Şimdi Ara

güvenlik şirketi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhab arkadaşlar işyerimde şu an 8 adet ses ve görüntü kayıt cihazım birde alarm sistemi var.
    fakat hergün biri bozuluyo alarm çalışıyor kamera bozuluyor kayıt cihazı kaydetmiyor vs vs.
    her seferinde farklı (çünkü açmıyorlar yedikleri boku biliyorlar)cağırmış olduğum teknisyenler gelip tamir ediyolar 1 ay sonra tekrar sıkıntılar başlıyor.

    bu sistemi tekrar kurucak yada düzelticek teknis desteği olan mahalle arası değil kurumsal çalışan tavsiye edeceğiniz güvenlik şirketi var mı?



  • havalimalı kameralarına bakan bir firma
    elemanları çok yoğun dur ne kadar memnun kalırsınız bilemem
    başka bilmiyorum ve aramadım

    http://www.sensormatic.com.tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewmez -- 28 Ekim 2013; 1:42:36 >
  • Sensormatic ve pronet bildiğim en büyük ve köklü firmalar..

    Müşteri olmadığım için müşterilere karşı nasıl olduklarını bilmiyorum..
    Bizden ses sistemi alırlardı, arızalı cihazları da gönderirlerdi tamir ederdim..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler
  • Askon kontrol sistemleri yenibosna...
  • PARADOX'uda tavsiye ederim. Ben evde kullanıyorum. Taşınma sırasında telefon etmiştim alarmı nasıl taşıyabilirim diye. Taşınma tarihimi kesinleştirdiğimde kendilerine haber verdim. Onlarda bir gün önce gelip alarmın transfer işini hallettiler. Bugüne kadar da ne zaman telefon açsam yardımcı oldular. İlla servis yollayıp sizi yolalım mantığında değiller.
  • Alpaydinalp A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sekilde konusmanızın sonucunda ban yiyebilirsiniz.
    Aman uyarayım.
    Oyle sorunlarda gerekirse küfredeceksin. Eline koz gectigi zaman son anına kadar kullan.
    PARADOX'ta iyiye benziyor.
    Ama Konsey Bilişim yardımı ile güzel bir sistem kurabilirsin bilgisayara.
    Bu arada biz Konsey Bilişim'den kullanıyoruz. Sadece kuramadık kablolar felan bozuktu.
    Tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55electronicdesign -- 29 Ekim 2013; 13:14:37 >
  • Merhaba;
    Öncelikle kamera ve alarm sistemlerini iki farklı olay olarak incelemekte fayda var.Kameralar için basit bir kaç arıza tesbiti mümkün bunlardan ilk olanı;
    Kayıt cihazının arkasına giden kabloları tam baglantı noktalarından hareket ettirdiğiniz zaman görüntü gidip geliyor ise,muhtemelen BNC denilen kabloların ucunda yer alan gümüş renkteki metal yüzüklerde oksitlenme olmuştur veya zamanla yerinden oynamıştır,bunlar masrafsız tanesi 0.50 TL gibi rakamlara bulabileceğiniz parçalardır.
    İkinci seçenek yine aynı kablo uçlarının kameraya baglanan uçlarını kontrol etmektir aynı şekilde bu kısımlarda da BNC yerinden oynamış veya oksitlenmiş olabilir.
    Bir diğer seçenek ise kameraların çalışıp çalışmadıgını kontrol etmektir,bunu yapmak için kameraları avucunuzun içine alın neredeyse tamamen kapatın görüntüsünü,parmaklarınızın arasından eğer Infraredlerin kırmızı oldugunu görüyor iseniz kameralarınız çalışıyordur,eğer Infraredler çalışmıyor ise bu illa ki kameranız bozuk demek değildir ama daha kapsamlı bir inceleme yapmak gerekmektedir,saydıklarım sadece basit birer arıza tespitidir.Sistemi komple kontrol etmek için kablolarından tutun da kaç kamera kaç amper ile beslenmiş,kayıt cihazına mesafesi ve cihaz kontrollerinin yapılması gerekmektedir.

    Alarm sistemi içinse markasına göre hemen yetkili servis ile görüşmeniz gerekmektedir,alarm sistemi programlamasından ve bağlantı noktalarına kadar kamera sistemlerine göre biraz daha karmaşık diyebileceğimiz sistemlerdir,bunlarda da dedektör kontrolü,alarm paneli programlaması,akü ve trafolarının kontrolü gerekmektedir.

    Kamera ve alarm sistemlerini değiştirmeyi düşünüyor iseniz,kamerada bütçenize göre Samsung ve Avenir'i önerebilirim.Alarm sisteminde ise eğer bir tehlike anında sadece size bilgi gitmesini istiyorsanız Paradox,DSC ve Caddex markalarından vaz geçmeyin,eğer bir haber alma merkezine bağlı kalmak ve arıza oldugu zaman ekiplerin size hemen yönlendirilmesini istiyorsanız Pronet bu sektörün lideri.

    Kolay gelsin




  • yani cihazın arkasında 8 tne video 8 tane ses bir de onlara güç vermek için adaptörden hepsine birer kablo cihazın arkasında 30 tane kablo var elimi değdirsem çarpılırım kesin. çok teşekkürler tavsiyeleriniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.