kadarıyla "flood" kötü bişey belki'de forum'un kuralı'dır "flood" kelimesi "spam" kelimesiyle aynı olarak kulanılıyorsa ben'de bunu'da anlayışla karşılarım ama ben 1-2 ay önce daha yeni forum'a geldim için belki ben bu kuralları bilmiyorum'dur, yani sen önceden bilmediğim bir kuralı söylüyorsun belki benim gibi düşünen mesela "flood kuralı'mı var?" diye forum'da şaşırırlar bence ben sana nazikce söyliyim bu senin hatan önceden bilmedğim bir kuralı demen)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 21 Ocak 2021; 19:43:39 >
  • Ey gidi nuttertools lu zamanlar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vice City'yi bu yama ile oynuyorum. İzlemek isteyenler buyursun:


  • Vice City'yi bu yama ile oynuyorum. Serinin bu bölümünde yine Rockstar'ın azizliğine uğruyor ve saçma sapan şeylerle cebelleşiyorum.


  • nevet nayır ve buna benzer nice, çağın dışında kalan o günün şartlarında komik, o günün espiri anlayışına uyan gereksiz çeviriler olmadan oynamak büyük zevk oldu tebrikler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 4 Şubat 2021; 7:59:25 >
  • Vice City'yi bu yama ile oynuyorum. Talihsizlikler ve gariplikler yine peşimi bırakmıyor.


  • Teşekkürler, elinize sağlık.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.