Şimdi Ara

GTX 1050Ti çok uygun fiyatlı bir işlemci arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GTX 1050Ti ekran kartım var ve işlemcim A8 7600 ve CS:GO oynarken bile darboğaz yaşıyorum. Darboğazın ne demek olduğunu çok çok iyi öğrendim. Öğrenciyim ve evimi zar zor geçindiriyorum. Biraz araştırma yaptım ve xeon işlemcilerinin varlığını öğrendim. Nedir bu xeon işlemciler? Hani fiyatları çok uygun ama yine de darboğaz yaşatıyormuş. Birde fazla güç istediği için elektrik faturasına da yükleniyormuş. 1050Ti için cuk oturacak veya mırım kırım yapabilecek işlemci var mı? Öyle aman aman oyun oynamıyorum. CS:GO ve LoL dışına çıkmam. LoL'de tamam ama CS:GO gerçekten oyundan soğutuyor beni. 120 FPS oynuyorum ama sabit değil tabii ki. Molotof, smoke falan derken o FPS yine düşüyor 60'a kadar. Göz 60'dan yukarsını algılamaz demeyin, basedeyken 200 fps alıyorum ama 120ye düşünce bile çok fark ettiriyor. i3 8100 düşünüyorum ama çok pahalı. Şuan ne yapmalıyım?

    Aslında darboğazdan girdim ama çokta oyun oynamıyorum. Fakat bilgisayarı çok fazla kullanıyorum. Masaüstünde bile kasmalar yaşıyorum ve beni açıkçası çok rahatsız ediyor. Var mı ucuz yollu bir işlemci?







  • sanırım işlemcin overclock olmuyor. bir araştır onu emin değilim. hem oc(overclock) yapmayı da öğrenirsin.

    anakartına uyumlu en iyi işlemci x4 880k. pek önermem ama ucuza bulursan oc ile iş görür csgo da falan.

    ekran kartın iyi aslında. yapacağın en iyi hamle, anakartı işlemciyi rami satıp amd ryzen ikinci el sistem kurmak. ama bu pahalıya gelebilir.
  • h110 anakartla g4560 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.