Şimdi Ara

Haberli evlilik teklifi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genç arkadaşlar, yanlış anlamayın bu konuda yaşı büyük ve tecrübelilerden yardım isteyeceğim. Anlayışınız için teşekkür ettim.
    İnşallah hayırlı bi yola koyulduk. Aile yapısı nedeniyle tanışmalar sonucu ciddi olacak şekilde yapılmıştı zaten. Yani ikimizde baştan ciddi düşündük. Sonra ilk olarak aileler tanıştı. İnşallah yakında sözümüz var. Fakat aklımızda güzel bi anı olsun diye bir evlilik teklifi düşündük yada düşündü diyim :) Hatta söz yüzüğünü de(tektaş) beraber seçtik. Yüzük bende. Fazla vakit yok. Bu arada ona bir süprizle evlenme teklifi yapmam gerekiyor ve bunun ulu orta yapılmaması gerektiğini söyledi. Hani dışarda yapılıyo ya sokakta felan öle olmucakmış :) Biliyorum çok zor ama fikirleriniz varsa paylaşın abilerim arkadaşlarım. Bu arada yaş 24. Benim fikrim göl başı bi restorant var. Önce bi yemek daha sonrada gölün başında konuşurken birden teklif etmek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • zor bi karar kimsenin fikri yok anlasilan. ilginc evlenme tekliflerinde bulunan arkadaslar bilgilendirirse iyi olur merak ettim bende
  • Vallahi paran var mı bilmiyorum da, madem ulu orta bir şey istemiyor. Bir restoran kapatsan 1-2 saatliğine, yemek sırasında teklif etsen güzel olur yani.(bence)
  • Ne kadar bütçe ayırabilirsin
  • eğer maddiyat sıkıntı değilse evlenme teklifiyle ilgili kısa bi film çekersin amatör şekilde sinemaya gidip salonu kapatırsın film sonuna doğru kesilir sizin filminiz girer bence hoş bişey olabilir
  • Film olayı bayat restoran kapatmak kıroluk olarak algılanabilir.Bence ufak bir balıkçı restorantı olabilir göl kenarında gündüz zaten böyle yerler boş olur sonra teklif keman girer içeri İstiklal Marşı ve kapanış şeklinde sürer.Bence içinden geleni yap sokakta istemiyorsa restoran kapat demiş kız sen daha deşik bir şey düşün şimdi kış yaz olsa bir tepeye masa kurdurur orada dilerdin.
  • Dostum kac senedir sevgilisiniz ? Senin egitim durumu ve meslek nedir ? 2 yas fark var aramizda sormak istedim. Teklif icin onerim istanbulda isen helikopter turu olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=LSHnPJhyqME&feature=youtu.be

    forumda paylaşılan çok eski bir evlilik teklifi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.