Şimdi Ara

### Gunz OnLine Rehberi ### -Güncellicek Adam Aranıyor- (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
48.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yardım edecek yokmu lütfen..birde şu sorunum var Gunz'a girerken ilk site acılıyor ya giriş yapıcaz sitede şunlar yazmaya başladı neden böyle giremiyorum oyuna
    Dear ijji.com Users,

    On Wednesday, March 18, 2009, at 3:40 AM (PDT), the ijji.com service will be undergoing service-wide maintenance. This maintenance is expected to last until approximately 7:00AM (PDT).

    Upon completion, the ijji.com website will be brought back online and service will be restored.

    Once restored, you can login to the ijji.com service and associated game sites.

    We apologize for the lengthy downtime.
    Periodic maintenance is conducted to apply necessary updates and to improve site-wide performance and stability. Please note that all times are approximate, and that we will do our very best to adhere to the schedule.

    Please enjoy one of our Flash Games during the maintenance period.

    Sincerely,
    ijji.com Estimados Usuarios de ijji.com,

    El miércoles, 18 de marzo de 2009, a las 3:40 AM (PDT), el servicio de ijji.com será mantenimiento. Este mantenimiento se prevé que durará hasta aproximadamente las 7:00AM (PDT).

    Al terminar, el sitio web ijji.com se pondrá de nuevo en línea y el servicio será restaurado.

    Una vez restaurado, se puede acceder al servicio ijji.com y sitios de juego asociado.

    Pedimos disculpas por el largo tiempo de inactividad.
    Sin embargo, esto es necesario para mejorar el rendimiento en todo el sitio, la estabilidad, y actualizaciones. Tenga en cuenta que todos los tiempos son aproximados, y que haremos lo mejor para cumplir con el calendario previsto.

    Por favor disfruta de uno de nuestros juegos Flash en el período de mantenimiento.

    Atentamente,
    ijji.com

    Neden böyle lütfen yardım edin.




  • Lütfen arkadaşlar birinizde cevap verin neler oldu Gunz'a girmiyor bi daha acılmıcakmı offfffffffffffffffffffffffffffffffff
  • OO anlaşıldı bu konu ölmüşş
  • Paylaşım için sağol biz de resimleri koyalım mı?
  • OYUNDA HER ÇARŞAMBA GÜNÜ BELLİ SAATLER ARASINDA ONARIM OLUR ONUN İÇİNDE SİTEDE ÖLE YAZI ÇIKAR YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM
  • Çok sagol teşekkürler
  • ben yeni başladım oyuna ama oyun başlamıyor

    rehber için teşekkürler, orda verdiğin ijji sorunsuz client dosyasını indirdim açtım , c: altına attı , klasör içinden GunzLauncher ı çalıştırdım , açılan siteden uye oldum , activex yukled, fakat oyun başlamıyor.

    bana ilk defamı oynuyorsun diye bir mesaj yazıyor birşey indirmeye çalışıyor, sanırım oyunu ama C altındaki geçerli değilmi zaten ?


    edit :
    oyunu ijji den indirip kurdum fakay yine aynı hata.


     ### Gunz OnLine Rehberi ### -Güncellicek Adam Aranıyor-


     ### Gunz OnLine Rehberi ### -Güncellicek Adam Aranıyor-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 27 Nisan 2009; 17:43:02 >




  • yaw bende launcher acıyom ama start game dedikden sonra pls check firewall diyor ben norton kullanıyorum ve firewall güveliği kapalı :( ayrıca güvenlikduvarıda engelli kaldır dedim ama hala launcher calısmıyor bi cözümünü bulan varmı ?
  • Firewall sorunu ancak Updater ın sağlam olanının indirilmesiyle geçiyor arkadaşlar,

    @Sensuis, o yazı oyunun bakımda olduğunu anlatıyo .. arada çıkmakla exp gitmez.. flip atılınca düşmemek için sadece zıplaman gerekiyo basık tutman gereksiz ama garantiye alım nolur nolmaz diyosan 1-2 kez basıp cekebilirsin... Ama onu bozmak için de yöntemler, Instafall diye bakarsan görebilirsin epey uzun bi sistemi var..

    @bluelion, oyunu tekrar kurmayı dene, oyunun sisteme attığı bazı dosyaları site göremediği için oyunu başlatamıyo ya da .exe ler hasarlı


    Not: Fazla online olamıyorum son zamanlarda fazla kusra bakmayın artık.. ÖSS geçsin daha seri şekilde yardım etmeye çalışırım :)
  • Şimdide bende şu hata başladı Gunz'a tıklıyorum sitesi acılıyor üyelik girişimi yapıyorum sonra Play Live basıyorum yani her zamanki gibi oyuna giriyomuşum gibi yapıyorum ama Launcher acılmıyor ne bir hata ne bir şeyde vermiyor yükleniyo yükleniyo site tam launcher acılması gereken yerde hic bise cıkmıyo oyunu kaç kere sildim yükledim ama nafile bi yardım lütfen cok uzun zamandır böyle kafayı yicem
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sensuis

    Şimdide bende şu hata başladı Gunz'a tıklıyorum sitesi acılıyor üyelik girişimi yapıyorum sonra Play Live basıyorum yani her zamanki gibi oyuna giriyomuşum gibi yapıyorum ama Launcher acılmıyor ne bir hata ne bir şeyde vermiyor yükleniyo yükleniyo site tam launcher acılması gereken yerde hic bise cıkmıyo oyunu kaç kere sildim yükledim ama nafile bi yardım lütfen cok uzun zamandır böyle kafayı yicem

    aynı sorun bendede oldu 1 hafta sonra kendilinden düzeldi üyeliğime giriyodum play live diodum ama launcher açılmıyo sonra düzeldi kendilinden
  • Bende baya oldu ama 1 haftayı rahat geçti 2 hafta felan oldu daha bile geçmiş olabilir
  • helal olsn
  • Reinstall yapmayı dene? Kurduğun pop up blocker fln tarzında program varsa o da yapmış olabilir bilmiyorum..
    ama bana kalırsa, Cookie leri temizle, browser ve oyunu tekrardan kur düzelicektir.. Eğer düzelmezse Makineyi oyuna en son girdiğin tarihe geri alıp tekrar deniyebilirsin?
  • bende ijji de oynuyordum bi ara ama kota yüzünden bıraktım çok güzel bir oyun
  • Helal... Birde private mi yii ijji mi??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 2 Eylül 2009; 15:23:43 >
  • arkadaşlar oyuna girerken hani loading sounds .. loading pictures .. vs. bişeyler yükleniyor onların arasında loading mesh (ağ yükleniyor anlamındaymış) diye bir bölüm geliyor ve kendiliğinden kapanıyor client sorunsuz clientin linkime tıkladım download sitesi açılıyor ama bi hata veriyor clientde bulamadım başka çözümü yokmu bu lanet hatanın herkes aynı şeyden şikayetçi x|
  • sorunsuz clientde download sitesinden aldığım hata ---> This file has been deleted.Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded.

    türkçe çevirisi ---> Bu dosya, silindi.Sebep: Daha uzun bir dönem boyunca hiçbir indirme değil. Timeoutun, aştığı hareketsizlik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut1993

    bende ijji de oynuyordum bi ara ama kota yüzünden bıraktım çok güzel bir oyun




    Bu kota yüzünden bir çok oyunu bıraktım KO hariç tabi Tavsiyem kotalıyı sınırsıza çevir hemen!! :) Birde bu oyunu yeni indiriyorum inş.sorun çıkarmaz
  • YA BEYLER BEN İNDİRDİM GUNZ U D YE İNDİRMİSİTM D DE : Gunzİnstaller DİE BİR DOSYA VAR ÇİFT TIKLADIGIMDA SU HATAYI VERIYOR COZERSENIZ MINNET DUYARIM GUNZ A BASLAMAK ISITYORUM LUTFEN YARDIM EDIN HATA BU :

    NSIS Error {ßu errorun başlıgı çarpının oldudu yerde yazıo yani o düzlükte anlayan almıştır :D ismi yani }
    The installer you are trying to use is corruptet or incomplete.
    This could be the result of a damaged disk, a failed download or a virüs.

    You may want to contact the author of this installer to obtain a new copy.

    It may be possible to skip this check using the /NRC command line switch
    (NOT RECOMMENDED)

    Hata bu arkadaşlar lütfen buna bir çözüm bulun oyunu en az 4 kere indirdim hep bu hata 210 mblık indiriorum ama d de üstüne gelince 110 mb yazıo yine aynı hata sürekli böyle oluo arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN yardım edin.Reactor denilen şeyin ne oldugunu ve linkinide verirseniz sevinirim ondanda bir deniyim bu oyunu arkadaşım oynarken gördüm müthiş bir şey mutlaka oynamak istiyorum lütfen bu hataya bir çözüm bulun daha yeni üye oldugum icin konuj acamadım buraya yazdım ALLAH RIZASI için çözüm bulun şimdiden tüm yardım etmeye çalışanlara teşekkür ediorum.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.