Şimdi Ara

Guild aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugunlerden sonra finallerim bitmek üzere artık 2 ay kadar hergün aktif ondan sonra haziranda ki finallere kadar part time (o final dönemi yine giremem) ve bütün yaz olmak üzere bir karakter planım var.

    Bunun için uygun ortamı olan muhabbeti sohbeti olan düzgün herhangi bir serverda guild arıyorum tek başına single player kafasıyla zor oynanıyor oyun warlock/cleric kasıcam ama yok başka ihtiyaç var falan denirse lafım yok onu da oynarım illa.



  • 6 ocakta yazmışım kimse umursamamış hala. O arada kastım ben fakat önemli degil hala herhangi bir serverda herhangi bir karaktere ihtiyacı olan varsa veya yoksa bile sadece guildimiz var takılıyoruz gel istersen bile diyebiliyorsa gelmek isterim açıkcası, single player gibi oynamaktan çok sıkıldım artık bir servera oturup orda silk gold falan alıp adam akıllı oynamak istiyorum.
  • kardeşim

    Sana tavsiyem Bsilkroad.

    Bir private server yaklasık 200 lira yatrdm ama hepsi helal olsun cok eglenıyorum ve guzel ortamlar guildler var ama biraz nüfüs az 200 kşi fln online
  • RedSea serverine bekleriz. Ne kadar guild olarak yardimci olamasam bile bu aralar , taxi , gold , item , level kasmada herhangi bir sikinti yasamayacagini temin ederim. Kendime yeni bir karakter kasmaya baslayacagim , onunla beraber kasariz.

    Gelmek istersen , PM yolu ile detaylari konusabiliriz.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.