Şimdi Ara

Güncel Metin2 Hileleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Güncel Metin2 Hileleri

    Türkiye'nin en çok oynanan online oyunlarından biri olan Metin2'de, hile yapmak mümkün. Kurulduğu günden itibaren oyun açıklarını kapatamayan ve aldığı güvenlik önlemlerine rağmen hileleri engellemeyi başaramayan Gameforge şirketi, bu duruma bir çözüm bulamayacak gibi duruyor. Özellikle Almanlar hile ve oyun açıkları bulma konusunda oldukça iyiler. Ücretli ve ücretsiz Metin2 hilelerini Alman forum sitelerinde bulmak mümkün.

    Yabancı dilde yayınlanan Metin2 hilelerin Türkçe'ye çevrilmiş hallerini yayınlayan Metin2 hile siteleri de mevcut. Güncel ve çalışan hile yayını yapan bu siteler, sadece Metin2 TR değil, Metin2 PvP hileleri de paylaşmaktadır.
    Ticaret hilesi, çekme hilesi, 7x hilesi, exp botu gibi işinize yarayacak bu hilelerin tamamı virüs taramasından geçirilmiş olup, ziyaretçilerine ücretsiz indirme olanağı sağlanmıştır. Sizde oyunda hile yaparak kısa sürede gelişip, çok güçlü karakterler oluşturabilirsiniz. Fakat Metin2 hilelerini kullanırken çok dikkatli olmalısınız. Virüs veya keylogger içeren hilelerden uzak durun. virüslü hileler bilgisayarınıza zarar verir. Hatta hesabınızın çalınmasına sebep olabilir.
    Hile kullanırken yakalanmamaya dikkat edin. Yakalandığınız takdirde hesabınız engellenir veya oyundan uzaklaştırma alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkanweb -- 15 Mayıs 2014; 21:38:23 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.