Şimdi Ara

GÜVENLİK SİSTEMLERİ, BİNA OTOMASYONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar;
    20 Senedir hizmet ettiğimiz güvenlik sistemleri ve bina otomasyonu sektöründe bir çok sistemin kurulum ve devreye alma işlemlerinde bulundum. Bilgilerim kapsamında sorularınıza cevap vermek ve yardımcı olmak siterim. Aklınıza takılan merak ettiğniz şeyleri sorabilirsiniz vakit buldukça sizler için cevaplayacağım.

    Bu sistemler genel olarak.

    CCTV (Kapalı Devre Kamera Sistemleri) İp Analog HD sistemler,
    Kartlı geçiş personel takip sistemleri,
    Merkezi TV sistemleri, Uydu, Multiswitch, Headend,
    Bariyer sistemleri,
    Araç plaka okuma, OGS HGS geçiş sistemleri,
    Acil anons ve seslendirme sistemleri,
    Hırsız Alarm sistemleri

    Sorularınızı bu temalar içinde sorabilirsiniz. Farklı konulara bilen başka arkadaşlar da yardımcı olabilir katkı sağlayabilirler.

    Herkese zevkli forumlar dilerim...







  • Hocam merhaba,
    Öncelikle bu işlerden çok anlamadığım için teknik kelimeler kullanmadan sorumu aktarmaya çalışıyım; 18 dairelik bir apartmanda oturuyorum. Yaklaşık 8 yıl önce iyi kötü 8 kameralık analog kamera sistemi kurdurduk.Sadece televizyondan izleyebiliyoruz. Ancak zaman içinde bazısı çalışmamaya görüntü kalitesi bozulmaya başladı, zaman zaman tamir ettirsekte istediğimiz verimi alamadık. Şimdi telefonlardan da izlenebilen internete bağlı hd kameralarla sistemi değiştirmek istiyoruz. Teklifler yaklaşık 2.000TL civarı.(tabi sadece kamera değil harddisk filan da değişecekmiş).Soruma gelirsek binada hd sistemi isteyen, telefondan izleyelim diyen gençler olduğu gibi, sadece televizyondan izlemek zorunda olan yaşlılar da var. Teklif aldığımız bir kişi 'evet televizyondan da izleyebilirsiniz ancak hd yayın karsala dönerken hem görüntü kalitesi çok kötüleşir hemde 1,2 hafta sonra tek tek görüntüler gitmeye başlar düzen tutmaz dedi'. Siz ne dersiniz? Normal bir bina için; önündeki otoparkı görelim kapıdan geleni görelim vb. ihtiyaçlar için ne önerirsiniz?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.