Şimdi Ara

Güncel LG Sorunları V.0.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba Arkadaşlar,
    Çoğunuz beni tanıyorsunuz en azından buradan yardımcı olduğum kadarıyla..

    Şimdi daha çok tanıma fırsatınız olacak inş.. Yaşadığınız Tüm sorunlara karşı kendi araştırmalarım ve bulup deneyerek ulaştığım sonuçları yazacağım.

    1.sorun : Wireless : Kullandığınız modelin Wireless'i atheros ise ( E500 içn ) Fn+f11 yapıp bluetooth kapatırsanız sorunsuz bağlanabiliyorsunuz. Aksi takdirde çakışma meydana geliyor Vista tabanı altında nedeni ise İki programda Radiosal yayın yaptıkları için vistada çakışıyor. birini kapatınca diğeri daha iyi çalışıyor. 2. çözüm ise Bios Update çıktı LG'nin sitesinde mevcut. Oradan indirip BİOS'unuzu güncelleyince diğer arkadaşlarımızın dediği gibi sorun ortadan kalkıyor..

    2.sorun : WEBCAM : Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi bende T1 ve E500 mevcut bulunmakta. T1'de kamera yok ve Wireless intel olduğundan sorun yok. E500'de sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım ama fazla üstelemedim. Fakat sizler için ufak araştırmalar yaptım. Bildiğimiz gibi Smart CAM var LG'lerde (özelliği ise otomatik netleştirme özelliği olması) ışığa karşı duyarlı bir kameramız var. görüntü 1.3mp destekli fakat vga cam'dir. Bu her markada aynıdır. Şimdi siz O zaman ACER'ın neden o kadar iyi diyeceksiniz. Nedeni Acer'a dikkat etmemeniz aslında. Dikkatli bakarsanız LG'deli Karıncalanma Acer'da da mevcut. Acer kameralarında Siyah yerlere dikkatli bakın açıkken karıncalanmaların olduğunu göreceksiniz. ARADAKİ TEK FARK ACER'da xga cam olması. yani tamamiyle 320*240 çözünürlükte olması ve crystal (temiz) görüntü vermesi..

    3.sorun : Yazılımsal sorun : Genelde Mavi ekran hatası alırız. o hatayı alırken arkadaşlar verdiği hata kodunu not edin. teknik servise götürdüğünüz takdirde mavi ekranda bu hatayı veriyor dediğiniz takdirde teknik servisteki arkadaşlarada kolaylık etmiş oluyorsunuz aslında. sorun daha çabuk çözülüyor ozaman. Ve sürekli makinanızı güncel tutmaya bakın..

    4.sorun : Donanımsal Hata : Hepiniz LG'ye karşı bir tavır almış gibisiniz. R500'de kaç kişi Robson programını yüklemeyi denedi _? yükleyen olmadıysa ben söylim size arkadaşlar. R500'ün t7700 işlemcili makinasına Ben yükledim ve aldığım uyarı şu ! ( Bu program zaten yüklü ) ! Bir arkadaşımız robson yazılımı ile nasıl kullanılmk isteniyorsa ROBSON'ı ona göre ayarlayabiliyoruz demişti. Arkadaşlar bilmiyorum ne kadar biliyorsunuz ama , robsonı kontrol edemezsiniz. Sadece vistada çalışır ve nasıl çalışması gerektiğini firma ilk yazılımı kurarken belirler ve ROBSON öyle devam eder. Siz değiştiremezsiniz. LG'de ise ROBSON teknolojisi hem HARD-DRİVE & Hem READ-BOOST olarak ayarlayarak kuruyor makinaya. !T7500'de var olup olmadığını denemedim!

    5.sorun : SORUN MORUN YOK : SONU GÜZEL OLSUN DEDİM :D


    ***not : Ne kadar üstüne düşerseniz o kadar Pislik çıkarmış arkadaşlar , fazla kurcalarsanız bi bit arıza verirmiş benim gibi yapın basit durumsa önemsemeyin fazla ama arıştırmanızı yinede yapın ...***

    Coprayt Bay DerbenTli :d







  • yazdıkların ve önerilerin için teşekkürler üstad... Güzel bi çalışma olmuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.