Şimdi Ara

Guitar Hero Bateri Kitleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sırf şu oyun için ps3 alacağım(diye yutturdum bizimkilere çaktırmayın). Ancak daha önce hiç dikkat etmediğim için elektronik marketlerinde satılıyor mu bilmiyorum. İnternette de bulamadım. Sadece bateri kiti satılıyor mu? Satılıyorsa nerede? Bana kaça patlar?



  • Benim bildiğim sadece bateri kit satılmıyor band hero set olarak gitar mikrofon ve bateri olarak satılıyor önceden bayağı ucuzdu ama üretimi durdurulduğundan bulması zor kadıköyde var diyorlar ama 400 tl falan.
  • Hocam yanlış anlama ama bende uzun zamandır kullanmadığım bir davul kiti var. (GH oynarım ama daha çok gitar) İlgilenirsen detaylı bilgi verebilirim, satabilirim. Kullanmadığım ama yer kapladığı ve hanımın bunu napacaz diye attığı ters bir bakış sonrası elimden çıkarma kararı aldım :)
  • Cevaplarınız için teşekkürler. 400 TL çok fazla olur benim için bir de yanında ps3 almam gerekiyor çünkü. puraxays teşekkürler ama heves ettim bir kere sıfır olsun bari. Bu arada hepsiburada'da 599 TL'ye ps3 satıyorlardı bir de yanında 100 TL hediye çeki vardı ancak kampanya sona ermiş hediye çeki ibaresi artık yok ve fiyat 649 TL olmuş. Dün sipariş versem 150 TL karda olacaktım üzüldüm şimdi. Sizce böyle bir kampanyanın tekrar yapılma şansı nedir?
  • Selamlar,
    Anadolu yakasında oturuyorsan eğer palladium alışveriş merkezi var Kozyatağı'nda, burada ilk katta bir bilgisayarcı var, 2 sene önce ben de sormuştum sadece davul 250TL demişti, bilgin olsun.
    Kadıköy yazıcıoğlu işhanında yan sanayi davul seti bulabilirsin, bir de Mecidiyeköy mavi bilgisayar var bir telefon açıp sorabilirsin.
  • Ankara'da oturuyorum galiba Tunalı'da satıyorlarmış Japon Oyuncakçı gibi bir yerde oraya bakmam lazım ilk fırsatta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.