Şimdi Ara

Haber Paylasimi ve Reklam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Cesitli yayinlardan haber, kose yazilari ve makaleler paylasacagim bir platform kurmak istiyorum. Yerli yabanci basini iyi takip ediyorum ve seckin iceriklere ulasabiliyorum. Bircok zamani kisitli internet kullanicisinin ciddi yayinlara ulasmasi icin faydalı olabilecegini dusunuyorum.

    Temel amacim boyle bir platformdan para kazanmak, bana en mantikli yontem facebook sayfasi acmak gibi geliyor. Bugunlerde kimse bloglarla ugrasmiyor, uye olup fikrini paylasmiyor facebook cok uygun bir platform ama reklam alma konusunda kafam karisik. Adsense kullanmanin yasak oldugunu duydum, sizce facebook sayfasi acmak mantikli mi? Hazir bir portal sistemi kullanacak olsam ne tavsiye edersiniz?

    İcerik cesitli kaynaklardan yayinlari link olarak paylaşacağım, ayni facebooktaki share fonksiyonu gibi. Haberleri doğrudan sitemde yayinlamak gibi bir şeyi kesinlikle düşünmüyorum.

    Düşüncelerinizi paylaşırsaniz sevinirim. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Joomlayı haber portalına çevirmek oldukça kolay,onun yanında hazır haber portallarınada ulaşabilirsiniz.Facebooktan nasıl para kazanabilirsiniz bilmiyorum ama kendi sitenizden kolaylıkla kazanabilirsiniz.
    Hem üyeliği facebook entegrasyonuyla yaparsanız üyeliklede kimse uğraşmaz kolayca girerler yorum yaparlar facebookta paylaşırlar.Bu sitenin yanında facebookta kurabilirsiniz sitenin reklamını yaparsınız.İkiside aynanda çok iyi olur açıkcası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.