Şimdi Ara

Hacamat Yaptıranlar? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
139.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yedibeyza tıp hacamat-ankara
    Merkezimizde islami hassasiyetlere dikkat edilerek bay-bayan hekimlerce hacamat tedavisi uygulanmaktadır. Uygulamalar steril klinik bir ortamda yapılmaktadır.Uygulama yapacak hekim tarafından yapılan ayrıntılı muayeneniz sonrasında tedaviniz için seans sayısı, uygulama sıklığı ve bölgeleri açısından tavsiyeler verilir. Tercih hastalarımıza bırakılır.
    Hacamat tedavisi sonrasında yorgunluk ve ağrı şikayetlerinde, uyku ihtiyacında azalma en belirgin etkileridir.
    Ayrıntılı bilgi sitemizden,instagram adresimizden ya da merkezimizden alınabilir.
    www.yedibeyzatiphacamat.com
    Tel:05530504543
    Adres: Kızlarpınarı caddesi 37/10 Keçiören/Ankara
  • Bende hacamat yaptırmayı düşünüyorum googlede ararken bu konuyu buldum.

    http://www.hemsire.com/saglik/hacamat-yaptirmanin-faydalari-nelerdir-h745.html

    umarım faydalı olur.
  • Hayatımda böyle saçma sapan bir şey görmedim...Cahillik sayesinde vallaha para kazananlara mutluluk veriyor onu anladım.

    Kızılaya 6 ayda 1 kan verin.Bu nedir böyle ?
    https://www.youtube.com/watch?v=Yu4drQkkfvA








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 13 Haziran 2017; 0:4:38 >
  • Hacamat yani kupa terapisini kesinlikle tıp doktorlarına yaptırın.Çünkü bir hastalık amacıyla gidiyorsunuz belki ne ilaç kullanıyorsunuz başka ne tavsiye edilecek doktor bilebilir sadece. ucuz diye berbere ben yaptım oldu diyenlere yaptırırsanız en iyi ihtimalle fayda görmezsiniz. instagramda facebook da güzel yapanlar gördüm. Çekinmeyin arayın doktor olsa dahi Sağlık bakanlığından sertifikası var mı diye de sorgulayın.

    Mesela https://www.instagram.com/drhacamat/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigowner -- 9 Ekim 2017; 11:47:20 >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Hocam neden böyle bir yorum yaptınız anlamadım ama damardan alınan kanla dokudan alınan kan arasında ciddi fark vardır.Bunu paylaştığınız videolardaki hastaların kan renginden de anlayabilirsiniz. Bu kadar insanın yaptırıp fayda gördüğü ve hastalar için alternatif bir tedavi kaynağı olan olan hacamat için kötüleme niteliğinde yorum yapmanızı tasvip etmiyorum...
  • buyrun bütün cevaplar burdahttps://www.youtube.com/watch?v=DbbaumdSk7s sanırım işinizi görecektir. bu arada ben yaptırdım.. anlamadım yani faydası oldu mu olmadımı :))
  • Merdiven altı hacamat yapan yerler çok fazla arttı. Sağlık bakanlığı tarafından izin verilen yerlerde yaptırmanızı tavsiye ederim. Özellikle doktor çalıştırmayan yerlerde yaptırmayın.

    Sünnet olan günlerde özel hacamat günlerinde yaptırdığınızda etkisini fazlasıyla görürsünüz.

    2019 yılı için hacamat günleri takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.https://www.wmal.net/tedavi/hacamat-takvimi-2019-h17111.html
  • hacamat faydaları hakkında size bilgi verebilirim. Hacamat, binlerce yıldır kullanılan bir gelenektir ve birçok insan tarafından çeşitli sağlık sorunlarının tedavisinde tercih edilir. Sırt hacamatı da bu yöntemlerden biridir ve çeşitli avantajları vardır. Sırt hacamatı, vücutta biriken toksinlerin ve kan dolaşımını engelleyen blokajların giderilmesine yardımcı olabilir. Hacamat, belirli noktalardan yapılan küçük kesiklerle cilt altındaki kötü kanı çekerek, taze ve sağlıklı kanın o bölgeye ulaşmasını sağlar. Bu da kan dolaşımını artırır ve dokulara daha fazla oksijen ve besin maddesi taşınmasını sağlar.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.