Şimdi Ara

günlük oyun süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    uzun zamandır WOW'a başlamayı düşünüyorum ancak iş yüzünden günde çok az oynayabileceğim(1-2 saat gibi) ve kötü bir alışkanlığım var level kasmaktan hiç hoşlanmıyorum :) bu nedenle en kısa zamanda max levele ulaşmak istiyorum.

    Bu kadar oynarak ne kadar zamanda top level e ulaşabilirim ya da bu kadar az süre ile oyuna başlamak mantıklı mı sizce ?
    sizler günde ne kadar online oluyorsunuz ?

    benim durumumda olan oyuncular var mı aranızda ?

    Teşk.



  • günde 2 saat kasarsa en geç bir aya 85 olursun.oyuncudan oyuncuya değişebilir.
    pve için oynayacaksan hiç başlama 1 2 saat yetmez
    pvp için yeterlidir heralde pek fikrim yok
  • celades cevabın içi teşekkürler.

    aslında amacım ağırlıklı olarak pvp olacak ancak forumlarda yazılanlardan anladığım kadarıyla oyunun en zevk alınan kısmı dugeonlar...

    benim amacım top levele ulaşıp bazen BG'lerde takılmak bazen dugeonlara girmekti... günde 1-2 saat oynayarak 85 levele ulaşılabilmesi benim açımdan gerçekten güzel olur.
  • Evet ama dungeonlar/raidler 1-2 saatten uzun sürebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 24 Haziran 2011; 9:42:46 >
  • onlarada artık h.sonu girerim :)

    özetle aslında istediğim akşamları 1-2 saat girip takılbileceğim... bazende guild chatten arkdaşlarımla geyik yapabileceğim bir ortam :)
  • Devamlı quest yaparak arada dungeon ve battleground(özellikle haftasonu xp bonus var) birbuçuk iki ayda 85 olursun ama 85 olmak da oyunun sadece %10'u gibi ona göre
  • dediğim gibi level kasmayı sevmediğim için bir an önce 85 olmak istiyorum...zaten yine forumlardan okuduğum kadarıyla oyunun en zevkli zamanları karakterini 85 'e getirdikten sonra oluyormuş.

    bakalım hayırlısı artık.. :)


    bu arada nette Cd-key satışları buluyorum. 10$ civarı... bu cd-keyi aldığımda 1 ay oyuna giriş hakkım oluyor değil mi ?

    D&R'dan alsam ilk paketi (indirmekle uğraşmamak için ) sonrasında oyuna girebilmek için diğer paketleride yüklemem gerekecek mi ?
  • Dostum benim durumumda seninkine benzer şekilde..Hatta bende buna benzer bir konu açmıştım.
    Çalıştığım için günde 2-3 saat kadar oynayabiliyorum akşamları,bazı günler hiç giremiyorum ve oyuna başlayalı 27 gün olmuş şuan 71 lvl bir Hunter 'ım var.
    bu gidişle 85 olmam hemen hemen 20 günü daha bulur diye tahmin ediyorum.
    Tabiki yıllardır oynayan arkadaşlar tecrubeli oldukları için bizden daha kısa sürede 85 olacaklarını biliyorum ama bizim gibi Wow dünyası ile ilk kez karşılaşanlar için biraz zaman alıyor böyle şeyler
    Sonuçta bu oyun Knight online gibi bot 'a bağlayıp birkaç saatte bir arpasını,suyunu vererek lvl kastıramıyoruz,Max lvl 'a ulaşınca birkaç yüz TL harcayarak pvp yapacak seviyede 'item 'larda elde edemiyoruz 'ki zaten Wow 'un bukadar tutulmasının sebeplerinden biride budur bence artık kararını sen ver.




  • Aynı durumdayim 2010 9. ayindan beri orjinal wow oynuyorum daha oncesinde private serverlerde takildim. Suan 5. 85 lvl karakterimi kasiyorum. İlk basladıgında gorevleri ve gidecegin yerleri bilmedigin icin biraz zorlayacaktir ama sonrasinda zamanın yetecektir benim guildde haftada 3 gun raid yapiliyor saat 20 de baslayip 00 da bitiriyoruz normal modda tum raidleri bi gunde rahat bitirebiliyoruz aslında ama diger 2 gun hc modda deniyoruz bu biraz zaman aliyor Eger gunde 2 3 saat ayirabileceksen bence basla orjinale baslamadan once bende senin gibi zamanimin yetmeyecegini dusunup private serverlerde cok zaman harcamisim.
  • Sırf ilk paketi alsan da diğerleri otomatikmen yükleniyor/yüklemen gerekiyor. Ve WoW Classic'i alınca evet 30 gün hakkın oluyor + 10 gün de trialden (hala duruyorsa) 40 günün oluyor. MTCgame'e arada bakmanızı öneririm ucuz oluyor ve güvenilirdir.
  • cevaplar için teşekkürler.

    kutu olarak almak isteyişimin nedeni aslında acayip kotaya sahip bir internetim olması...belki duyanlar vardır... 10mps hız 1 Gb kota :)

    1 Gb sonrası her GB 3TL mi 2 TL mi ne :)

    25 Gb oyunu indirmek 75 TL gibi bir tutara denk geliyor. +20 TLsabit ücret...e bir de benim diğer kullanımlarım bu ayki net faturası 160-170 tl ye gelir:)


    ben en iyisi sınırsıza geçeyim...

    birde bana melee oyunu öğrenmemde kolaylık sağlayaca bir sınıf söyleyebilir misiniz ?

    Teşk.
  • bak eger dungeonlara zevkli dersen lvl kasmaya bayılırsın dungeonlar bir haritanın ıcınde mob kesip duruyorsun eger lvl kasmaktan hoslanmıyorsan dungeon hiç yapmaz sın sen sadece pvpye yogunlas derim birde acacaksan warrior yada rogue ac cünkü hem hızlı mob kesersin hemde düsük lvlli pvplerde iyi iş cıkartıyor
  • Warrior dene
  • Blood elf rogue iyidir.

    Neyse hadi ben cumaya

    En uygun smile buydu tovbe estagfirullah.
  • aman hocam blood elf 2 adım öte dursun....

    tauren ya da orc warrior açabilirm.
  • Warrior accaksan taurende daha iyi duruyor dev gibi olduğundan 1 2 kmden görulebilirsin
  • warrior da tauren ya da orc aç 15 level'den sonra talentte prota ver saniyede dungeonlar ayağına gelsin çok kısa sürede level alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.