Şimdi Ara

GÜNCEL DOĞUBANK CEP TELEFONU FİYATLARI (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.266
Cevap
3
Favori
955.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • K750 Gri Spot 515 YTL diyolar ama 500'e alınabilir.
  • Arkadaşım git oraya bi akraban varsa bal gibin alırsın bi güsel veriolarki gideceksen adresi de verem aldığım yerin hannower de yimpaş var onun 150 metre aşşasında e-plus shop var ordan aldım inanmassan git bak oke mi. bide almanyada oturmadan alamama gibi bişey yok alırsın ama almadan bi para vercen mindenumtas die bide tellere sim kilit koyuyolar onu açtıracan girerkende kayıt ettirecen ondan sonra bişi olmas kullan ister de sat ama almanyadan çıkınca tele mesaj geldi e-plus alanından çıktınız die ondan sonra bşi olmuo.
    quote:

    Orjinalden alıntı: LooK

    almanyada oturmadan nasıl alıyosun anlamıyorum adamlar nasıl veriyo öle biraz sallıyosun gibi
    quote:

    Orjinalden alıntı: kraln91

    Arkadaşlar doğubank falan boş iş ben almanyadan adlım 8800 bide 6680 hediye verdiler bide vodafone hat telefonlara sadece 100 euro verdim ve tr ye geldim aslında telefon 2 euroda bide mindesumtaz die bi para alıyolar bu telleri tr den alsak 2.5 milyar para vercektik daha n91 falan aldım hepsi işte 1000ytl falan tuttu walla .






  • Bide olayı anlatam iyice bakın güsel arkadaşlarım. almanyada vodafone ve e-plus orange ortak gibin bişler heralde şimdi ben almanyaya gittim indim uçaktan biraz amcamlara gidip uyudum ondan sonra amcamın oğlu ile çarşıya çıktım baktım yimpaş var bak ta buralara kadar yayılmış dedim sonra biraz gezdikten sonra aşşa tarafa indik baktım tabelada e-plus vodafone orange shop yazıo hani burdaki teknosalar var ya onun gibi girdik baktım neredeyse bedava allah allah dedim nie böleyse dedim saldırdım aldım bi ton bişiler telefon pocket pc falan gittik kasaya önüme bi ton kağıt koydylar hepsi için ayrı ayrı imzaladık doldurduk yanındada 3 tane hat verdiler aldık hepsini 1000 ytl civarı bi para ödedik telefonlar 1 . kalite yalnız amcam dedi nabacan bu kdar teli dedi dedim memlekette satacam iyi dedi satarsın dedi ama gümrükte yakalarsa kodestekilere satarsın dedi ondan sonra korktum bişi olur die o yüsden 2 tel bıraktım buraya toplam 2 pocket pc ve 3 tel getirdim bişi olmadı 2 sini amcamın oğlu soktu 3 ünü ben adımıza kayıt ettirdik ondan sonra bizim bi akraba var telefoncu gittik sim kilitleri açtırmaya bedavaya açtırdık ve 2 tane pocket pcyi sattık gittigidiyorda aldık paraları kar da yaptık sonra tellerin 8800 a abim göz dikti aldı 6680 de öbür abimde bende n91 kaldı ama oda iyi onada şükür dedim kullandık ve kullanıyorum kardeşlerim bu kaçak tellerde bu şekilde gelio işte dikkat ederseniz yarısında vodafone yazıları olur onlarda bu şekilde oluyo yalan malan yoq bizim işte ister inanın ister inanmayın beni bağlamaz ben telimi kullanıyorum isteyene resimlerinide gönderirim.




  • Ha bişi diycem bu yaz gtcem isteyen gelsin telefonlar ucuz hemde süper kızlar var. onlarda bedava gelen varsa gideriz.
  • bilgilendirdiğin için saol böyleyse çok iyi mesela n91 ne kadar eder tahminince veya n80
    quote:

    Orjinalden alıntı: kraln91

    Arkadaşım git oraya bi akraban varsa bal gibin alırsın bi güsel veriolarki gideceksen adresi de verem aldığım yerin hannower de yimpaş var onun 150 metre aşşasında e-plus shop var ordan aldım inanmassan git bak oke mi. bide almanyada oturmadan alamama gibi bişey yok alırsın ama almadan bi para vercen mindenumtas die bide tellere sim kilit koyuyolar onu açtıracan girerkende kayıt ettirecen ondan sonra bişi olmas kullan ister de sat ama almanyadan çıkınca tele mesaj geldi e-plus alanından çıktınız die ondan sonra bşi olmuo.
    quote:

    Orjinalden alıntı: LooK

    almanyada oturmadan nasıl alıyosun anlamıyorum adamlar nasıl veriyo öle biraz sallıyosun gibi
    quote:

    Orjinalden alıntı: kraln91

    Arkadaşlar doğubank falan boş iş ben almanyadan adlım 8800 bide 6680 hediye verdiler bide vodafone hat telefonlara sadece 100 euro verdim ve tr ye geldim aslında telefon 2 euroda bide mindesumtaz die bi para alıyolar bu telleri tr den alsak 2.5 milyar para vercektik daha n91 falan aldım hepsi işte 1000ytl falan tuttu walla .








  • n91 hatırladım kadarıyla 110 euro du heralde en iyisi 8800 al hemde 6680 veriolar bedava yanında n80 de 150 eura heralde ama paketler var ona göre fiyatlar bu fiyatlar başlangıç fiyatları daha bi tonda hediye veriolar bluetooth kulaklık internet kartı 200 sms ama sen almanyadan alacaksan parayı boşver dediğm yere git saldırırsın walla reyonlara 2000 milyarın olsun 10 tane en yeni telden alırsın trde sat bunları 8-9 milyar para kazanırsın.
  • Arkdaşalar ben Kayserideyim. Sizin doğubank fiyatlarına bakıyorum ama burda mesela N70 e kvk garantili 725 ytl fiyatla satıyorlardı geçen. Yani anlamadım hem kaçak hem pahalı
  • DOĞUBANKA GİDECEM ÇARŞAMBA GÜNÜ SİZE BÜTÜN TELLERİN SON FİAT LARINI GETİRECEM
  • DOĞUBANKIN MÜDAVİMLERİNE BİŞİ SORCAM orda en ucuz yer neresi.
  • giriş katlar ucuz olmaz genelde bodrum kat ve giriş katın üstü ucuz olur ama hemen hemen aynı fiyatlar
  • 3. katta gözlükçülerin olduğu yer.
  • Saol kardeş kutu falan veriolarmı ki tellere.
  • kutuluda var sade cihaz verende var
  • Selam arkadaşlar bişi sorcam bana yardımcı olursanız sevinirim...
    Almanyadan N80 geliyoo 500 euro diyor alınırmı yada başka modelleremi baksam +burdan bulabilirmiyim bu fiyatlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWoLF -- 23 Mayıs 2006; 18:36:21 >
  • Tamam kendimize yardımcı olalım ama biraz pahalı fiyat çok demişler ama yinede tr den ucuz al sen onu gittigidiyor.com dan 1.5 milyara satarsın.
  • aslında ben daha çok i-mate Jamin falan düşünüyodum ama N80 ii tel. ben daha çok kullanmak için bir tel. alıcam ne önerirsiniz ve türkiyedeki fiyatı ne ?
  • Kardeş imate güsel ama n80 al sen o daha iyi bende almanyadan imate kjam pocket pc aldım ama fasla beğenmedim çok zor kullanması cebe sığmıyo ama iş adamı veya bi işle uğraşıyosan önemli i mate al derim.
  • Bide pocket pc alcaksan gittigidiyor.com a gir dükkanlardan trading_usa çok uyguna satıyo yurt dışı ama kaliteli mallar.
  • Abi orada öyleyse satan adama söle 10 tane paketlesin almaya geliom 725 e kvklı n70 mi olur adam grey market malı sana kvk die yutturacak uyanık ol biras.
    quote:

    Orjinalden alıntı: gsnmez

    Arkdaşalar ben Kayserideyim. Sizin doğubank fiyatlarına bakıyorum ama burda mesela N70 e kvk garantili 725 ytl fiyatla satıyorlardı geçen. Yani anlamadım hem kaçak hem pahalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraln91 -- 23 Mayıs 2006; 18:49:30 >
  • arkadaş kutuda verilenlerdemi kaçak.
    quote:

    Orjinalden alıntı: LooK

    kutuluda var sade cihaz verende var





  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.