Şimdi Ara

Gtechniq nasıl bir marka? Nano kumaş koruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar , bizim yeğenin lekelerını önlemek için böyle bir ürün yaptıracağım, aklıma yattı . Ne dersiniz kullanan var mı? Nasıl bir marka bu gtechniq? araştırdım millet ingiltereden getirt falan dedi, burda hazır yapan bir firma var hafta içi bırakıcam arabayı . Üstadlardan yorum bekliyorum . Videoya bakın aynı ürünü yapacaklar ve performansı falan aynı diyorlar .





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firarim19 -- 10 Mart 2013; 12:25:14 >







  • Gtechniq de iyi bir markadır fakat muadil olarak Nasiol CabinCare öneririm.Birine de yaptırmanıza gerek yok kendiniz yapabilirsiniz.

    http://aldimgitti.myshopify.com/collections/oto-bakim-ve-koruma/products/nasiol-cabincare




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 9 Mart 2013; 14:28:52 >




  • Nasıol ne kadar dayanır acaba? Benim sordugum yer en az 1 yıl diyor, ayrıca temizleme , yineleme vs gibi ürüne garanti de veriyor. Fiyatına baktım . Benim koltuktaki lekeri falan da temzileyecekler cok fark kalmıyor arada . Lekeleri ben cıkarabilirsem alabilirim aslında . Vakit lazım ama :(
  • Nasiol üretici firma 1 yıl dayandığını söylüyor.Aşağıdaki sitede kullanıcı yorumlarını bulabilirsiniz ve koltukları temizlemek için çeşitli kimyasallar ve uygulanışları da dahil.Yüksek fiyat çektilerse vakit bulduğunuz yarım ya da 1 günde kendiniz halledebilirsiniz.

    http://www.detailingturkey.net/urunler-ve-ozellikleri/23294-cabincare-otomobil-koltuk-koruma-yeni-formulasyon.html
  • Verdiğiniz link için sağolun güzel bir foruma benziyor biraz bakayım :) Hepsib... dan temizlik maddelerine baktım en ucuzu 20 tl civarı.

    Çocukların bana verdiği fiyat ile benim temizlik malzemesi alıp temizlemem ve nasiol uygulamam arasında-20-30 tl kalmıyor bile . Birde uğraşması var sokak ortasında :( Aslında bu işleri severim amöa iş yogunlugu.


    Birde ford , vw vs forumalarda bu gtechniği çok övmüşler.
  • Gtechniq in gerçekten güzel ve kaliteli ürünleri var.Fakat Nasiol un ondan kalır yanı yoktur ayrıca ulaşılması daha kolaydır.Bu forumda ben de takılıyorum ürünler hakkında bilgiler bulabilirsiniz.Aşağıdaki linkten de temizlik malzemelerini temin edebilirsiniz.

    http://www.sanalpazar.com/urunalin__selERDEM_BOYA
  • Sirigmus Bey,

    Ben bu kadar işle uğraşamayagım 20-30 tl için :) bırakayım çocuklara yapsınlar, kafam rahat olur. Çok sağolun yardımınız için.
  • Zamanınız olsa keyifli işler yani benim keyif aldığım işler bunlar.Tabi zaman olmayınca olmuyor malesef dediğiniz gibi.Pek fark yoksa ve işçilikleri güzelse dediğiniz gibi uğraşamaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.