Şimdi Ara

Guild Saga: Vanished Worlds Piksel Grafikleriyle Taktik Deneyimi Sunacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Piksel grafikleriyle beraber ön plana çıkmaya hazırlanan aksiyon rol yapma oyunu dikkat çekici ortamlar ve karakterleriyle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda gizem dolu unsurlar, korsan teması, dikkat çekici canavarlar, karakterler, ortamlar ve daha fazlası bizleri bekliyor. Klasik sıra tabanlı savaş sistemini bizlere aktarmayı hedefleyen bu yapımda, elimize aldığımız ekibimizle beraber ilerlemeye çalışır ve farklı görevlere doğru da yelken açabiliyoruz. Sonsuz özelleştirme seçenekleriyle beraber yer alabildiğimizi bir yapımda, en iyi ekibi oluşturmak için dilediğiniz şekilde oyuncularınızı özelleştirebiliyor veya karakterinize seçebiliyorsunuz.
     
    Farklı yeteneklere ve becerilere sahip bu karakterleri ekibinize dilediğiniz şekilde alabiliyor ve daha güçlü olmak için diyalog seçeneklerini kilidini açabiliyoruz. Ayrıca elinizdeki keşif usulü ile beraber de daha farklı donanımlarla ve kaynaklarla da ilerlemeye çalışabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunda bir yandan keşif unsurları ile beraber ilerlerken diğer yandan ise kendi ekibinizi güçlendirmek burada temel unsur olarak karşımıza çıkıyor. Farklı öğelerle ve avantaj bonusları ile beraber ilerleyebileceğimiz bu yapımda ne kadar güçlü olmaya çalışırsak, o kadar çok elimize farklı donanımlar alabiliyor ve bu donanımları dilediğimiz şekilde kullanabiliyoruz.
     
    Oyunda ilgi çekici ortamların atmosferlerin olduğundan bahsedebiliyoruz ve karakter özelleştirme seçenekleri ile beraber de kendimizi hem kişiselleştirip hem de özelleştirebiliyoruz. Bu da diğer oyunculardan farklı olabileceğimiz ve her bir oyuncunun burada farklı bir deneyim elde edebileceği anlamına geliyor. Gizemli çete üyeleri ile beraber karşılaşabileceğimiz bir yapımda, kadim bir kötülüğün olduğunu aktarabiliyor ve çeşitli görevleri atılabiliyoruz. En iyi partiyi oluşturmak burada yaptığınız seçimlerle beraber değişkenlik gösterebiliyor.
     
     
     
    Bu parti üyeleri arasında farklı becerilere sahip karakterler bulunuyor ve farklı donanımları ve öğeleri bu karakterlere sunabiliyorsunuz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda birbirinden farklı binlerce öğe bulunuyor. Bu unsurlarla beraber her birinin kendine özgü mekanikleri ön plana çıkıyor. Ön planın çıkması ile beraber mükemmel uyuma ve kombinasyonu sağlamak tamamen sizin işiniz oluyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığınız süre boyunca tüm bu unsurlara dikkat edebiliyor ve elinizden geldiğince bu unsurlarla beraber ilerlemeye çalışıyorsunuz. Oyunda ilk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu görevler sizlere sunuluyor ve bu zorlu görevlerle beraber de farklı bölgelere doğru ilerleyebilir ve aynı zamanda bu bölgeleri keşfetmeye hazırlanıyorsunuz. Her bölge içerisinde karşılaşabileceğiniz çeşitli zorluklar, atmosferler, ortamlar ve daha fazlası sizleri bekliyor. 
     
    Oyunda her bir ekip üyesi üzerinde tam denetim sahibi olabiliyorsunuz. Her bir üye üzerinde farklı becerileri aktif hale getirebilir, envanterlerinizi etkin hale getirebilir ve envanter içerisinde farklı kaynakları burada karakterinize sağlayabiliyorsunuz. Bunun dışında en iyi şekilde görünmesini sağlamak için de çeşitli özelleştirme seçenekleri arasından seçim yapabiliyorsunuz. Büyücülerle beraber karşılaşabileceğiniz veya yakın dövüş silahları ile beraber düşmanların üzerinden gelebileceğiniz bu yapıda, ayrıca alternatif bonusları bulunuyor.
     
    Oyun tarzınıza uyacak şekilde yer alabileceğiniz bu yapımda, aynı zamanda her bir üyenin burada farklı geçmişleri yer alıyor ve benzersiz geçmiş sistemi ile beraber her bir karakterin hikayesini burada öğrenebiliyor ve aynı zamanda bu öğrenimle beraber özel becerilerin kilidini açabiliyorsunuz. Bunun dışında yine her üye burada farklı şekillerde ekibe dahil edilebiliyor ve bu dahil etme esnasında ise dilediğiniz şekilde o üyeyi kullanabiliyor ve aslında bir üyeyi ekibe dahil etmeden önce farklı bir görev dizisiyle karşılaşabiliyorsunuz.
     
    Üyeleri ekibinize davet ettikten ve ilerlemeye başladıktan sonra hem ana görevler hem de yan görevler sizler için elbette daha kolay bir şekilde karşınıza çıkabilir. Bunun dışında oyunda yan görevleri dalış yapabilir ve geliştirilecek gibi belirtildiğine göre, yan görevlerin oldukça dikkatli bir şekilde hazırlandığını ve saatler süren bir olay dizisiyle beraber bizlere zor olduğunu hak verebiliriz. Yan görevlerin kalitesi gerçekten de yüksek bir şekilde olacak ve buna göre de biz de yan görevleri atılabileceğiz. Dolayısıyla, bu tarz oyunlarda yan görevlerin hep aynı olmaması ve aynı zamanda anlamlı bir şekilde bizlere sunulması gerçekten önem arz ediyor. Genel olarak oyunlarda her yan görev içerisinde benzer tarzlar bulunabilir ve yan görevlerin bir nevi birbirine bağlantılı olması ve aynı şekilde bu yan görevlerle beraber ilerlememiz ve kendimizi geliştirmemiz oldukça mühim.
     
     

    Yukarıda bahsettiğimiz gibi her bir karakter burada farklı şekillerde ekibimize dahil edilebiliyor ve işe alınabiliyor. Bunun dışında yan görevleri dalış yapabilir ve saatlerce süren diyalog sistemi ile beraber de bu yan görevlerde neler olup bittiğini öğrenebiliyoruz. Ek olarak, yaptığımız seçimlere bağlı olarak da hikayenin gidişatı değişebilir ve kendi kaderimizi kendimiz burada seçebiliriz. Büyük ölçüde kaderimizi etkileyebileceğimiz hikaye konusuna da dokunabileceğimiz bu yapımda, farklı mesleklerin olduğunu da aktarabiliyoruz. Örneğin, oyun içerisinde madencilik, balık tutma, aşçılık ve daha fazlası yer alıyor. Bununla beraber büyü sistemleri üzerinde de ustalaşmaya çalışıyor, ek olarak yaptığınız mesleğe bağlı olarak da değişkenlik gösteren kazanç sistemleri ile de karşılaşabilirsiniz.
     
    Oyunda zanaatkarlık sistemi ile haşır neşir olabilir, büyü sistemi ile beraber yeni büyüler öğrenebilir, aşçılık yeteneği ile beraber yeni yemekler ve tarifler keşfedebilir veya kilidi açma konusunda usta olmaya çalışabilirsiniz. Her bir mesleğin burada farklı gereklilikleri ve özellikleri bulunuyor ve bu gereklilikleri yerine getirdikten sonra da o meslek üzerinde ustalaşabilir ve böylece karşınıza çıkan zorlukları bu şekilde aşabilirsiniz. Bölgeleri keşfederken aynı zamanda bu meslek grupları ile beraber de farklı kazançlar elde edebilirsiniz.
     
    Oyunda aynı zamanda kaynak toplayabileceğiniz ve bu kaynakları farklı şekillerde kullanabileceğiniz bir sistem bulunuyor. Balıkçılık, odunculuk veya şifalı bitkiler gibi birçok meslek üzerinde ustalaşabildiğiniz bu yapımında, malzeme toplama sistemi ile beraber hem depolarınızı hem de envanterinizi doldurabiliyorsunuz.
     
     
     
    Bu bulduğunuz unsurlara karşılık olarak elbette tüccarlarla beraber çeşitli satışlar yapabiliyor ve bu satışlar karşılığında da elbette altın kazanabiliyorsunuz. Bunlarla beraber, hem ekip üyelerinizi özelleştirebiliyor hem de becerilerini geliştirebileceğiniz yeni seçeneklerle karşılaşabiliyorsunuz. Zanaatkarlık sistemi ve büyü unsurları ile beraber yer alabileceğiniz bu yapımında biriktirdiğiniz malzemeleri istediğiniz şekilde kullanabiliyor ve ilgili meslekler içerisinde de gelişmek için bu altınları harcayabiliyorsunuz. İstatistiklerinizi arttırabileceğiniz ve hangi meslek üzerinde ustalaşabileceğiniz tamamen sizin işiniz oluyor ve sizin seçimlerinizle değişkenlik gösterebiliyor.
     
     

    En iyi partiyi oluşturmaya çalışabileceğiniz ve bu parti içerisinde yer alan üyeleri en iyi şekilde yönetebileceğiniz bu yapım, kısacası, böyle bir deneyimi bizlere sunmaya hazırlanıyor. Oyun 16 Nisan tarihinde biz oyun severlere sunulmak isteniyor ve oyunu şu anda Steam sayfası açık durumda. Dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Oyunun aynı zamanda Steam Platformu üzerinde bir demo sürümü bulunuyor. Bu demo sürümü ile beraber istediğiniz şekilde oyunun bir kısmını ücretsiz oynayabilir ve oyuna nasıl bir yapıya sahip olduğunu ilk elden deneyimleyebilirsiniz.








  • Bu pixel art değil ki. Çözünürlük düşürülüp pikselleştirilmiş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.