Şimdi Ara

Gündeme dair (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
0
Favori
16.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşden ev yürüyerek 10 dakka mesafe var ve eve yürüyemedim bile. 15 dakka oturdum dinlendim 10 dakika eve yürüyebilmek için. Ayaklarım o kadar kötü ağrıyor ki. Artık derin nefes almaya başladım ayaklarımın ağrısından işte.


    Sabah 5'e kadar hiçbir şekilde uykuya dalamıyorum ayaklarımın ağrısından. Doktor keşke Apranax Plus yazsa. İçindeki Afyondan üretilen ''Kodein'' isimli narkotik madde direk ağrıyı keserdi. Ama sadece ağrıyı kesmekle kalmaz, aynı zamanda kafayı da güzel yapardı.


    Kodein, Metil-Morfin oluyor. Morfinden bir metil fazlası var. Ama o Metil, Morfin'i daha hafif bir narkotik haline getiriyor. Normal Morfin daha ağır bir narkotik. Kodein daha hafif. Ama benim ayak ağrımı kesmeye yeter. Ayrıca Kodein de kafayı güzel yapıyor . Kullanmak nasip olmuyor tabi. Reçetesiz alamazsın böyle şeyleri eczaneden.


    Eczaneler uyuşturucu yuvası ama reçetesiz satın alamıyorsun narkotik ilaçları 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 13 Haziran 2021; 0:17:6 >




  • Doktorlar yazsa şunları biz de kafamızı güzel yapsak keşke.


    Boş kafa mezara yakışırmış.

  • Şimdi işden dolayı ne alkol içebiliyorum, ne 2 kutu atarax yutabiliyorum. İşden dolayı hiçbir şey yapamıyorum. 1 gün iznim var haftada. Onu da içerek harcarsam, ertesi gün çalışacak hiç halim olmaz. Alkolün ertesi günü var. Halsiz oluyorsun, uykun oluyor. Ben alkol içtikden sonraki günü, yani ertesi günü paso uyuyarak geçiriyorum. Atarax da aynı şekilde alkol gibi ertesi gün halsizlik ve uyku yapıyor.


    1 GÜN İZNİM YERİNE 2 GÜN İZNİM OLSA O ZAMAN İÇEBİLİRDİM 70'LİK VODKA YA DA TEK SEFERDE 2 KUTU ATARAX (60 hap). 2 GÜN SONRAYA ETKİLERİ GEÇERDİ.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 13 Haziran 2021; 0:30:57 >
  • Ismi lazim olmayan Ceza hukukcusunun biri Asi olmayana hapis cezasi gelsin diye kendini paraliyormus. Elinde olsa kendisi bizzat bunu uygularmis. Boyle adamlara diploma verirken akil sagliklarini niye kontrol
    Etmezler? birde bu tipleri cocuklarin ekran karsisinda oldugu saatlerde TV ye cikarirlar?
    Hittler Almanyasindamisin? Kuzey Koredemi? Bugun asi olanlarin hepsi ilerde pisman olacaklar. Bugun seyahat ozgurlugum olsun diye asiya kosanlar, yarin ucaga binmekten men edilecekler. Insanlari bilimsel deney sureclerini tamamlamamis asilara tesvik eden bu hukukcu gibi tipleri, ayni sekilde asidan dogan zararin karsilamasinda sorumlu tutup cezalandirmak gerekir. Bir adam TV de mesleki kimligini kullanip, insanlari birseylere zorlamaktan bahsediyorsa, ayni adamin o zorladigi seyden cikacak hasarinda sorumlusu tutulup, tum varini yogunu buna gore ipotek etmeli. Oyle bos konusma yok.

    Yakinda haberini duyarsiniz. Asi olanlarinda bazi seyahatlerde karantinaya ve PCR testine tabi tutulacaklarini duyarsaniz hic sasirmayin. Yeni tip bir mutasyon dedikleri bir virus cesidine karsi ilk olarak Avrupada boyle bir uygulama yapilacagi mumkun gorunuyor. Yani hem asi, hem test, hemde karantina



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Haziran 2021; 10:6:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Devon cugum mesajında bi celişki var. Önceki mesajda (check up / doktor kontolü / kan tahlili, whatever...) da domuz gibi sağlıklı cıktığını söylüyordun şimdi 10 dk yolu yürüyemediğini söylüyorsun. Sağlık, yorulsan bile yine de enerjik olmak demek. Örneğin ben bisikletle evden 20 km uzağa gittikten sonra bile yokuş yukarı km'lerce pedal cevirecek enerjiyi de bulabiliyorum, zaten enerji durumu asıl o zaman belli oluyor. "stamina" denen bişey var.

    Bu arada ağrılardan kurtulmak için ilaçları çözüm olarak görmen öyle yanlış ki bu yanlışı nasıl ifade etsem. Aajonus Vonderplanitz'in YT videolarına bak. Hayvansal gıdalarla beslenmek enerji, sıhhat (eskilerin dilini kullanalım biraz:) aynı zamanda mutluluk getiriyor diyor ki gerçekten öyle. Ben bisikletle cıkmadan önceki 2 gün kesinlikle et ve süt yiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    TV'de medyada cıkan hemen herkes aynı ki :)

    Hepsi insanı irrite etmek , şoke etmek, etki altına almak için özel seçilmiş tipler. Normal, halktan birini bulamazsın. "Halktan biri" gibi görünen kişiler bile sadece "halktan biri" imajına sahip fakat bi şekilde onların tarafındadır veya sokakta vatandaşa mikrofon uzatılan röportajlarda da onların tarafından kişilerin görüntülerine yer verilir.

    Nitekim o yüzden, Youtube 'da gerçek sokak röportajları gibi faaliyetleri TV'de yığınsal medya kanallarında bulamazsın.

    Bir ara youtube ta "İlave TV" vardı, artık yok. Neden? Cunku sokaktaki gerçekleri olduğu gibi, müdahale etmeden gösteriyordu.

    Sistem sadece kendi sapkın ideolojisini dayatmak için tek kanal tek ses yayın yapar. O ceza hukukçusu sistemin bir elemanı. Bu arada ceza ve hukuk, bu 2 sözcük Arapça. Hukuk dili = Arapça dilidir, bizim gerçeklerimizden cok Arap sisteminin gerçeklerine yakındır. Medyada bize yansıtılan tablo ve tüm bunların sonucunda her geçen gün Arap ceza sistemine doğru kayıyoruz. cep telefonu çalan kişinin elleri kesilsin, kızınca tekme atanın bacakları kesilsin, yolda yan yan bakanın gözleri oyulsun... diyen kişi sayısı her geçen gün artıyor. Arap ceza sistemi diyorum ancak asıl başka bi adı var onu demiyorum. Anladın sen onu. Sonuçta bu sistem Türklere uymayan, zorla yerleştirilmeye çalışılan birşeydir. Aynen başka birşeyin 1000-1400 yıl önce yerleştirildiği gibi. Ad vermiyorum, anladın sen onu. TV'de bi ceza hukukçıusu neden öyle dedi? demeden önce meselenin evveliyatına gitmesilin. Problemin tarihsel kökenini teşhis etmeden, sadece bugunkü yansımalarına baktığın sürece problem çözemezsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adalet sistemine baktigimizda sucluyu koruyan bir yapi var sanki. Adalet sadece bir Parti tabelasinin süsü olursa normaldir. Sokaklarda suc makinalarinin 107. sucunu isleme firsati olamsinin baska izahi olamaz. Demekki yaptirim yetersiz. Adamlar suc makinasi yuzlerce sucu var, sokak ortasinda yaptiklari catismada, sucsuz ve bir cocuk babasi adam hayatini kaybediyor. Ölen ölüyor onu olduren suc makinalari bir sureligine iceri girip kisa zaman sonra 120. sucunu islemeye devam edecek.

    Tosuncuk Belarustaymis ve yetkililerimiz bildigi halde istemiyorlarmis. Cunku onun yakalanmasina izin vermeyenler ve sebepler belli. Bunlar ortaya ciktigi halde devletin birimleri savcilari harekete gecmesi gereken Uluslararasi birimler sessiz. Adalet sistemi kagit uzerinde hicbirseydir, uygulamasi onu calistirir.

    Bastakiler ne yeni bir adalet sistemi nede yeni bir anayasa yapmali, yapacaklari herseyin sadece zarari dokunacaktir. Normal sartlarda gercek Seriat gelse hani su herkesin onunde esit oldugu ilk basta kimleri cezalandiracagi belli. Ama suan oldugu gibi dusuk yogunluklu ve bastakileri koruyacak onlarin sorgulanmasina simdi oldugu gibi ve resmi olmayan devlet sirri adi altinda saklandiklari zirha, resmi olarak din ve Allah zirhini cekeceklerki bu cok tehlikelidir, Bunun Seriat ile uzaktan yakindanda alakasi yoktur.


    Sözde Demokrat ulke olupta uygulamada bambaska birsey oldugu gibi, ondada sozde adina seriat derler ama Musa ve halkini degil sadece Firavunlari koruyan bir sistem ortaya cikar. Sonuc ise 20 yil sonra Ulkedeki Ateist sayisi %60 lara cikar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Haziran 2021; 11:33:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Devon cugum mesajında bi celişki var. Önceki mesajda (check up / doktor kontolü / kan tahlili, whatever...) da domuz gibi sağlıklı cıktığını söylüyordun şimdi 10 dk yolu yürüyemediğini söylüyorsun. Sağlık, yorulsan bile yine de enerjik olmak demek. Örneğin ben bisikletle evden 20 km uzağa gittikten sonra bile yokuş yukarı km'lerce pedal cevirecek enerjiyi de bulabiliyorum, zaten enerji durumu asıl o zaman belli oluyor. "stamina" denen bişey var.

    Bu arada ağrılardan kurtulmak için ilaçları çözüm olarak görmen öyle yanlış ki bu yanlışı nasıl ifade etsem. Aajonus Vonderplanitz'in YT videolarına bak. Hayvansal gıdalarla beslenmek enerji, sıhhat (eskilerin dilini kullanalım biraz:) aynı zamanda mutluluk getiriyor diyor ki gerçekten öyle. Ben bisikletle cıkmadan önceki 2 gün kesinlikle et ve süt yiyorum.

    10 dakkalık yolu yürüyememin sebebi Köfteci Yusuf'da 13 saat ayakta çalışmam olabilir mi? Yemekle içmekle bunun ne alakası var? Bu yorulma değil, bu acı çekmek ve acıya dayanamamak. Ve güzel bir ağrı kesiciye ihtiyacım var.


    Günlerdir ayaklarım deli gibi ağrıyor yazdım burada ve dün 13 saat ayakta çalıştım. Üstelik Köfteci Yusuf'da Cumartesi kalabalığında. Sürekli bütün gün koştum.


    Sabah 5'e kadar gene ayaklarımın ağrısından uyuyamadım. Yakakda kıvrandım durdum. Doktor güzel bir ağrı kesici yazsa, 10 dakkalık yolu o zaman yürürüm merak etme. Benim ihtiyacım olan şey enerji değil, ayaklarım çok acıyor diyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun. Yemeklerin ağrı kesici özelliği var da ben mi bilmiyorum? İhtiyacım olan şey Apranax Plus gibi sağlam bir ağrı kesici. Onu da reçetesiz alamazsın.


    Dün sabah 10'dan Akşam 11'e kadar çalıştım. Akşam 10'a kadar servis devam etti. Müşteriler hiç sokağa çıkma yasağını falan takmıyor zaten. 10'dan 11'e kadar da 1 saat temizlik yaptık.


    Eve gelince de ayaklarımın ağrısından sabah 5'e kadar uyuyamadım. Yatakda kıvranıyorum ayaklarımın ağrısından.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 13 Haziran 2021; 11:55:18 >




  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Dostum okul döneminde ben de garsonluk içeren tezgahtarlık yaptım, günde 12-13 saat aralıksız koşuşturma ve dahası Pazar günleri dahil haftada 7 gün çalıştım hiçbirinde eve dönerken mola verecek kadar yorulmadım. Haa aradan biriki onyıl geçti şimdi aynısını yapsam aynısı olur mu, aynısı olmaz fakat benzeri olur. Haftada 7 gün günde 13 saat garsonluk yapayım yine eve yarım saat yürürüm. Apranax Plus değil, Meat Plus alırım, ağrı da kalmaz :) Benimki anlamamakta ısrar değil, benimkisi doğal yaşam. Herşey doğada vardır. Seni anlamak adına, senin yaptığın şeylerin aynısını ben de yapsam, Apraplus falan alsam ben de aynı ağrıları çekerdim. Doğa ile kapışmaya gerek yok dostum. Yine de kapışacagım diyorsan kimin mağlup olacağını biliyorsun cunku bak etkilerini görüyorsun :) Ayakların ağrıyorsa bunu Apraplus ile çözemezsin. Susam yağı diye birşey hiç duydun mu? Ondan al bi tane ayaklarına sür 5dk masaj yap. Ağrıları azaltacaktır. fakat bu iş biraz inanç meselesidir. Susam yağı sürdüm ağrı gitmedi, senin doğal çözüm hiç işe yaramadı, Apraplus içtim ağrı gitti, diyeceksen örneğin, hiçbi önerinin kıymet-i harbiyesi de kalmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Dostum okul döneminde ben de garsonluk içeren tezgahtarlık yaptım, günde 12-13 saat aralıksız koşuşturma ve dahası Pazar günleri dahil haftada 7 gün çalıştım hiçbirinde eve dönerken mola verecek kadar yorulmadım. Haa aradan biriki onyıl geçti şimdi aynısını yapsam aynısı olur mu, aynısı olmaz fakat benzeri olur. Haftada 7 gün günde 13 saat garsonluk yapayım yine eve yarım saat yürürüm. Apranax Plus değil, Meat Plus alırım, ağrı da kalmaz :) Benimki anlamamakta ısrar değil, benimkisi doğal yaşam. Herşey doğada vardır. Seni anlamak adına, senin yaptığın şeylerin aynısını ben de yapsam, Apraplus falan alsam ben de aynı ağrıları çekerdim. Doğa ile kapışmaya gerek yok dostum. Yine de kapışacagım diyorsan kimin mağlup olacağını biliyorsun cunku bak etkilerini görüyorsun :) Ayakların ağrıyorsa bunu Apraplus ile çözemezsin. Susam yağı diye birşey hiç duydun mu? Ondan al bi tane ayaklarına sür 5dk masaj yap. Ağrıları azaltacaktır. fakat bu iş biraz inanç meselesidir. Susam yağı sürdüm ağrı gitmedi, senin doğal çözüm hiç işe yaramadı, Apraplus içtim ağrı gitti, diyeceksen örneğin, hiçbi önerinin kıymet-i harbiyesi de kalmaz.

    Ben ayaklarımın acısına dayanamıyorum. Sabah 5'e kadar da yorgunlukdan mı uyuyamıyorum?


    Ayaklarım çok kötü ağrıyor. Bu yorgunluk değil,bu acı çekmek... Bir yerin sakatlanınca acı çekersin, onun gibi.


    Bir yerin kırıldığı zaman da susam yağı sürersin artık kırıklarına.





  • Ayağını soğuk suya tut dediler. Onu da yaptım. Sabah 5'e kadar ayaklarımın acısından gene uyuyamadım.

  • Ayrıca doğal şeyler iyidir, sentetik şeyler kötüdür diyorsun ya, doğada zehirli bitkiler ve mantarlar da bulunmakta  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 13 Haziran 2021; 12:41:9 >
  • Ayrıca eti zehirli hayvanlar da var. Mesela balon balığı.

  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Dostum ayağını soguk suya tut, ben dedim mi?

    vücudumuzun temel yapısı olan mikrozima, modern tıp ismiyle kök hücreler (stem cells) sıcak ve soğuk değişimlerine cok hassasdır, o hassasiyeti kullanarak bi yere varılamaz.

    ben sadece susam yağı önerdim ki onu da hem yazılı bilgiler hem de deneyimlenmiş deneyimlere dayanarak dedim fakat öngördüğüm gibi bu önerileri pek uygulayacak durumda değilsin. Üni'ye gidiyorum dedin, oradaki Hodja'lara hiç sormayı denedin mi, o kadar 4 yılını ve paranı veriyorsun, sor biraz. Cem Bedevi nin şarkısı var Sor. Şaka amaçlı yoksa Cem Bedevi diger tüm ünlü müzisyenler gibi sistemin elemanıdır. O elemanları sadece şaka amaçlı kullanıyorum :) Üni'deki Hodja'lara sor deme sebebim de onların Princeton Yales falan diplomaları falan var ya o bakımdan. Benim gibi mektepsiz icâzetnâmesiz çantadan fırlama birine göre daha sözü dinlenir kişiler onlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 13 Haziran 2021; 14:23:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Dostum kuru fasulyeyi çiğ olarak yersen onun da zehirli olduğunu biliyor muydun? Mantar olayına gelince, manta "etli sebze" gibi yerini tutar gibi olduğu için vegan takımı tarafından bayağı bi sevilir.Balon balığı ile işim olmaz. Ben somon balıkçıyım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Dostum kuru fasulyeyi çiğ olarak yersen onun da zehirli olduğunu biliyor muydun? Mantar olayına gelince, manta "etli sebze" gibi yerini tutar gibi olduğu için vegan takımı tarafından bayağı bi sevilir.Balon balığı ile işim olmaz. Ben somon balıkçıyım :)

    Yunuslar Balon balığını kafa yapmak için yiyormuş. Balon balığının zehri Yunuslarda kafa yapıyormuş.


    Müptezel Yunuslar. Hayvanların bile hoşuna gidiyor kafa yapmak  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 13 Haziran 2021; 14:38:52 >
  • Doktor ağrı kesici olarak Apranax Plus yazsa zaten, kafa yapmak için de içerdim. Sadece ağrıyı kesmez, aynı zamanda kafayı güzel yapar. İçinde Kodein var.


    Doktorlar bu sebeple kolay kolay yazmaz zaten böyle ilaçları. Ayağım ağrıyor bunun için ilaç yazar mısınız desem doktora, torbacıya git der bana. Kovar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 13 Haziran 2021; 17:34:49 >
  • Majezik gibi reçetesiz satılan basit ağrı kesiciler de ayağın acısına bir faydası olmaz zaten. O reçetesiz aldığın ağrı kesiciler çok basit ilaçlar. Aç karnına 4 kutu Majezik (60 hap) de yuttum tek seferde. Uyku getirdi o kadar. Başka bir şey yapmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 13 Haziran 2021; 15:3:13 >
  • Korona yasağından dolayı servis elemanı olarak bugün izin günüm. Cumartesi herkes doluştu zaten, pazarı yasak yapmanın Cumartesiyi serbest yapmanın mantığını da anlamış değilim ama bir Cumartesi daha çekemem. İyi ki Pazar korona yasağı var.


    Ayaklarım iyi oldu izin günümde. Yarın gene kötü olacak işe gidince.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 13 Haziran 2021; 18:29:46 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.