Şimdi Ara

GÜNCELLEME (KANITLI) Günlük Ölüm Sayısı Gerçeği Yansıtmıyor (Tecrübe ve Kanıt içerir) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
23
Favori
258.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1572 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Televizyonda açıklanan hiçbir rakama inanmıyorum.
  • Bi aydır her gün 20 kişinin öldüğünü düşünmüyordunuz herhalde gerçekten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EM1R__

    Hangi hastanede bu sayılardan bahsediyorlar. Büyük ihtimalle şehir hastanesidir. Bende de Adana'da oturuyorum da o yüzden sordum.
    Arkadaşım şehir hastanesinde enfeksiyon hekimi, ondan duydum. Sadece geçen hafta pazar günü Seyhan Devlette PCR pozitif 268 hasta çıkmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Ankara da bir arkadaşım şüphe üzerine hastaneye gidip test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıktı malesef. Gelip bunu evinden ambulans ile aldılar hastaneye götürdüler işte muayene ilaç falan bittikten sonra doktor tamam gidebilirsin demiş. Arkadaşım nasıl gidicem şimdi ambulans mi bırakacak sonuçta pizitifim deyince doktor getirme hizmetimiz var ama götürme hizmeti yok kendi imkanlarınla gidebilirsin demiş ve bunun gibi bir çok kişiyi o şekilde göndermişler millet dolmuş otobüs bir şekilde dönmüş evine. Aslında virüsün ilk başında İngilterenin doğal seleksiyon mantığını yapıyorlar bence üstü kapalı bir şekilde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçeği açıklarsalar, dolar 8-10 TL olur.
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Hocam çünkü dünyada sirkülasyon devam ediyor. İlk 5 günde pek belirti göstermiyor ya da korona ya yakalanan biri hissetmeden de atlatabildiği gibi semptom sürecinde iyi haldeyken biriyleriyle iletişim halinde olabiliyor ya da bir yerlere dokunup başkalarına taşıyabiliyor. Dünya ' da köklü ve tek vücut şeklinde önlem alınmadan bu olay sonsuza dek çözülemez. Aşı falan hikaye.
  • PearBear kullanıcısına yanıt
    haklılık önemli, bir kavram



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge07 -- 27 Ağustos 2020; 21:37:25 >
  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    haklımısınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge07 -- 27 Ağustos 2020; 21:37:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aras3535

    Beyler Ankara da bir arkadaşım şüphe üzerine hastaneye gidip test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıktı malesef. Gelip bunu evinden ambulans ile aldılar hastaneye götürdüler işte muayene ilaç falan bittikten sonra doktor tamam gidebilirsin demiş. Arkadaşım nasıl gidicem şimdi ambulans mi bırakacak sonuçta pizitifim deyince doktor getirme hizmetimiz var ama götürme hizmeti yok kendi imkanlarınla gidebilirsin demiş ve bunun gibi bir çok kişiyi o şekilde göndermişler millet dolmuş otobüs bir şekilde dönmüş evine. Aslında virüsün ilk başında İngilterenin doğal seleksiyon mantığını yapıyorlar bence üstü kapalı bir şekilde.
    Birebir aynı durumu yaşadım. Test pozitif çıktıktan sonra eve geldiler. Ambulansla hastaneye götürdüler. Hastanede en az 2 saat sıra bekledim. Tek yaptıkları bana ilaç vermek oldu. Sonra gidebilirsin dedi. Aracım yok nasıl gideceğim dedim. Götürmüyoruz dediler. Yapacak hiç bir şeyim yoktu. 3 tane maske üst üste taktım. Eldiven taktım ve hiç bir yere dokunmadan eve gitmeye çalıştım. Böyle boktan bir sistem olamaz. Ulan 1 tane araç ile göndersene ilacı!




  • Geçmiş olsun hocam. Bakalım sıra ne zaman bize gelecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkeiüberalles

    Bu mesaj silindi.
    olayın ünü okyanusu aştı artık televisyona felanda çıkarsınız
    şoook şook şook neden ölü saysı artmıyor neden daha fazla vaka yok çıldırmak üzereyiz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrjudge07

    haklılık önemli, bir kavram
    Ben buraya ölüm belgesini yüklesem sen ona da photoshop demiyecek misin?

    Ben şimdi sana bir şey diyeceğim, sen ortalığı ayağa kaldıracaksin tehdit mehdit bıdı bıdı diye. İstediğin de buydu zaten başından beri farkındayım ama, tehdit olarak algılamazsın umarım. İstanbul da oturuyormuşsun, bana istediğin adresi ver, geleyim sana canlı canlı shopsuz ölüm belgesini göstereyim. Enabiz a girelim, yapılan bütün işlemlere birlikte bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 27 Ağustos 2020; 17:3:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirkülasyon hiç bitmeyecek. Bence önlem ile bitecek bir iş değil. Gözden kaçan birileri elbet olacak. Sonra yine başa saracak.

    İnsanlık tarihinde virüs kaynaklı çoğu hastalığa aşı ile çare bulunmuş. Tedavisini bulamadıkları aklıma gelen bi aids hiv virüsü var.
  • Öncelikle basınız sağolsun. Allah rahmetlinin taksiratını affetsin. Kalanlara sabır diliyorum.

    İdlibte hayatını kaybeden 35 Şehidi hatırlarsınız değil mi? O günün akşamında bütün büyük yabancı medya ajansları şehit sayısnı 33-35 aralığında verdi. Peki bizde durum neydi? Saatlerce haber yok. Ardından Hatay valisi çıkıyor 11 şehit. Birkaç saat sonra çıkıyor şehit sayımız 17 oldu. Biraz daha sonra çıkıyor şehir sayımız maalesef 22. Derken sabah şehit sayısı yabancı ajansların sayısı ile eşitleniyor. Ne demek bu? Devlet halkına göz göre yalan söylüyor. Hiç kimsenin dünyadan haberi yok tabi sayıyı alıştıra alıştıra veriyorlar. Devlet halkına bir kez yalan söylemeye başladı mıydı artık devlete olan güven sarsılır. Şehit sayısını bile yavaş yavaş artıra artıra veren devlet bu pandemide sayıları şeffaf bir şekilde vereceğine mi inanıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrjudge07

    haklımısınız
    Burada mesele siyaset meselesi mi dostum? Sen yanlış konuya geldin ya da okuduğunu anlayamamak gibi bir durumun var. Oy vermemekten bahsediyorsun ama iki sözünden birisi oy. İnsanların acılarına saygı göstermek çok zor olmasa gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozr2pkr kullanıcısına yanıt
    haklısınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge07 -- 27 Ağustos 2020; 21:37:53 >
  • Bence konu sahibi arkadaş size gayet güzel bir teklifte bulunmuş ki burası ölüm belgesini paylaşabilmek için pek doğru bir ortam değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.