Şimdi Ara

GÜVENLİ OYUN TAKASI FİKRİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gittigidiyorun para yerine puanlısı bence.
  • ygultekin82 Y kullanıcısına yanıt
    Sadece oyun icin gg gibi. Farki, guvenli alisveris hizmetinde komisyon yok ve puan sistemi 100% puan iade garantisi veriyor (gerektiginde iki tarafa da) ve puan sadece site icinde harcanabilen ve gercek paraya cevrilemeyen bir para birimi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolunuz açık olsun.Sistemi kurduğunuzda üye olup Fifa14ümü satıp infamous second son almaya çalışırım artık :) Saygılarımla.
  • ygultekin82 Y kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim :) Yorumlar dogrultusunda calismaya basliycam, suan taslak asamasinda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimeki

    Tesekkur ederim :) Yorumlar dogrultusunda calismaya basliycam, suan taslak asamasinda.

    Valla merakla bekliyorum hayırlısı olsun kesin kullanıcağım bir sistem, elden oyun vermek sıkıntılı
  • JrLinq kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Calismaya basladim kisa bir sure sonra kapali bir betaya hazir olur. Buradan haber veririm. Katkida bulunna herkese cok tesekkurler. Su asamada her turlu geribildirim yararli olacaktir. Gelismeleri yine bu baslikta paylasacagim. Kapali beta test icin gonulluler olursa cok sevinirim. Beta testerlara belli bir puani (1000 puan mesela) bedava verip test yapmayi dusunuyorum.
  • selimeki S kullanıcısına yanıt
    İyi düşünülmüş bir proje Böyle bir site yaparsanız kullanmak isterim. Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimeki S kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.
    Tam olarak bazı şeyler oturmasa da takipteyim uygulamaya geçtiğinizde gidişat gösterecektir olabilirliğini.
    Beta sürümü ile ilgili elimizden gelen bir şey olursa kendi adıma yardıma hazırım.
  • Takipteyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda dolaşırken gözüme çarptı da gerçekten güzel bir sistem açıldığında bende kullananlardan olmak isterim kesinlikle
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmayacak iş değil. Aracı olmayı da düşün olası sorunları engellemek için. Herkes sana kargolasın oyunu yani. Sen adamlara.
  • VolkanOzcan V kullanıcısına yanıt
    Feedback icin cok tesekkur ederim. Araci olmak cok maliyetli. Bu durumda komisyon almak gerekecektir. Olasi sorunlari puan iade garantisi vererek cozmeyi hedefliyorum.
  • forumda gezerken gözüme çarptı. güzel bi uygulama.böyle bir site olursa kesinlikle kullanacağım.
    merakla bekliyorum
  • bende bir soru sorayım,site kuruldu puanla oyun satma olayı başladı 100 puana fifa yı sattım arkadaş aldı ama sorun çıktı ikimize de puan iadesi yapıldı.aslında ben fifa yı gönderdiğimi söyledim ancak göndermemiştim bu alan kişide benim arkadaşım olduğu için o da ulaşmadığını söyledi ikimizde mis gibi puan iadesini aldık. sonuçta sizde zarar etmediniz çünkü para değil puan sistemi ama sorun burada başlıyor;ne olmuş oldu fazladan piyasaya 100 puan sürülmüş oldu siz ne kadar sonsuz sonuçta bu puan derseniz deyin bunun bir maddi karşılığı var değil mi ? sizde diyorsunuz bir puanı 1 tl den satacağım.neyse ben o haketmediğim 100 puanı gidip 50 puan değerinde bir oyun alırım sonuçta bedavadan geldi değil mi ? benim haketmeden aldığım 100 puanı insanlarda bu yalanı kullanarak alabilir. piyasa da insanların elinde puanlar hızlıca çoğalmaya başlar. 1 ay sonra bi bakıyoruz benim 100 puana satılan fifa oyunum 350 puan olmuş.yani maddi karşılık olarak 350 puan (350tl)yani piyasa allak bullak oldu sonuçta istediğim puana koyabiliyorum ve karşı tarafta nasıl elde ederse etsin elinde o kadar miktar puan varsa bunu alabilir piyasa yükselir, piyasayı nasıl dengeleyeceksiniz zaten real olmayan yöntemle bir sürü birey puan elde etti diyelim piyasa da yükseldi, oyun sayısı az,puan insanlarda çok ve sizden artık puan alma ihtiyacı haliyle kimsenin kalmadı diyelim ne olacak 3 ay sonra bunu merak ediyorum.

    ayrıca bir soru daha doğmuş oldu böylece ben oyunu ilk alacağımda elimde puan yoktu sizin sitenizden puan aldım 1 puanı:1tl den sonra alışverimde sorun çıktı daha ilk alışverişim sonuçta oyun elime ulaşmadı siz bana gidip 100 puanınızı iade edeceğim derseniz ve ben sizden puanımı değil paramı istiyorum dersem ne yapacağınızı merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilthaniel -- 3 Nisan 2014; 17:01:18 >




  • Gilthaniel kullanıcısına yanıt
    Puan iadesi icin kargo bilgilerini bizimle paylasmaniz gerekiyor. Gonderdiginizi kanitlamaniz lazim. Hemen otomatik puan iadesi olmayacak. Bu islemi tekrar tekrar yapan uyeler de siteden ban'lanacak.

    Diger soruya gelince, para iadesi olmayacagi kullanici sozlesmesinde yaziyor olacak. Uye olurken bunu kabul etmis olacaksiniz.
  • Hocam çalışmalar nasıl gidiyor?
  • Proje, fikir güzel ama uygulaması sıkıntı çıkarır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel gibi fikir uygulanabilirse neden olmasın
  • adam 2 3 hesap yapar bu hesaplar arasinda kendine bir oyun satar ve puani diger hesabina yükler sonra gercek hesapli kisilerden bu puanlar ile oyun alir, simdilik sistemin en önemli acigi bu gibi gözüküyor. veya bir arkadas grubu kendi icinde birbirlerine oyun satmis gibi gösterip puan toplarlar ve gercek saticilardan oyun alirlar bu da olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.