Şimdi Ara

Günümüzün En Popüler Oyunu Pubg Mobile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzün En Popüler Oyunu Pubg Mobile
    Pubg mobile oyunu günümüz de Türkiye’ de birçok oyuncu tarafından oynanmaya başlayan ve bilinirlik açısından oldukça yüksek ivme kazanan bir battle royal oyun türüdür. Oyunun en büyük temel amacı hem mücadele duygusunu hem de bireysel yeteneği ön plana çıkararak oyuncuların bir biri ile mücadele etmesini sağlamaktadır.
    Günümüz youtube sitesinde bu oyun dalında yeni bir yetenek doğduğunu keşfettik bu kişinin ismi POMAK evet yanlış duymadınız Pomak. Youtube kanalının yeni olmasıyla birlikte kısa zaman içerisinde oyunda göstermiş olduğu yetenek ve beceri sayesinde izlenmelerinde büyük bir artış göstermesi sayesinde artık kitlesi günden güne giderek büyümektedir.
    Oyunun en çok ön plana çıkan bireysel yetenek olanağı Pomak tarafından iyi derece sergilenmektedir. Peki; bahsettiğimiz Pomak kimdir?
    Kısaca Hayatı:
    Tolga Kızıltan 1998 Edirne Keşan doğumludur. Nickinin Pomak olmasının sebebi dedelerinin kütlülerine olan saygısından dolayıdır. Nickini dedelerinin kültüründen almaktadır.
    10 yaşından beri fps oyunlarıyla haşır neşir olan Pomak üst düzey oyuncu yeteneğine sahip olmasıyla birlikte kısa zamanda bu yeteneği ile pubg mobile oyununda adım adım başarıları yakalamaya başlamıştır.
    Sadece youtube ile kalmayıp Nonolive platformunda her gün yaklaşık olarak 5 saat yayın yapmaktadır.
    Peki, Pubg Mobile Nasıl Oynanır?
    Öncelikle oyunu nasıl iyi oynarız ona bakalım. Oyunun aslında 2 farklı oynama yöntemi vardır. İlk olarak tabi ki telefon’ dan telefonunuzun sistem özellikleri büyük ihtimalle bu oyunu kaldırmaya yöneliktir. Oyunu oynamak için hemen uygulama indirme programından pubg mobile yazarak aratabilir ve oyunu indirebilirsiniz.
    Diğer bir yöntem ise oyunu bilgisayara indirmek olacaktır. Bu yöntem bir çok oyuncu tarafından kullanılmakta ve sistem gereksinimleri düşük olduğundan dolayı her bilgisayarın kaldırabileceği bir sistem gereksinimi sunmaktadır.
    Arama motoruna Pubg mobile yazarak ilk web siteye girdiğinizde pubg size aracı bir program indirtecektir. Bu program genelde mobil oyunların bilgisayar üzerine bu aracı program ile indirilmesi sağlanmaktadır. Daha sonra pubg mobile oyununu kurarak gönül rahatlığı ile bilgisayardan oynayabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.