Şimdi Ara

Güney kıbrıs tatil önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
12.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon79


    quote:

    Orijinalden alıntı: 666Yusuf666

    quote:

    Orijinalden alıntı: SuperEGO_

    güney kıbrısa gitmek için onca emek vereceksiniz (vize'dir, atina üzerinden ulaşımdır vs.) sonra gidip bir de tonla para dökeceksiniz ve sürekli tedirgin olacaksın. kalsın almıyım.

    pasaporta bile gerek duymadan Türkiye'Nin hemen hemen her yeridnen 45dk.lık uçuşlar kendi bayrağımın dalgalandığı KKTC'ye gider, en azından turizme vereceğim parayı kendi vatanıma veririm.



    iste bu ya, kimse bunu akil edemiyor hocam yureginize saglik. kuzey tarafina gidin otelse otel hizmetse hizmet daha ucuza daha guzel tatil yapin bu kadar basit. vatanin varken bir yanda baska yerlere gitmek nedir. gezip gormek baska ama bazilari turk kismina gelmemek, guneyde kalmak, her sene orada tatil yapmak icin cabaliyor. anlamiyorum.. gittim gordum abartilacak ne var bulamadim..

    Arkadaşlar konuyu tamamen farklı yerlere çekmişsiniz, soruyu soran arkadaşın telkinlerden, yeni önerilerden ziyade Güney Kıbrıs'a nasıl gidileceği bilgisine ihtiyacı vardı.

    Öncelikle KKTC'de 5 yıl geçirmiş, senede en az 3-4 kere KKTC'ye giden biri olarak Güney Kıbrıs ve KKTC ile ilgili söylenenlerin bir çoğuna katılmıyorum, an itibariyle ada vatandaşları arasında kesinlikle (gösterildiği gibi) bir düşmanlık yok, (mutlaka her millette aşırı uçlar olacaktır ama toplum genelinde böyle bir durum yok.) KKTC'liler zaten günü birlik Güney Kıbrıs'a gidip gelebiliyor, ortada bir sorun, bir risk yok. Tartışma ve uzlaşamama siyasiler arasında.

    TC vatandaşları KKTC'den direk Güney Kıbrıs'a (Kıbrıs Cumhuriyeti) giriş yapamamaktalar, giriş için Avrupa vizesi, Atina üzerinden geçiş sağlanabilir. Adalar genelinde 3-4 gün (maksimum 5-7 gün) turistik gezmek için yeterli olacaktır.

    Merhabalar bakın siz gittim gördüm abartılcak birşey bulamadım diyorsunuz? BUNU NASIL SÖYLÜYORSUNUZ TECRÜBELERİNİZE DAYANARAK ÇÜNKÜ HÜR İRADENİZLE GİTMİŞSİNİZ.Bu mesajı yazan arkadaş da haliyle sizin ilk nasıl merak ettiğiniz gibi o merakla o şevkle gitmek ister.Bence bu tarz durumlarda milliyetçilik yada işte bayrağım dalganılıyor oraya git gibi söylemler.Sıkıntılı söylemler..Bunu okuyan iyi bir gezgin size bu soruları sorabilir..(sizin milli duygularınıza hitaben.)
    Beyfendi kusura bakmayın.Gezdiniz mi gezmediniz mi? bilmeyerek soruyorum.Bu kadar milli duygularla yaşamak çok güzel sizi takdir ettim.fAKAT SİZ bütün Türkiye yi gezdiniz mi? bir doğuda gün doğumunu izlediniz mi ? batı da da güneşi batırdınız mı? HasanKeyf kısa bir zaman sonra sular altında kalıcak son kez gördünüz mü ? de Kıbrısa gidiyorsunuz der?

    Arkadaşlar tatil seçimi ya da bölge seçimi tamamen kişinin hayallerine isteklerine bağlı bir durumdur.Güney kıbrısta tatil yapıcak diye.. milli duyguların karıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum..
    Selamlar..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.