Şimdi Ara

Gymform Dual Shaper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gymform Dual Shaper diye bir ürün var duyanlarınız, bilenleriniz yada duyumu olanlarınız muhakkak vardır.

    Bilipte hatırlamayanlar için hatırlatayım bu ürün karın, basen, bacak vs. bölgelere takılıp titreşim vererek o bölgelerdeki yağları yakan bir ürün yani iddaası o.

    Ben bu üründen almayı düşünüyorum. 1.83 boyunda 90 kilo civarında çokta şişko olmasamda biraz kiloluyum. benim derdim biraz göbekten gitsin biraz basen birazda bacaklardan o kadar.

    acaba bu ürün ilacım olabilir mi? cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. lütfen bildiklerinizi esirgemeyin.

    ürünün resmi:

     Gymform Dual Shaper


     Gymform Dual Shaper



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3578804 -- 6 Mart 2011; 13:49:39 >







  • Bende ub ürünü araştıran almayı düşünenlerdenim, bir kaç spor hocasından ürün ile ilgili fikir aldım.
    Bu tür ürünlerin kolay kolay işe yaramadığını, tavsiye etmediklerini en sağlıklı yöntemin diyet ve spor yaparak zayıflamak olduğunu söylediler.

    Hatırlarmısınız bir ara total core mekik aleti vardı, eğer sandalyeye oturabiliyorsanız bu aleti kullanabilirsiniz türüdne birde sloganı vardı. Gaza gelip bu ürünü alanlardanım. Sonuç mu, hüsran :)

    Nedenine gelince, vücudun çalışma mantığı bellidir, belli bir nabız atışına ulaşmadan hangi hareketi yaparsanız yapın vücudunuz yağ yakmaz. Bu yada diğerleri, iyi bir diyet, sağlıklı beslenme ve yüksek nabız atışı olmadan işe yaramaz. Fikirm bu.
  • Bende işe yarayacağına inanmıyorum spor salonuna 2 ay takıl bıraz yemeye dıkkat 10 kılo rahat gıder olay aslında cok basıt ama bız bıraz tembelız galıba gunde 1 sattını ayır yeter
  • Dual shaperı bir yakınımın almasıyla test etme fırsatım oldu. Diğer ürünlere göre daha güçlü bir titreşime sahip. Aynı zamanda titreşimle birlikte elektro kas uyarımı yapması diğer ürünlerden ayırıyor. Titreşiminin güçlü olmasının sebebi elektrikle çalışabilir olmasıdır. Pille veya şarjla çalışanlara göre bu yüzden bence daha etkilidir. Bir de dikkat edilecek konu televizyonda reklamı çıkan birçok ürünün taklidi olmaktadır. Bunun için reklamı olan firmayı seçmenizde yarar var.http://www.topshop.com.tr/minisites_template/medical_templete/index.asp?tn=medical&pid=173240 Bu adresten dilerseniz satın alabilirsiniz.




  • gerçekten işe yarıyor mu acaba? dakikada 400 mekiğe eşit diyor.
  • arkadaşlar bende var bu.2 sene önce aldım

    eğer hergün düzenli olarak kullanmayıp aksatırsanız hiçbir faydasını göremessiniz.çok bişeyde beklemeyin spor yapmıyosanız.mucize bir alet değil yani ama 100 milyon verdim zamanında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.