Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fLyNeC kullanıcısına yanıt
    Helal iyi konuşmuş yani özet İran veya koreye 1 KALA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Change.org daki kampanya 5000 imzaya az kalmis. Destek lutfen

    80 milyon imza olsa ne yazar.
  • Resmi gazetede yayınlandı mı bu karar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabriaga

    Kesinlikle artık hiçbir ürünümü buradaki kazıkçı sitelerden ve mağazalardan almam. Hatta işi bir ileri boyuta taşıyıp bundan sonra yılda en az bir kez Avrupa'ya alışveriş için gitmeyi planlıyorum. O parayı da bunlara kaptırmayacağım.

    Yanında getirilen ürünlere de vergi getirdiler. Kaçışın yok.
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Benim başka bir korkumda yakında biriktirdiğimiz üç beş kuruşa da el konulacağı. Halka açıklanmayan kriz o kadar büyük ki yakında bankalar birikimlerimizi alıp tüyebilirler.

    Ya bu sitede siyaset yapmak istemiyorum ama bir şekilde uygun fiyata yararlandığımız teknolojinin böyle engellenmiş olması Teknoloji sitesinde siyaset yapmaya itiyor insanı!

    Bu son olur inşallah. Paralarımızın tükendiğini değil teknolojiyi kendimizin üretip dünyaya pazarladığımız günleri görmek istiyorum artık. Elalem ucuza her teknolojiye ulaşabiliyorken, bizim günahımız ne? Ülke içinde uygun fiyata üretildi de biz mi hayır almayacağız dedik? Ne hale düştü güzel vatanım :/
  • kendi ülkemde kazıklanmasam zaten yurt dışından 30 gün kargo beklemem öyle değil mi ?
  • Arkadaslar tekli ürün alımlarınızda faturayı 26-27 euro civarı kestirin gümrük vergisi ödemeyin, kısıtlamalar ülkesinde yaşıyoruz. Satıcı ile iletişime geçin yardımcı olacaktır. Ama kesinlikle tekli alımlarda yoksa oyununuz ortaya cıkar.

  • lycantrophic kullanıcısına yanıt
    Kardeş, ambalajını, etiketini söküp giderken de yanımdaydı derim, nasıl ispatlayacaklar yurtdışından aldığımı.
  • Avanta A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında bu yurtdışından sipariş ettiğimiz teknolojik çöplere hiç mi hiç ihtiyacımız yok. Ama ekonomi lüks tüketimin üzerine kurulmuş, avm lere gidiyorsunuz millet bilinçsizce her şeyi, ama her şeyi satın alıyor. İsraf maksimum. 6 ayda cep telefonu değiştiren bir millet olduk. TV eskiden bir kez alınan ömürlük bir şeydi. Şimdi daha incesi, yok HD si, yok UHD 4K derken bir bakıyorsunuz 2-3 yılda bir evdeki televizyon da değişiyor.
    Şöyle geriye doğru yurtdışından sipariş ettiğiniz ürünlere bir bakın ne almışsınız kaça almışsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i.y4114


    quote:

    Orijinalden alıntı: ReDDerhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: patren

    bu kadar aç gözlülük olmaz,
    sadece amazon.de yi engelemek için yapılan bir hareket,
    bu verginin arkasında n11,hepsiburada teknosa gibi firmalar vardır arkadaşlar,


    arkadaşlar ilerde yaşadığımız için yaşama vergisi, çocuğumuz olunca doğum vergisi alcaklar aha buraya yazıyorum



    Sıçtığımız .oktan vergi almazlarsa iyi.

    dolaylı şekilde zaten alınıyor çevre temizlik vergisi ile

    Söylemim ironiden ibaret. Yediğimiz ürünlere vergi verdiğimiz için ve bu vergileri yediğimiz için sıçtığımız .ok başlı başına bi vergi aslında (:




  • Haksız rekabet varsa, Türkiyedeki firmalar fiyat düşürsün, amazonda 5 Dolara satılan oyunu millete 150 TRY'ye satan heriflere 5 kuruş vermem, getirsinler uygulama oyun alırsam namerdim

  • konu hızlı bir şekilde gündemden düşmüş görünüyor. imza kampanyasında ki sayıda 5000 seviyesinde durağanlaştı.

    gerçekten yerli üretimi bulunmayan ürünler için yurtdışına bakmaya devam edeceğim. gerekirse vergisi bandrolünü öderim, bizim kazıkçı tüccarları beslemem.
  • Resmi gazetede yayınlandığı gün, gümrük ona göre hareket eder. Yok benim sipariş bir ay önce verildi yok şöyle...
  • Konuyu güncel tutalım, kampanyaya imzamızı eksik etmeyelim.
  • Amazon kendini aşmış ya. Bize ulaşın bölümünden beni arayın dedim. Saniyede telefonum çaldı ve karşıma canlı biri çıktı. Hepsiburada'nın telefon numarasını yazıp ara tuşuna basıncaya kadar daha fazla süre geçiyor ki telefon arandıktan sonra canlı birine baülanmak için ne kadar beklenileceği meçhul.
  • arkadaşlar bnm ürün 30 euroyu geçmiyor ama artı kargo olunca geçiyor kalırmı gümrükte öyle olunca?
  • çinden 5 dolarlık ürünü 25 dolara piyasada satarken milleti kazıklamak söz konusu değil adı ticaret oluyor her şey serbest rizikoya girmeye çok meraklıyım sanki

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Wilde

    Konuyu güncel tutalım, kampanyaya imzamızı eksik etmeyelim.

    şimdi bana kızacaksınız kızanlarda olacak ama bu hükümet hangi konuda geri adım attı ? hemde halkın yararına olacak bi konuda ? istersen 80 milyon imza toplansın 31 euro bile olmaz o sınır kusura bakmayin lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McCarty


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Wilde

    Konuyu güncel tutalım, kampanyaya imzamızı eksik etmeyelim.

    şimdi bana kızacaksınız kızanlarda olacak ama bu hükümet hangi konuda geri adım attı ? hemde halkın yararına olacak bi konuda ? istersen 80 milyon imza toplansın 31 euro bile olmaz o sınır kusura bakmayin lütfen.

    Sahibinden.com gibi sitelerde dolaşırsan amazondan getirip %200 karla satmaya çalışan tipler var işte bu tipler oldukça hükümet daha sert kararlar verebilir haksız kazancı engellemek isteyebilir kendi ülkesinde ki şirketleri düşünecek kazıkçıda olsa düşünmek zorunda yapacak bir şey yok kampanyayıda 5bin kişi imzalamış çoğunluk bu kadar azken kararın değişmesini bekleyemezsin hükümet hangi konuda geri adım attı ? hemde halkın yararına olacak bi konuda ? bu sözlerin hükümet karşıtı birisi olduğunu gösteriyor büyük çoğunluğu yakalarsan hükümet bunu kayıtsız bırakmaz merak etme herşeyi kabul etmemiz gerekmiyor ama hükümet karşıdı olmaya gerek yok sonuç olarak herkes kendi çıkarlarını düşünüyor hepimiz 30 euro değilde sınırın 150 euro olmasını istiyor hükümette ülkenin çıkarlarını düşünüyor sınırı 30 euroya düşürüyor bunların tek sorumlusu yurtdışından yanında telefon ve benzeri elektronik ürün getirip ülkede satan tipler yurtdışından sipariş verip ülkede satan tipler yüzünden oldu işte bu yüzden böyle tiplere şarkıcı doğuştan selam olsun!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uExclamation -- 27 Aralık 2016; 1:29:54 >




  • Arkadaşlar Amazon.de noel tatilinde mi? Verdiğim sipariş 4 gündür gönderime hazırlanıyor aşamasında. Hızlı kargo ile istedim ve Ocak ayının ilk haftası elime ulaşması önemli. Ne zaman çalışmaya başlayacakları ile ilgili bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.