Şimdi Ara

Güvensizliği nasıl yenerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler&Bayanlar,
    sıkıntı şu sürekli huzursuzum sürekli bi güvensizlik var üzerimde yahu son zamanlarda oldu önceden yoktu. Misal fizikte en çok uğraştığım konu basınç ve sıvı kaldırmadır. Geçen yıl ilk konulardı dershane ile bi gazla başladım işte bu yılda ilk ygs konuları arasında sayılır. Abartısız söylüyorum basınç 6 ayrı kaynak çözmüşümdür. Geçen yılki ygs bu yılki ygs 2
    geçen yılki dergi bu yılki dergi 2
    geçen yıl ek fizik kitabı 1
    geçen yıl eksen fizik 1
    yinede bi yorum sorusu çıkıyor. Kafam çok dağılıyor yapamıyorum. Sanki hiç çalışmamışım gibi geliyor. Bütün moral motivasyon yerlerde :(
    yani bi konuya bu kadar emek verdiysem yapmalıyım diyorum. Olmayınca çok sinirim bozuluyor. :[
    var mı önerisi olan.
    Benim durumuma düşen :( :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Basınç kaldırma kuvveti tork soruları en çok fantezi yapılan sorulardır ne kadar çözersen çöz farklı soru tipi çıkıyor sürekli mantığı kafanda oturmuşsa ortalama soruları her türlü yaparsın.
  • korkma boşa.yorumda tıkanırsan derhal fizik hocana git anlatsın.gerekirse 5 ekre anlattır ve o soruyu günaşırı çöz tekrar tekrar aklına kazınana kadar.
  • fizik hocası tutturdu soru çözüm saati diye öyle gürültü var ki.. Bi defa hareket sorusu çözdü hiçbi halt anlamadım. 1 sınıfta fen hocalarının hepsi sürekli gürültü patırtı.

    Diğer kardeş nick unuttum hep mobilim. Neyse tork sağlam ama oda Dediğin gibi fena fantezileri var sıvıya koyuyor ip var makara var acı var birde nerde noktalama hatası var onu sorsa tam olacak :) neyse yorumlarınız için teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.