Şimdi Ara

Güncel DH PlayStation®Portable Topluluğu(PSP) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
10
Favori
42.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bahsettiğin problemi ilk defa duydum google de bi araştırmanı tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 ppsspp benide ekle ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zaman geçti biliyorum ancak psp3004 temiz cihaz 2.el 160 tl iyi bir fiyatmıdır arkadaşlar.Almalımıyım?
  • Dostum benim de senin gibi alma niyetim var ve arkadaşım denemem için birkaç gün bana ödünç verdi,gerçekten güzel alet.Bu hafta gidip alırım umarım,fiyatı gayet makul bir Mp3 player fiyatına ve yedek parçası da kolay bulunuyor.Alet dediğin gibi temizse hiç kaçırma derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yedek parça derken tuş takımı felan bulunuyor mu cihazın eğer ileride sorun cıkarırsa eğer?Bugün almayı düşünüyorum elden cihazı.
  • Tabiki dostum,çoğu parçayı kolayca bulabilirsin.İnternette de mevcut,cihazı alırken her şeyini incelemekte fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elden aldım cihazı sıkıntı yok suan birtek hafıza kartı lazım orjinal mark2 onun fiyatları ortalama ne kadar?Ortalıkta çakma kartlar dönüyor 8gb mark2 arıyorum.
  • Orijinal Sony Memory Stick Pro 16 Gb internette 50-60 lira civarı bir fiyatı var,Mark2 ne kadardır bilemem ama 8 Gb eğer müzik dinleme ve video izleme amaçlı da kullanacaksan biraz az gelebilir.Arkadaşımınki sahte Memory Stick aparatıydı ve performansı çok kötüydü,donup duruyor ve oyun atma işlemi çok çok yavaş.Bu tip kartlara en fazla 16 Gb kart takılabiliyor onu da ekliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mark 2 biraz tuzluAnladım dediğiniz gibi en az 16gb almak lazımİnşallah sizde temiz güzel bir cihaza kavuşursunuz:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 10 Nisan 2015; 17:18:48 >
  • Umarım :) Büyük ihtimal yarın almaya giderim,geri dönüş yaparım buradan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır kırılmış Psp kartı var ancak oyuna yer yetmedi ve başka bir hafıza kartı taktım foto makinesinden cıkardığım orj sony ancak içine oyun atılmıyor sanırım bazı programlar eksik nasıl yapıyoruz o karta oyun yüklemeyi.2. olarak her taktığım başka kartta o program kurulacak mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 10 Nisan 2015; 23:32:49 >
  • Arkadaslar, PSP Go kirilmiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ürünü almak için gittim fakat adamın elinde son 2 PSP kalmıştı ve berbat haldeydiler,bu durum resmen soğuttu beni.Yok mu şöyle Ankara'da inceleyip alabileceğim bir yer?
  • Geçmiş olsunİllaki vardır sahibinden.com da biraz araştırırsan bulursun gibi geliyor?
  • Açıkçası 2.ele de pek sıcak bakmıyorum,inceleyerek almak isterim eğer bulursam.İnterneti inceledim fakat resimler çok yanıltıcı olabiliyor ne yazık ki.Teknosa'da PSP E1004 var çok da pahalı denemez ama özellikleri kırpılmış bir konsolu almaya değmez.Nintendo da çok çocuksu geliyor bana,PS Vita'nın da fiyatı belli :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 12 Nisan 2015; 21:08:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda temiz bir PSP 2004 alabildim :) Ekle dostum.
  • Ben ikinci ele sıcak bakıyorum, yeter ki acele etmeyin.

    İlk PSP'yi 2005 Mayıs ayında aldım, zaten o dönemde sıfır almanın bir anlamı yoktu 2.00 FW ile geliyordu. Hatta ikinci el 1.50 versiyon o kadar değerliydi ki dükkanın biri "boşuna arıyorsun kimse satmaz, bana getir 1.50 FW sana iki tane kullanılmamış vereyim" demişti. Ama bir kaç haftalık aramadan sonra tüm aksesuarları ve kutusu ile beraber 310 TL'ye ikinci el value pack buldum. 2009'a kadar çok yoğun kullandım sadece analog'u kırıldı ki zaten bu tarihe kadar herhalde 5 kez değiştirmişimdir

    2009'da sıfır PSP-go'ya 410 TL bayıldım çıktıktan bir kaç hafta sonra bazen ona bile acele ettim sıfır almanın manası yoktu diye düşünüyorum çünkü kırılana kadar belki 1 seneden fazla boş yattı bir kenarda yumurcak . Bu hafta da yedek olsun diye çok temiz bir GO daha aldım 180 TL'ye. Şimdilik 3 tane PSP

    edit güle güle kullan son mesajını sonradan gördüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 18 Nisan 2015; 14:13:36 >




  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Kırılmayan PSP yok GO da kırılıyor. Yalnız geçen ay çıkan 6.61 OFW yüklerseniz cihaza kalıcı yazılım atılamıyor reset yaparsanız yeniden CFW'i hafızaya yüklemek gerekiyor 6 saniyelik bir iş.
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Öyle tabi ama almışken temiz almak isterim,sorun şu ne yazık ki herkes benim kadar düzgün kullanmıyor bu gibi şeyleri.İlk baktığım PSP 8 tane kalanın içindeki son kalanlardandı,PSP Go hoşuma gitmediği için onu pek incelemedim ama PSP 3004 berbat haldeydi resmen ekranında bir şeyler batırılmış gibi duran delikler vardı.Maltepe pazarına gidip baktım orada da ya fiyatlar uçuktu ya da iyi muhafaza edilmemişti.Öylece güneş altında duruyordu,elime aldım biraz bastırsam plastik eriyecek durumdaydı.Arkadaşımın tavsiyesiyle Japon oyuncak mağazasına gittik 260'dan 200'e indirdim 3004 için,ertesi gün almaya gittim ama inceleyince ekranı temiz olsa da memory stick kapağı yoktu.Önceden araştırmıştım ekranının biraz daha parlak olması ve dahili mikrofonunun dışında bir artısı yokmuş ayrıca ekranında donanımdan kaynaklı önlenemeyen çizgiler çıkıyormuş.Kalıcı sürüm de atılamıyormuş pek uğraştırmasa da bana pratik gelmediğinden ve brick ihtimali en yüksek PSP modeli olduğundan PSP 2004 modelini aldım,ne iyi ki üstünde ekran koruyucusu da vardı :) Şu an çok memnunum tabi birkaç aksesuar eksiğim var ama yakın zamanda hallederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 18 Nisan 2015; 23:43:15 >




  • Bu saatte psp alinirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.