Şimdi Ara

Güzel Yurt Öğrenci Köyü Kütahya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yurt konumu olarak fena değil merkeze yakın rahat rahat gidip gelebilirsiniz.Çalışanlarının çogu iyi insanlar başınızı ağrıtacak pek insan yok sıkıntılı insanlar değiller. Yavsaştan anlatmaya başlayayım.
    Ben 2014-2015 yılları arasında kaldım. Tek kişilik odalar 700 Tl fiyat çekiyorlar ve 4 kişilklere 500'er.Herşey içinde dahil sistem.(sabah akşam yemek-Su-elektrik-internet), birde yurdun servisi var merkeze götürüyor.He onuda sorarsanız kaç kere kullandın diye 1 yıl içinde 10-15 keredir.Oda kar yağdığında.Neyse konudan çıkmayalım.

    2015-2016 yılları arasında kalacak arkadaşlar fiyatları yükseltilmiş odalarda kalacaklar.Yemek dahil sistem kalkacak.Yemege ayrı para vereceksiniz.Atıyorum tavuk 5 tl , pilav 3 tl şeklinde herkez yediği kadar ödeyecek.Herşey dahil sistemden böyle bir sisteme geçilmesi biraz garip. Çünkü sizden daha çok para koparacaklar.1 yıllıga 7000Tl ödeyen arkadaşlar artık 7500-7600 arası bir fiyatla karşılaşacaklar(tek kişilik oda).Yani anlayacağınız 600-700 tl lik bir zam söz konusu . Yemeği ayırmak işin paravan kısmı olmuş.Soyulacaksınız ...!

    15 tatil zamanı gelince yurtta kalmanız yasak.Elektriğini suyunu kullanmanız yasak.Kullanırsanız parasını ayriyetten ödüyorsunuz . Ha şimdi diyeceksiniz hani herşey dahil sistemdi. Kimse ses çıkarmadığı için yurt kendi başına çalıp kendi başına oynuyor.Aslında siz o ayın parasını veriyorsunuz ve kalmak hakkınız ancak garip bir şekilde iş tekrar para alma kısmına geliyor.Hatta yurtta kalmayı bırakın yemek bile vermesi gerekiyor kalacak öğrencilere.Neyse diyelim 15 tatili atlattınız.Gelelim 2. Döneme,

    2. dönem başladı ve soğuklar geldi. Kütahyanın havası cidden soğuk.Siz yüklendiniz kombiye.OHHHHH.. içerisi misss... sıcacık.Yurda kayıt yaptırırken kış aylarında kullanmalık aylık 200 Tl doğalgaz, 50 tl elektrik-50 tl su (tam emin değilim ücretlerden) kullanma hakkın var kontratta yazıyor hepsi.Heeee.. bide girerken şunu söylüyorlar her odanın doğalgaz saati ayrı istediğiniz şekilde rahat rahat kullanabilirsiniz.YALAN. 1 tane doğalgaz saati 2 odaya gidiyor ve kombi 1 tane.
    Yurdun sahipleri tepenize binmeye devam edecek.Nasıl olsa ses çıkaran yok. Paranızla rezil olmayın.
    Benden size tavsiye 1+1 evler aynı fiyata gidip 1+1 ev tuttunuz.
    Yoksa soyulmaya devam edersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedex555 -- 17 Temmuz 2015; 18:10:13 >







  • GÜZELYURT ÖĞRENCİ KÖYÜNDE YEMEK HİZMET SÖZLEŞMESİ İLE KONAKLAMA HİZMET SÖZLEŞMESİ AYRI AYRI YAPILIR VE ÜCRETLENDİRMELERİ DE AYRIDIR. ÖĞRENCİLER DİLERSE SADECE KONAKLAMA HİZMETİ İÇİN SÖZLEŞME YAPIP MUTFAĞINDA KENDİ YEMEĞİNİ YAPABİLİR. YEMEK SÖZLEŞMESİ YAPMASA DAHİ DİLEDİĞİNDE YEMEK EVİNDEN ÜCRETİ KARŞILIĞI YEMEK HİZMETİ SATIN ALABİLİR. YEMEK HİZMETİ SÖZLEŞMESİ YAPANLAR İSE YEMEK EVİNDEN YÜZDE 40 GİBİ İNDİRİMLİ YEMEK HİZMETİ ALIR. ÖĞRENCİ YEMEK SÖZLEŞMESİ YAPMIŞ İSE DİLEDİĞİNDE SÖZLEŞMESİNİ İPTAL ETTİREBİLİR. BU KONU SÖZLEŞME MADDELERİNİN İÇERİSİNDE YER ALMAKTADIR. BU MADDENİN SÖZLEŞMEYE KONULMASI KİMSEYE MAĞDURİYET YAŞATMAMAK İÇİNDİR VE YURDUN KENDİLERİNE OLAN GÜVENİNİ GÖSTERMEKTEDİR.

    YEMEK SÖZLEŞMESİ YAPAN ÖĞRENCİLER ; (günlük-aylık) yemek harcama bütçesini kendisi belirler..

    Aşağıdaki şablonlardan birini seçebilirsiniz:
    1- Okulun açık olduğu her gün için 10 TL bütçe bana yeter diyorsanız aylık 165 TL ödeme yaparsınız, o ay için okul 30 gün çekiyorsa GY KARTINIZA ayın hemen başında 300 TL, eğer 31 gün çekiyorsa 330 TL yükleme yapılır.

    2- Günlük bütçe 12 TL olsun derseniz; 200 TL ödeme yapıyorsunuz. Ay 30 gün çekiyorsa GY kartınıza 360 tl yükleniyor, eğer ay 31 gün çekiyorsa GY kartınıza 372 TL yükleniyor.

    3- Günlük bütçe 15 tl olsun derseniz; 250 TL ödeme yapıyorsunuz. Ay 30 gün çekiyorsa GY kartınıza 450 tl yükleniyor , eğer ay 31 gün çekiyorsa GY kartınıza 465 TL yükleniyor.

    Fiyatlardan bazı örnekler şöyle :çorba- 3 tl, pilav- makarna – 3 tl, sütlü tatlılar -3 tl, kadayıf- k.paşa vs.-3tl, mevsim salata -2,50tl ,komposto-cacık -2,50 tl, sebze-bakliyat – 4 tl , tavuk-8,5tl, … gibi.
    Bu kartlı yemek sistemi sayesinde çarşıda yemek yemeniz durumunda, haftasonu ailenize ziyarete gitmeniz gibi durumlarda paranız kartınızda kalıyor ve daha sonra kullanabiliyorsunuz. Almadığınız hizmetin parasını ödememiş oluyorsunuz.

    Sözleşmelerde yurtta yılın hangi zamanlarında kalabileceğiniz bilgisi açıkça belirtiliyor. Sömestr tatilinde ücretsiz kalınamayacağı gayet açık.

    Her oda için değil, her daire için ayrı doğalgaz sayacı ve kombisi olduğu da gayet açık belirtiliyor. Belirttiğiniz fatura tutarları da aslını yansıtmıyor.

    Gerçek Net Bilgileri Elde etmek için yurt yönetimine ulaşabilirsiniz:

    http://www.kutahyaogrenciyurtlari.com/bize-ulasin/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality07 -- 11 Ekim 2018; 11:16:30 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.