Şimdi Ara

GTX 980 Ti için ucuz PC toplamak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ps 4 için VG248H almıştım fakat daha fazla performans istiyorum. Oyunlarda 100 FPS üstü almak istiyorum güçlü oyunlarda. 5000 liraya kadar bütçem var Ocak ayına kadar toplanmayı düşünüyorum. Şu anda aklımdaki sistem şu:
    GTX 980Ti
    i5-4690K
    MSI Gaming 5
    Corsair 2*4GB Vengeance Pro
    Corsair Champ Spec-2
    WD Blue 1 TB
    Cooler Master TPC 612.

    AMD tarafında Fury çıkacak. Titan X ile fiyatı benzer olur diye düşünüyorum o olursa ona göre bütçe ayarlayacağım. HBM1 teknolojisi kullanacak. Nvidia sistem istiyorum aslında HBM2 olur diyorlar o sizce ne zaman çıkar. Ocak ayına kadar toplanacak sistemde sizce ne yapmalıyım. Az önce ki sistemden daha ucuzunu toplama şansım var mı acaba? Daha öncede sistem soruları sormuştum ondan sonra PS 4 aldım şimdi PC toplamak istiyorum çok konu olduysa kusura bakmayın.



  • Çok mantıklı konusmussun ocak ayı filan tebrik ettim seni :)
  • Hocam kararsızlık var. Ya para biriktircem Pc alacam yada deli gibi Ps 4 oyunu alıcam ondan şimdiden Pc toplamay planlıyorum ondan böyle bir konu açtım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biraz sabret.elindeki ps4 ile yetin bir sure. Seneye 14 nm ye gecilecek. Yeni amd islemcileri, amd , nvidia kartlari gelecek. Baya bir performans farki olusacaktir 14 nm ile.onu bekle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok sağolun böyle bir cevap arıyordum. Beklemem daha iyi olacaksa boşun uğraşmayayım dediğiniz gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinizi biraz dizginlerseniz çok daha karlı çıkarsınız. AMD'nin yeni Zen mimarili işlemcileri olsun, Nvidia'nın HBM 2.nesil kullanan Pascal GPU ları olsun, intel'in 14nm ile gelecek yeni işlemcileri ve skylake ailesi olsun sizi ilerde pişman edebilir. Özellikle HBM bellekler ile GPU'ların kayda değer performans artışı yaşanacağı düşünülüyor.

    Elinizde PS4'te varmış yarın E3 2015 Sony konferansı var, size PS4 aldığınıza şükrettirecek oyunlar duyrulabilir. Azıcık sıkın dişinizi derim bende.
  • HBM2 kullanan Nvidia GPUlar ve Skylake işlemciler tahmini ne zaman çıkar sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc de oyunları korsan oynuyorsun iş değişir lakin ps4 oyunları pahalı

    Ama şu da var tahminen Kasım gibi ps4 dünde kırılacağı hakkında haberler var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan oynamıyorum. Ps 4 için genelde kutulu almak zorunda kalıyorum. PC'de Steam'den veya kod satan sitelerden faydalanıyorum. İnternet erişimimden kaynaklı sorun oluyor. Ps 4 oyunları oahalı geliyor bu yüzden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArcosS3

    Korsan oynamıyorum. Ps 4 için genelde kutulu almak zorunda kalıyorum. PC'de Steam'den veya kod satan sitelerden faydalanıyorum. İnternet erişimimden kaynaklı sorun oluyor. Ps 4 oyunları oahalı geliyor bu yüzden

    Pcde steamden alıyorsunuz da niye ps4e kutulu almak zorunda kalıyorsunuz
  • Apartta kalıyorum hocam, buranın interneti baya sıkıntılı. Pc'den (MSI GX70-3BE) girdiğimde indirme çok iyi oluyor fakat ping sorunum oluyor. PS 4'ten girince indirme yapamıyorum neredeyse ama ping çok iyi oluyor. Seneye başka yere geçeceğim. Bu yüzden hocam
  • ArcosS3 kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlarda i5 4690k 980 ti beslemekte zorlanıyor.Gtx 980 ti alacaksanız i7 4790k almanız en sağlıklı seçim olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep aynı muhabbet yok yeni işlemci ler yok yeni gpu lar çıkacak daha çok performans daha az güç bunlar her yeni seri çıkmadan önce ortaya atılan şeyler sonuç tabiki eski ile fark olacak ama insanlar öyle bir anlatıyorlarki sanki devrim niteliğinde bir olaymış gibi lanse ediliyor bu gibi yenilikler bence bütçeniz varsa ne almak istiyorsanız onu alın bence onu bekle bunu bekle diye diye sistem felan alamazsınız sonra dolar da alır başını gider bu seferde onun düşmesini bekleyeyim dersin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel sistem kurmuşsunuz o sistemede samsung 250 gb civarı ssd de eklemeyin unutmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.