Şimdi Ara

Güvenlik sistemleri, yapılması ve yapılmaması gerekenler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güvenlik sistemleri, yapılması ve yapılmaması gerekenler!

    Güncelleme tarihi: 12 Ara 2021

    Güvenlik sistemleri blog ve haberlerinde hırsızlık ve olası risk senaryolarıyla hemen hemen her gün karşılaşıyoruz. Ofis binaları, perakende satış mağazaları, mağazalar, fabrikalar ve depolar, hırsızlık için başlıca hedeflerdir. Çünkü hırsızlar, binanın gece boyunca boş olduğunu iyi bilirler ve da onları kolay bir hedef haline getirir.


    Ancak, güvenlik önlemlerini güçlendirerek, hırsızlıktan kurtulmanın birçok yolu vardır. Güvenlik sistemleri blog yazımızda, ticari güvenlik sistemlerinde, mülkünüzün, eşyalarınızın ve personelinizin 7/ 24 güvenliğini sağlamak için yapılması ve yapılmaması gerekenler listesini hazırladık.

    Yapın: Kameralarınızın Doğru Konumda olduğundan emin olun.

    Güvenlik sistemleri kullanırken göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktörlerden biri, güvenlik kamerası kurulumu ve kameraların doğru noktalara yerleştirilmesini sağlamaktır. Kameraların tüm çevreyi kapladığını ve kör noktalar olmadığını kontrol edin. Ayrıca, kameraları camlar ve kapılar gibi tüm giriş noktalarının yakınında yerleştirdiğinizden emin olun, böylece içeri girmeye çalışan herkesin net bir görüntüsünü yakalayabilirsiniz.

    Yapın: İşletmenizin Özel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurun.

    Güvenlik sistemi kurulumu için standart bir güvenlik sistemi projesi yoktur. Örneğin, uzak bir bölgede bulunan bir ofis, şehir merkezindeki bir ofistekinden daha fazla koruma gerektirir. Profesyonel güvenlik sistemleri için yatırım yapmadan önce, gereksinimlerinize uyan bir güvenlik sistemi bulmak için mülkünüzün risk değerlendirmesini yaptığınızdan emin olun.

    Yapmayın: Güvende olduğunuzu düşünmeyin.

    Güvenlik söz konusu olduğunda, çoğu işletme sahibi, hırsızlardan daha çok endişe duyar ve mekanın içindeki güvenlik risklerini göz ardı etmeye daha fazla eğilimlidir. Vandalizm ve diğer kötü niyetli eylemlerden kaçınmak için sadece dışarıdan gelebilecek hırsızlara değil, aynı zamanda personelinize ve müşterilerinize de göz kulak olmalısınız. Dolayısıyla, ofis ya da mağaza binanızı güvence altına almayı düşündüğünüzde, hem dışarıdan gelen davetsiz misafirlerden hem de kötü niyetli çalışanlardan korunduğunuzdan emin olun.

    Yapın: Uzaktan izleyin.

    Bir güvenlik sistemi kurulumu, güvenlik için doğru yönde bir adımdır, ancak süreç kurulumla sona ermez. Güvenlik kameralarını kesintisiz, istediğiniz an izlemeniz de gerekebilir. İzlenmeyen güvenlik sistemleri, bir saldırı olduğunda yüksek sesli alarmları ve projektörleri açar. Öte yandan, 24 saat süren izlemeye sahip ticari güvenlik sistemlerini seçtiğinizde, ekibiniz tarafından alanı 7/24 izleyebilir, izinsiz girişler hakkında anında bildiri alabilirsiniz. Ayrıca, bu tür sistemler yangın gibi diğer acil durumlara da izlenebilir.

    Yapın: Güvenlik sisteminizi düzenli olarak kontrol edin.

    Güvenlik sistemleri, siz yokken bile işletmenizde neler olup bittiğini gözlemek için en iyi yoldur. Video beslemeyi düzenli olarak kontrol ettiğinizden emin olun, böylece uygunsuz çalışan davranışlarından haberdar olabilirsiniz. Düzenli izleme ayrıca, kameralarınızın doğru çalıştığından emin olmanızı da sağlar.

    Yapmayın: Güvenlik sistemlerini kendiniz kurun.

    Güvenlik sistemi kurulumu için yeterli teknik bilgiye ve donanıma sahip değilseniz, güvenlik gereksinimlerinizi ve bütçenizi karşılayan, en iyi güvenlik sistemlerini sunan bir uzman ekibiyle çalışmanız gerekir. Buna ek olarak, profesyonel güvenlik uzmanlarıyla çalışırken satış sonrası müşteri hizmetleri, uzaktan izleme ve hızlı onarımlardan gibi çok sayıda avantaja sahip olabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.