Şimdi Ara

H7 ampul tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç giulietta, kısa farları mercekli. Üstünde eski tip inwells led vardı aydınlatma zayıftı. Normal halojen philips elimde vardı ondan da aydınlatma alamadım. Ampul tavsiyesi var mı h7 olarak



  • Osram night breaker laser h7
  • Daha önce çok led li ampul denedim. Çoğu ya dağıtıyor yada aydınlatmıyordu.

    En son joyecar ın h7 ampullerini aldım. Megane 3 aracımda çok iyi oldu. gündüz gibi yapıyordu ve merceksiz olmasına rağmen üst çizgisi mercekli far gibiydi.

    Şimdi megane ı sattım. Ssangyong kyron aldım. Kısalar mercekli uzunlar normal. Kısalara hemen joyecar aldım tekrar. mercekle çok daha iyi oldu. Fakat uzunlarda halojen kullanıyorum. Çünkü mercek olmadığı için halojen ampul çok daha iyi ve uzak noktaları aydınlatıyor. ayrıca ikisini birden açınca gün ışığı gibi bir renk oluyor ve çok rahat oluyor görüş.

    Diğer bir artısı da karşı tarafa selektör atarken kör etmemiş oluyorum.

    Fakat marka ne oluysa olsun halojen ampullere göre led ampullerin bir aydınlatma ömrü var.

    Yani taktığın günden itibaren zamanla aydınlatması zayıflar. markadan markaya farketsede genelde 7 12 ay içinde ömrü bitmiş olur ve önünü göstermiyecek duruma gelir. Ben joyecar ı 2 sene kullanmıştım 2 senenin sonunda farkettim sönükleştiğini. Para sıkıntı değilse sanırım kurşun serisi vardı onlarda güzeldi.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.