Şimdi Ara

Günümüz elektrik süpürgeleri neden bu kadar dayanıksız sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktanda anlaşılacağı gibi bu konudan çok şikayetçiyim firmalar ömürlük değilde 2-3 senede bozulacak şekilde elektrik süpürgesi üretiyorlar sanırım hani şöyle eskiden olduğu gibi alıp ömürlük kullanacağımız elektrik süpürgesi yok sanırım belki inanmazsınız isim vermek istemiyorum ünlü bir firmanın süpürgesini almıştım 125 tl'ye ikinci kullanmada emniyet düğmesi kırıldı ve kullanılamaz hale geldi malesef durum böyle siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?



  • 125 tlye elektrik süpürgesinden bahsediyorsunuz. Ne bekliyorsunuz ki? Blender satmıyorlar o fiyata. İyi elektrik süpürgeleri min 500 tl. Bu yorumu yazarken bile sorunuzun ciddi olduğuna inanamadım. 125 tlye ömürlük bir süpürge olabileceğini düşünmek bile abes. Sorunuzla verdiğiniz örnek anlamsız ve uyumsuz olmuş. Hani deseniz ki 1,250 TLye süpürge aldım, ilk kullanımda şurası kırıldı, eyvallah. Ama 125 TL :) Bu paraya kaliteli, dayanıklı bir mal aldığınızı düşünmemişsinizdir herhalde. Daha bugün anneme aldım 649 TL'ye Miele S8310. Kendim 2011'te 800 küsür TL'ye nilfisk x300 aldım ve bunca süredir sorunsuz kullanıyoruz. 1996 yılında aldığımız electroluxun sanayi tipi elektrik süpürgesi hala sorunsuz çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 18 Şubat 2016; 20:03:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    dogru söze ne denir 134 tl ye aldıgım süpürge 1 yılın sonunda bozuldu 250 tl verip aldıgım süpürgem 5 aylık ken terk etti edecek birdaha biraz daha pahalılara bakacagım
  • 1.000 tl nin altında süpürgemi olur.:-)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hersan17

    1.000 tl nin altında süpürgemi olur.:-)


    Katılıyorum . Şuanki iyi telefonlar bile 1000 TL nin üzerinde iken :)))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakınlarımda 20-25 senedir çalışan süpürgeler var, motor ve malzeme kalitesi iyi olursa ve orijinal torba-filtre kullanılırsa yıllarca kullanılır. Kaliteli süpürge almak isteyenler 500 lira ve üzeri cihazlara baklmalı. Ne zamandır bakıyorum hala karar vermiş değilim. Nilfisk ve Miele bu konuda iyi cihazlar üretiyor. Yerli olarak Arçelik'in Tornado Silence modeli iyi tercih olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.