Şimdi Ara

Güvenlik Kamerası kayıt için bilgisayar arıyorumnm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar okulda güvenlik kamera sistemi var. Kayıt yapan bilgisayar bozuldu ve yeni bir bilgisayar almak istiyoruz. Nasıl bir bilgisayar almalıyım ya da bilgisayar alternatifi başka kayıt yapan cihazlar var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden tşk ederim.



  • alacağın bilgisayar orta performansta bir bilgisayar olması yeterli hdd mümkün olduğunca büyük olsun kaç kamera var onuda söle birde kayıt kartının girişine bak alcağın anakartta slotu olsun ama bana sorarsan kayıt cihazını öneririm bilgisayardan alınan görüntüden daha kaliteli oluyor görüntü,,bizzat ben bu işile uğraşıyorum.. arasındaki farkıda defalarca gördüm şu anda yeni müşterilerimize kabul ederlerse kayıt cihazı öneriyoruz
  • Evet ben de kayıt cihazlarını incelerken gördüm. Kayıt cihazları daha anlamlı gibi geliyor. Peki kayıt cihazlaırnda dikkat etmem gerekn özellikler neler?
  • atıyorum 4 tane kameran var özellikleri çok farlı değil ama ileriye yönelik düşünürsek 8 kanal bir dvr kayıt cihazı çoğunda vardır ama sen özellikle sor sesli kayıt için uygun olsun üzerinde usb vga ethernet portlar olsun video ve audio eski çıkışlarınıda barındırsın almadan öncede getirt sistemibi göster hdd yide ayrı alıyorsun zaten kameraların neler kaç tane nekadar süreile kayıt yapıyorlar ona görede hdd seçersin normal çözünürlükte gece görüşlü bi kamera ort. 1 saatlik kaydı 1 gb yer kaplıyor ona göre bir hesa yapıp hdd alırsın
  • Çok tşk ederim.
  • 16 Kanal DVR cihazların fiyatları 270 $ dan başlıyor. 80-90 $ arasında da HDD Bağladığında yaklaşık 350 $ a maloluyor. Aynı özelliklerde DVR kartlı sistem yapayım dersen alacağın bilgisayarın özellikle PSU su çok dayanıklı olmalı. Ucuz kasalardan almanı kesinlikle tavsiye etmem. Anakartı ile elinizde mevcutmudur bilmiyorum ama DVR kartla %100 uyumlu çalışması gerekiyor. Hele ki software çalışan DVR karta sahipseniz işiniz dahada zor. Uyumlu anakart ve ekran kartı bulmanız pek kolay olmayacak. Bilgisayarlı sistem maliyetine gelince ortalama anakart 70 $ + İşlemci 100 $ + Ekran kartı 40 $ + DVR kart (hardware) 130 $ + HDD 85 $ + RAM 25 $ + DVD-RW 25 $ + KASA 70 $ + Klavye mouse 15 $ olarak düşünülürse toplamda maliyetiniz tahmini 550 $. Ucuz bir sistem alacaksanız ucuz DVR leri tavsiye ederim. Ucuz bilgisayardan daha kaliteli görüntü kaydedeceğine ve daha uzun ömürlü olacağına emin olabilirsiniz.

    Bu arada marka ve kalitesine göre 16 kanal DVR cihazların fiyatları 5000-6000 $ a kadar çıkabiliyor. İstediğiniz kaliteyi belirleyip ona göre alım yapın derim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.