Şimdi Ara

Gün gelir devran döner, kızımız ilgi ihtiyacı içinde oltaya gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Full şarj yöntemlerinden sabır içeren senelerdir kullandığım bir modeldir olta modeli. Her kadının bir “kara kaplı defteri” vardır. Bu kara kaplı defter elbette fiziki bir defter değil kadının kafasında yarattığı bir defterdir bir nevi “top 10 listesi” diyebiliriz.


    Bu defterde kadınlarımız kendilerine yazılan kendileri ile ilgilenen potansiyel erkekleri tutarlar. Gözlemlerine göre genelde ilk 3 ile ilgilenirler ama toplam liste 7 kişiye kadar çıkmaktadır.


    Hani bi nevi acil durum imdat çekici gibi de düşünebilirsiniz bu listeyi. Potansiyeller listesi. Sevgi ve özelliklede ilgi ihtiyacı içinde yanıp tutuşan hatunlarımıza sürekli birileri yazılmaktadır ne de olsa. Onlara da testler, dalgalar, kurlar, cilveler, kaçmalar, kovalamacalar bilmem nelerle zaman geçer durur. Ancak bazı dönemler gelir ki kızımızın çevresinde adamacıklar yok oluvermiştir. Kızımızın canı sıkılır işte kadının ilgi için kıvrandığı en hassas dönemidir.


    Bu dönemde kadının yaptığı şey hemen kara kaplı defteri açmak ve top 10 listesine bakmaktır. Liste başı ismi bir sebepten arayacaktır. O adamdan gerekli ilgiyi alamazsa ikinciye ondan da tutmazsa 3. adama yönelecektir. Ancak daha evvelde belirttiğim üzere bu liste genelde kendisine inceden yazılan potansiyel adamlar listesi olduğu için genelde en fazla 3. kişide eleman tabi canım diyerek buluşma aksiyonuna girişir.


    Bu liste sürekli güncellenir. Aramalar sormalar. Doğum günü kutlamaları, arada bir çekilen mesajlar, sınavdan önce başarılar dilemeler. Bilmem nelere göre kadın kendi kafasında 1001 türlü acaip ilgi kriterine göre günceller durur.


    İşte budur “Olta Modeli” sürekli liste başı olmak. Ara ara yemi yenileyip kızımızı aramak sormaktır. Doğum günü kutlamak, o güzel sesini bir duyayım demektir. Ayy çok yoğunum tatlı yaa ama seni çok özledim demektir. Her biri yeni bir yemdir. Belli periyotlarla yemi yenileyip oltamızı atarız. Kara kaplı defterde yerimizi koruruz. Bazıları düşer biz sabit kalırız.


    Gün gelir devran döner, kızımız ilgi ihtiyacı içinde oltaya gelir. İşini bilen adam için o balığı pişirip yemesi zaten çok kolaydır.


    Saygılarımla.

    JoKeR – 31.09.2009


    -kayNAK-

    WWW.Puacemiyeti.com







  • Gel pisi pisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.