Şimdi Ara

Guild Wars 2 F2P (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Baya kısıtlama var ama bu kısıtlamalar oynamaya engel değil o yüzden para vermeden oynayan bir sürü kişi olacak.Amaçları ne anlamadım deneme süresi falan verseler level sınırı koysalar wowdaki gibi daha iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Baya kısıtlama var ama bu kısıtlamalar oynamaya engel değil o yüzden para vermeden oynayan bir sürü kişi olacak.Amaçları ne anlamadım deneme süresi falan verseler level sınırı koysalar wowdaki gibi daha iyiydi

    F2p uyelikler bir ise yaramiyor cunku ah de birsey satamiyorlar yani para kasilmiyor. Ayrica ahden paran olsada bircok itemi f2p uyelikler alamiyor. Su halde f2p halde asla iyi bir char kasilmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Zaris ben bunu resmi forum içinde de tartışıyorum orada bile bunu savunanlar çıkıyor, kafaya pek takmamak lazım.

    #No Way Out evet amaç gold ve item ise bir sınırlama var ama bunun item dizmene bir engeli yok. Neden dersen zaten lfg açıldığı an dungeonlar içinden exo seti çok rahat para vs. uğraşmadan yapma şansın var.

    Üstelik onu geçtim 80 lvlsin düz yeşil item dolaşıyorsun, gir wvw'ye az milletin arkadasından dolaş veya wvw sıra var gir ortak farm wvw haritasına dolaş boyuna; gelen honor ile istediğin set ve takıları 1 hafta geçmeden yapmak mümkün.

    Dungeon seti yapmak ise 2-3 gün bile sürmez. Set farkı ancak şu olur bende asc seti ve tüm pembe takılar mevcut bunlar olsa olsa exo set ile arasında %15 fark yaratıyor, bununda wvw'de pek bir getirisi yok; öyle epic bir grup veya guild olarak takılmıyorsan.

    Neyse ben resmi forumda birçok oyuncu ile kısıtlamaların dahada artması için elimden geleni yapıyorum. Ek paket gelene kadar düzelmez ise oyunu bırakma ihtimalim yüksek.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.