Şimdi Ara

Gürültülü fan ve ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus N56VZ model laptop sabah düzgün çalışırken akşam eve geldiğimde arızalandı. Hatalar şunlar: bilgisayarı açtığımda normalde sessiz çalışan fan, şu an klima gibi (normalde dışarıya sıcak hava üflerken şimdi soğuk üfürüyor. ayrıca çok SES çıkarıyor.)
    Bir de oyunlara tıkladığımda ekran kartınız yetersiz diye bi uyarı alıyorum. halbuki normalde high ayarlarda açıyodu.(Oyun simgesine sağ tıklayıp varsayılan grafik işlemciyi değiştir yazısıda kaybolmuş.)
    NVIDIA Denetim Masasına tıkladığımda ise SISTEMINIZDE NVIDIA EKRAN KARTI ALGILANAMADI. NVIDIA EKRAN KARTI KULLANILAMAZ şeklinde uyarı alıyorum. Arkadaşlar ne yapmam lazım sizce??

    Geri yükleme yaptım olmadı. Asus cd sinden NVIDIA physx utility yi yüklemeye çalıştım failed hatası verdi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Driverden kaynaklı bi problem bende driver yuklerken mavi ekran aldım yarım yuklemişti girmedi guvenli moddan vga modunda calıstır de nvdianın driverini sil ve guncel driver kur bakalım ee bide fan max donuyosa ntune diye bir program var oradan fanın %kac oranında dondugune bakaiblirsin ve ayarlama yapabilirsin overclockta cekebilirsin
  • msi afterburner gibi programlar kullanıyorsanız fan kafayı yemesi normal bios ayarları yapıyor fan modlarını değiştiriyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.