Şimdi Ara

Güvenli Mod ile bilgisayarı bozdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese hayırlı geceler dilerim.. umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır.

    bir sorunla karşılaştım ki sormayın gitsin. avast5 adlı antivirus programını kullanmaktaydım fakat yarım saat önce silmeye karar verdim. programın ne ana klasöründe ne de denetim masasında uninstallı bulunmuyordu. neden böyle bir işe kalkıştım bilmiyorum ama güvenli modda tüm avast5 klasörünü sildim. bilgisayar artık windowsun yüklenmesi ardından açılmıyor. içerisinde önemli dosyalarım vardı, bellekle atmayı düşündüm fakat onuda bulamadım. sistem geri yüklemenin en yakın tarihi ayın 16 sıydı fakat ben bugüne kadar bir çok dosya ekledim içerisine. bu dosyaları nasıl kurtarabilirim ya da bilgisayarı nasıl eski haline getirebilirim? şimdiden yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi va_rosh -- 26 Eylül 2011; 2:54:17 >



  • sistem geri yükleme sadece sistem dosyalarını yüklüyor yani dün masaüstüne excel çalıştın 15gün önceye dönünce sadece sistemi döndürüyor diğerlerine dokunmuyor

    aşağıdaki bilgileri oku istersen

    http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-vista/What-is-System-Restore
  • kardeş diskini başka makinaya yedek olarak tak document and settings isim ne ise örnegin user ordan desktop a gir masa üstünü komple geri alırsın hatta program files te de programını kople al tekrar kurmak istemiyorsan aynı anakartlı bilgisayarda çalışır. gelelim diger bilgilere d e vb disklerde ki bilgilerini kurtarabilmen için sadece C diskine format at .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.